IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

<--- Tollasen tukkatohtori teki!Keskiviikko 14.03.2007 08:07

Äikän toka osa meni aivan vituiksi. Soli yyber-vaikee, jopa munlaiselleni nerolle. Tai oikeesti en vaa viittiny. C riittää oikeen hyvin. Klo tosiaan taas 4 (galtsu veti timmiin ja sain vasta 6 upittua tän, et älkää huoliko.. Valvoin kyl koko yön \o/) eikä väsytä yhtään. Nukuin viime yönä 19 tuntii: 21-16 ja kyllä teki hyvää. Nyt vaan ei tosiaankaan väsytä.. Ei yhtään. Tuli äipältä melko viilee heitto: Se siivoili kämppää ja yritin hiippailin sen ohi röökille.. Se kääntyy ympäri, pelästyy ja toteaa: "Hui että ku pelästyin sun naamaas!" Mut rakastan silti <3
Oli kyllä niin siistei unii noiden meganokosten aikana ettei rajaa:
Oltiin abiristeilyllä uudestaan mut soli tosi pieni laiva.. Siis tyyliin pelkkä kansi ja hytit ympärillä. Eikä siel tainnu meiän luokan lisäks olla ku 3 muuta luokkaa. Tammisto tutustu sveitsiläisiin homoihin ja ne tyrkytti mulle koko ajan pahanmakusta juotavaa. Mentiin illalliselle ja yhtäkkii rupes taustal soimaan 80-luvun kauhumusiikki ja kaikki ihmiset oli aivan paskalavasteveres, joka oli vaaleenpunasta ja täynnä yrjönpaloja. Sain siitä ruuasta super-abilityn ja pystyin muuttuu näkymättömäks. Juoksin kannelle ja kesä oli muuttunu talveks. Laiva oli jääny jäihin jumiin mut ku katoin laidan yli niin ei siellä mtn jäitä ollu, pelkkää levää. Rupesin kuulee ihanaa ujellusta ja joku heitti sen laivan katolta mun päähän kanuunan. Heräsin.

Ensin voisin kertoo kuika irstaita Hansu ja Mummo Ankka lopulta onkaan:
Hansu: "Nyt ei tee mieli, anteeksi Mummo"
Mummo: "Voi sentään. Ei Hansu ennen piirakasta ole kieltäytynyt."

Ja dikin vitsikorneri kokoontuu:

Miksi kutsutaan nykyään juoppoa ristisanojen harrastajaa?
- Sudokuksi.

Mies meni valittamaan ummetusta lääkärille.
- Ei hätää, laitetaan yksi peräpuikko nyt ja toisen saat mukaan, pyydät vaimoasi laittamaan sen kotona, lääkäri sanoi.
Mies lähti kotiin ja pyysi illalla vaimoaan laittamaan toisen peräpuikon. Vaimo hieman nyrpisteli, mutta suostui kuitenkin. Hän laittoi toisen kätensä miehen hartioille ja työnsi toisella peräpuikkoa paikalleen. Yhtäkkiä mies jäykistyi ja huudahti:
- Voi helvetti, nythän mä sen vasta hokasin! Sen lääkärin molemmat kädet olivat hartioilla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.