IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Uskomatonta ja niin epätodellistaPerjantai 23.02.2007 00:51

Huomenna ekaan tenttiin ja vieläpä hyvin valmistautuneena. Muistiinpanot ja kirjat sain hyllyltä alas, siihen jäi mun yritys. Olipas aikamoinen päätös iltaan eile.. 23 Ile laittaa viestiä, notta lähtisinkö Krouviin niiden kans. Olin partaa ajamas (joojoo, sain kuulla tarpeeks kuittia tästä ja kyllä, mulle kasvaa partaa.. Voihan se olla, et ruodotkin jää vaan aina naamaan kii mut whatever) ja mutsi päästää koiria sisälle:

"Sitte kaikki nukkumaan!"
"No itse asias mä lähen Kjoelle..."
"Aijaa, mitäs siellä?"
"Krouvi..."
"Siis mitä vittua äijä prkl!?!?!111 Mulla on huomenna 6 herätys ja sä lähet riekkumaan.. Kellohan on jo yli 23, etkä oo ees kännis.."
"Kai son sit pakko äkkii kosauttaa Olvia kurkkuun?"
"Ai että sellaset pikakännit aattelit vetää?!?"

Sit repes jo perse ja juoksin karkuun.. Eihän siin muuta voinu q nopeesti muutama Olvi naamariin ja baanalle. Romanttinen matka tsaarin kans iha kahestaa, harmi vaan, ettei mtn vakavaa tapahtunu :<
Oli kyllä aivan tyhjä koko mesta. Mun, Timon, Henkan, Iidan ja Jaken lisäks ehkä 10 naamaa mut olipahan tilaa huitoo. Liukastuin vessan ulkopuolel laataan ja kaaduin perseelteni vessan lattialle samal, ku kopissa äijä vääntää laattaa kaveri vieres kannustamas. Iidan kans vedettii Sinclarin tahtiin tanssilattia koreeks, oli niin mahtavaa omistaa koko mesta hetken aikaa. Valomerkki tuli ja siin samal joq äijä parin sormuksen kans kyselee, mitä maksettais. Jaken kans rahat yhtee ja sanottii, et 3e löytyy. Ei kuulema riittäny :(
Kotimatka meniki sit Henkan kans jutellessa/väitellessä emo/punk/jenkki-autotallirock/viiltelymusiikki -yhtäläisyyksistä. Muutaman oluen vielä kotona riipaisin ja väänsin COD:ia aamukuuteen asti. Heräsin siihen, et Suvi MUN käyttäjätunnuksil tääl ircis lukemas privakommentteja stna! Henkaltaki tuli palautetta:

[14:08:26] tmistou: fall out boy genre: emo/pop punk/punk/rock, panic:
alternative/emo/pop punk/rock, mä sanoin että se on
punkkiaki! ;>
[14:08:27] tmistou: tai nua on ;>
[14:19:22] tmistou: Fall Out Boy is a band that has risen within the
last couple of years into the finest top of American
popular PUNK bands
[14:39:24] tmistou: punkkia non, hyväksy se ;>
[14:41:27] tmistou: saatana ;D
[14:42:43] tmistou: Emo (englannin kielen sanasta emotional tai
emotive) on slangityyppinen käsite, jota käytetään
kuvaamaan tunteikkaiden ja melodisten punk-yhtyeiden
stereotyyppisiä ihailijoita
[14:45:34] tmistou: no okee, lopetetaan tää ny ettei tästä tuu joku
ydinsota meidän välille.
[14:45:45] tmistou: ku mä kerran olin oikees.
[14:45:47] tmistou: son loppu ny!

Ja ajat pistin vaan sen takii, et kaikki luulis mun käyttävän ircii eikä totuus messengerin turmiollisesta vaikutuksesta koskaan tulis esille.. Jep, käytän viel sitä helvetin Plus-lisäosaa.. 100 % (piilo)teini. On se kyllä kumma, et naapuri (vuokranantajan isä, joq +70 pappa) tulee pöllii noita meiän lautoja. "Polttopuuta tarvitaa aina!" Kohta meen polttaa sen talon nii on ainaki hetkeks aikaa silleki lämmikettä!
Loppuun vielä Timon heitto (ei irrotettu asiayhteydestä): "tulin ykkösen puolesvälis, kakkosta ei sitte edes keretty kattoa" GG teille kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.