IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Paineet...Maanantai 05.02.2007 00:20

Ollu varmaan kaikkien aikojen lifettömin vkl. Eilinen ja toissapäivänen yhteen niin olisin varmaa voinu hastaa perättäisen leffojen/sarjojen katsomisen maailmanennätyksen. Perslihakset aiva vereksellä, ku istunu vaan ja kyylänny jotain FC Anuksia sun muita.
Käytiin khyl eilen tmisun kans qrikas kattomas Timpan matsi. Legendaariset 2 (!!!) maalia vääns. Ja koko pelin aikana 2*2 min jäähyä. ^^
Näin taas aika oudon unen viime yönä. Olin lukiolla mut se oli taas joku aivan ihmekoulu. Muistutti Apollon yläastetta/lukioo Helsingis. Leppilammen Mikko rupes vainoomaan mua ja ajo takaa pitkin käytäviä. Menin vessaan piiloon. Soli sellanen yleisvessa mis on monta koppia vierekkäin, u know. Sain sen "pääoven" lukkoon ja yritin karata pikkuikkunasta ulos mut siel pelas futista joku 4-vuotiaiden jengi eikä ne päästäny mua. Potki vaan koko ajan päähän. Noh, Komulainen rupee huutelee sen vessan oven takana, et "ovia ei saa laittaa lukkoon, jotta muutkin pääsee!" Päätin käyttää viimestä epätoivosta asetta: Otin vessapaperirullan, kiedoin muutaman kierroksen käden ympärille ja siit tuli sellanen megamoukari, jolla sit köntin Mikon (Leppilammen) maihin. Tajusin, et olin ATK-luokas, ylex-himotuimmat-sivulla ja ekana bändinä oli joku "Floor of the empty hall" biisillä "Guy hates everybody but me". Jouduin juoksee matikan tunnille, ku olin myöhäs. Sanna pisti luokas jauhelihasoppakattilan kiertoon ja kaikki safkas sieltä sitte. Kateltii eri päivien lööppejä ja piti jotenki se kiinnostavuus laskee jollain superkaavalla. Teemu oli ainut, joka osas. Heräsin.
Huomenna ei tarvii kouluu, lataudun matikan preliin. Mulle ei vittuilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.