IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes
Rupee menee jo hiukkasen liian sairaaks. Olin ihan tosissani eilen menos matikan tenttii mut rytmi tietysti taas aiva päin Yrjänän kauluria. Päätin (taas) valvoo koko yön, ku eihän se viimekskää nii paha ollu. Huono juttu vaan, et viimeks ei pohjalla ollu 39 asteen kuumetta. Kyllähän se hyvin meni sinne 7 asti. Sit rupes flippailee: About Bullomaksen tasosii ajatuksii.. Luulin olevani Tauren Shaman, joka chillailee Minas Tirithis. Kyllä sain vähä touchista kiinni ja soitin iki-ihanalle taksikuski Humikselle. Sovittiin, et 8 aikaan ilmestyn auton eteen ja se painaa kaasua. Oottelin varmaa 30 min, Suvin sanoin, että näkisin Humiksen kolmion. Ei näy.. Eli jäi matikan tentti välistä.
Masennukseen aattelin vääntää Guild Warsia taas pitkästä aikaa ja 4 tuntii meni oikein lupsakasti. Sammahdin 14 aikoihin ja heräsin 20.30.. Olipas taas uni.. Tää on jo tosi vakavaa.. Näin unta wowista.. Soli aika hämärää, jotenki olin ite siin pelis ja pystyin kattelee halutessani maailmankarttaa ymym. Ja sit näin kans unta, et olin divxfinlandissa sisäpiirijäsen.
Eihän nukkumisesta noin massiivisten päikkärien jälkee tullu mtn ja jonneki 4 asti taas valvoin. Oli niin karmee hedari, et näin unta mis toimitin muurinmurtajan virkaa. Se oli perseestä. Heräsin ekaa kertaa 13 pintaan, ku Suvi tulee maukumaan röökiä. Käväsin hakemas Buranan ja uudestaa unta napaan. Heräsin hukkumistunteeseen: Sänky oli ihan litimärkä, mä olin märkä, kaikki oli ihan saatanan märkää. Ei uskaltanu enää nukkuu ja veliki soitti. Kerroin sille tapauksen ja sehän menee aivan paniikkiin: "Siis toihan kuulostaa joltain aivokalvontulehdukselta. Nyt heti lääkääriin tai SÄ KUOLET!!1"
Enkä oo tainnu vielä ees kertoo mut mahtavasta runoilijaurasta. Jolleki aloittelevien runoilijoiden nettisivulle väänsin enkunkielisen setin ja tuli tos vähä aika sitte himaa kirje, jossa mun kirje on valittu siihe niiden julkasemaan kirjaan. Kesällä ne arpoo vielä jonku "tukirahaston" (miljoona puntaa) kaikkien julkaistujen runojen kirjoittajien kanssa. Mustahan voi, jätkät, tulla miljonääri. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.