IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Paras alku päivään!Keskiviikko 21.02.2007 00:14

Ja lukuloma ollaan virallisesti saatu käyntiin. Eilisaamu oli aivan liian ihanaa. Menin nukkuu joskus 6 aikaan aamul ja heräsin ennen 11, ku korvan juures, seinän takana revitään lautoja irti seinästä (tällä kertaa Heikkurit ei tullu vandalisoimaan, meille tehään remppaa.. ts. laitetaan lisälämmöneristeitä ym.), koirat haukkuu työmiehille jatkuvasti ja väsytti melkosen mukavasti. Oottelin vajaa 15 minuuttia, että joko dogelit kyllästyis riehumiseen mut homma jatkuu ja jatkuu...
Hermot meni, pikkukoirat lens seinään ja isompaa huidoin luudalla nokkaan muutaman kerran. Noh, oikeesti pienemmät heitin mutsin kämppään ja päätin sit aamukuselle/röökille mennä mut melkosen tempun oli duunarit keksiny: Ulko-oven ja välieteisen oven väliin olivat laittaneet laudan sillä seurauksella, et eihän sitä auki saanu. Ei ne varmaan tienny, et kämpäs on joku sisällä ja pelkäs koirien mökää tai jotain.. Menin ikkunaan ja huidoin joka suuntaan enemmänki siitä syystä, et kusihätä rupes olee melkonen.. Kyllä ne sit jossai vaihees tajus ja pääsin posliinivaltakunnan hellään syleilyyn.
Joskus 12 jälkeen mami tulee aivan naama punasena raivoten ja kuolaten ovelle:

"Miks vitus oot laittanu koirat mun huoneesee?"
"Noh, hommahan oli niin, et heräsin niiden räksytykseen ja päätin laittaa ne sinne, ettei noi työmiehet pasko housuihinsa.."
"No, sä varmaat haluut siivota paskat matolta.."
"Fak, sry"

Kyllä mä varmaan anteeks sain. Heiqri jr. käväs maksamas velkansa, katteltii muutama jakso Death notea ja runkattiin (animehan saa ihmiset sekasin, saatanan tuote se on). Matti soitti vähän sen jälkeen, ku nuorempi oli lähteny kotiin. Vastasin ja Mikkohan se siel:
"Vidu vittu, jätin kännykän sinne.."
"K, mä tuon sen"
Lähin sit käppäilee naapurustoon päin ja hetken aikaa istuskelin siel. On kyllä mukavaa, et äiti hyvissä ajoin ilmottaa, millon pitää tulla kotiin. Klo jotain 21 ja sain tekstarin mikä meni about näin: "millos oot tulos kotiin? haluisin mennä ajois nukkuu, et jaksan aamul herätä" Lähin kotiin päin ja äiti viel 1 aikaa yöl pystys. Ei siin midist.
Rupeen saamaan data-burnoutia. FF VIII oli tullu koneelle ja yritin sitä asennella. Alan expertit tietää daemondin sun muut härpäkkeet ja sen kans tappelin.. Noh, pientä valitusta tulee vähäc joka puolelta konetta ja buuttasin... Ei vittu: "Critical error jnejnenjenjejnenj" Eihän mulla mitää winukan levyy oo ja rukoilin datajumalaa recoveraa mun koneen. Se autto, kyl muutaman buutin jälkee homma skulas. Ei pienen alkoholiaivosen pojan psyyke montaa tällasta kestä :<
Luettu ei oo yhtää mut eihän tää mikää lukuloma ees oo. Huoh, tein eilen jotain tosi typerää, nimittäin ton galtsun vaalikoneen. Ja kuittia tuli: Tokal sijal puolue "Köyhien asialla". Noh, kai se tietää mitä tekee. Ommaan vielä Tompalle vitsin: Bullomaksen isä on Into eli miksi kutsutaan rakkautta häntä kohtaan? Intohimoksi. Kiitos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.