IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Pakoputki on siis ruskea... Ruosteesta vai?Keskiviikko 24.01.2007 01:34

Kyllä aika kuluu nopeesti. Muistelin, et ehkä max. 4 päivää menny viime merkinnäst mut viikkohan sieltä jysähti näköön. Pör, vkl pitää aina kirjottaa, sehän on selvää. Muusta mitää muistakaa. Eli pe vieteltii Jaken synttäreitä illusianin luona. Aivan paskana taas, ku ei ollu rahaa ohrapirtelöihin eikä filtterihapenottajiin. Lähettiin illan suussa Dirgen ja Empun kans ajelee kohti Las Vegasin pimeää elämää. Napattiin muutama spuge kyytiin, sain persettä myymällä (=lainaamalla) rahat ja ilta pelastettu. Ooteltii tiivisteen saapumista ja kyllä röökn vetäminen oli tuskasta hommaa, ku qlli (siis oikee muna, en mä, vaan se, u know) jääty pystyyn vielä kuumailmapuhaltimenki alta.
Teemisu ja Emmi saapuu ja about eka kommentti:
"Hmm, dikki, sähän haiset aivan viinalle. Paljon sä oot juonu..?"
"Noh, joku 3-4 putelia."
Pelottavaa... Haettiin vielä muutama vosu mukaan, ku tmist0 niitä tykkää ajeluttaa (kaksmieliset paskiaiset...) ja ruvettiin pääsee meininkiin. Perillä sitte alotettii se peruskittaus. Tomppa rakenteli korttitaloja, pelatiin juomapelii, onnistuin kaataa soosit suusta ohi housuille (kaksmieliset paskiaiset...) ja sillee..
Kristiinalaiset istu koko illan yläkerras, niillä tais olla hauskaa. Mulla ja Laurilla ainaki oli hauskaa sen steariinipaskan kanssa. Rupes ilta kääntyy yöks ja ihmiset meni nuq. Jake rupes olee melko, sanoisinko, tuubas. Pyöri ku lumiukko syysmyrskys ympäri taloo ja yritti päättää, onko Helvetti tosiaan jäätyny, ku, uskokaa tai älkää, LORDI VOITTI EUROVIISUT!!1 Saatiin tän alkoholijumalan ja R2:n kans idea: Siivotaan koko kämppä: Pullot kasaan, tiskaus jne. Kello vasta jotain 4-5 mut sillonhan sitä ruvetaan vasta heräilemään.
Homma alkuun ja niitä puoltäysii/tyhjii pottujahan löyty joka paikasta niin eihän me hyvää tavaraa pois heitetä, varsinkaan, jos Giniä tms. herkkua löyty. Yks aina maisto, oliko tumppeja, kusen makua tai eliöitä upotettu ja eikun kurkusta sitte alas vaan. Jobi päätökseen ja se voiton rööki oli mulle liikaa. Aiva hirvee olo tuli ja sohvalle löhöö. Siitä ei sit ennen keskipäivää (tai mitä se klo ikinä olikaan) noustu.
Mutta sitten ku herätys tuli... Ei saatana mikä olo. Vetää varmaan vertoja jo ekan luokan vanhojen jatkojen kanuunalle. Hartiat väh. yhtä kipeenä ku Unholyn jäljiltä. Ei muista heräämisen ja kotimatkan välisestä ajasta about yhtään mitään. Leipää ja maitoo aamulla vedin ja siinä se.. Kertoo jotain kans tää, et juttelin Artun kans ircis (siis ämircis) ja kysäsin, et:
"milläs sä menit himaan? Iidan kyydil vai?"
"Noh, itse asias mä istuin autos sun vieres mut ei se niin tarkkaa oo..."
Lauantai meniki aika kevysti pötkötellen. Ei kai tässä midistä. Mulle ei vittuilla. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.