IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Päivä saa odottaa \o/Sunnuntai 01.04.2007 22:07

Henkka eilen niin kovaa halus päikkäriä niin riipaistaan nyt pitkästä aikaa. Ensinnäkin, lähen Helsinkii takas vasta joskus kk päästä. Mutsi oli soittellu jolleki tutulleen ja saan jotain paskahommia siltä vähäks aikaa <3 (idiootit, aprillia tää oli. Ens viikolla Helsinki city kutsuu <3<3)
Mutta jos hommat alotetaan vaikka viime Art-reissulta. Dirge pitkästä aikaa messis koko sydämellään ja sielullaan. Päivä alkaa Kyrvänkolon syövereistä, josta liikutaan Dirgen linnaan päin. Kyseltiin fiiliksiä mäsän suhteen (vaikka mun osalta se nyt onkin itsestäänselvää) ja päätettiin lähteä Artiin miljoonan muun ihmisen mukana. Toimisto soitteli ja lupas hakee meiät luolamiesajasta takas 2000-luvulla. Olutta kaupasta ja palatsille istumaan. Skimbe on ihana ja sovittiin, et Kyrvänkolon vahvistukset + Kulliviiva mennään sen kyydil ^^
Ihmisii rupes pikku hiljaa lappaa sisään, mut juttu ei oikeen tahtonu lentää. Ensin 30 min puhetta jostain saatanan ylioppilaskirjotuksista, sit politiikasta ja vielä siitä kuinka mun perseestä sykkiikään raakatimantteja (monet tietää, IRCquote). Vieressä Hakkerilla ja Dirgellä tosin oli erittäin mielenkiintoselta kuulostava keskustelu simpukoista, verkoista ja kalakukoista. Elämän kiertokulku pätee taas: Sauna kutsuu. Henkan kans romanttinen hetki kuumissa oloissa (saunassa, kaksmieliset paskiaiset) ja tää homppeli saa taas kuningasidean:

"Hei jätkä, ota tää käsipyyhe vyötärölle ja mee sen kans yläkertaan. Juttelet siel mukavia Reetun kans jne. niin tarjoon sulle pari drinksuu baaris..."

Eihän tosta voinu kieltäytyy (multa ees löydy mitä peitellä) ja vähän aikaa pyöriskelin pitkin kämppää pelkkä käsipyyhe vyötäisillä. Oli varmasti näky. Jossain vaiheessa ihmisiä rupes pakkautuu alakerran rappusten juureen tuntemattomasta syystä ja Juha teh Kello-optiikkamäster Tammisto:
"Keitäs naisia täältä löytyy, kun jonku tyttösen ääni kuuluu koko ajan?"
Herrasmiehenä vastasin: "Emmi, Maija, Sussu, mä, jne..."
"Noh, onhan sulla vähän femiininen ääni mut..."
"Kyllä sen viski karhasee joskus vielä.."
(Juha kävelemässä kaukaisuuteen, mutta kääntyykin salamana ympäri): "Jos joku osaa puhua viskistä tuolla lailla, niin ei voi muuta kuin antaa paukku. Tulepas tänne istumaan."
Siinä viskin parissa juteltiin mukavia, kunnes Kjoki kutsuu. Jouko sähläs Qllin kaljan auton sähkönappien väliin. Ei toiminu keskuslukitus, saati mikään muukaan. (Myöhemmin kuulin, että Skimbe sai kyllä homman toimimaan, GG.)
Matka meni oikein rattoisasti. Päästiin Artiin ja täytyy sanoa, että ilman klubikorttia tulee aika helkutin 16 v. teiniolo... Aina piti pyytää joku muu hakee juotavia, kun ei täyttä hintaa viittiny maksaa. Teemu huito (taas kerran) puolet baarin juomista lattialle, mukaan luettuna mun ölyt. Kyllä se taas jonku valkkarin haki tilalle <3
Rupes olee aika jees mäsky päällä ja dikin tavaramerkeistä (riisuutuminen ja tanssiminen) toinen pääs oikeuksiinsa eli.... Tanssilattia. Aiva jeez mela ja yhtäkkiä mukava polte niskas.. Joku mulkku tumpannu röökin stna. Ja kyllä teki ihanaa. Paidassa ainaki 3 spottia mis kunnon palamisjäljet/reiät... Nakertaaks pikkac?
Henkka oli ainaki c8, ei meinannu millää ostaa niitä drinkkejä (kts. ylempää) mitä se lupas tarjota. Raivos vaan, et "tää on Juha Saksan juoma!!!1" Koitti kaunis kotimatka ja kuulema kysyin autossa Skimbeltä luvan, et saanko ottaa paidan pois (riisuutuminen alkaa ja luojan kiitos myös loppuu tähän). Sinnehän se jäi. Aamulla ku heräs ja oli röökille menos nii ei löydy kyl mistää...
Seuraavana vuorossa Jutan synttärit ja ääsjoen Onnela. Illalla pientä potun tynkää naamariin. Soitin ihmisille, et mihin aikaan ollaan lähös ja oli kyllä Laurilta outo pyyntö siihen vaiheeseen iltaan: "Tuo muovipusseja." Eihän tällane alkkisaivo tajuu, miks ihmees jotain muovipusseja... En tosin ikinä muistanu ottaa niitä. Kattelin, että mitähän ihmettä Petjalle on sattunu, ku silmäkulma teipattu.. Se kävi kerran parturis.. Loppu jääköön legendaksi. Sairas meno Onnelan ovella. Kysy pahvit kaikilta, mentiin stondaa aulaan ja Jutan joq kaveri tuli sit käymään siin ulkona. Menin messiin morjestaan ja takas sisään. Vittu se poke kysy MULTA uudestaan henkarit.. Kyl Jutta pääs heittämäl takas inee.. Sit tää poke tuli viel kysyy Petjalta uudestaa pahvit. On se tarkkaa.
Onnelan syöverit odotti. Kävelin tiskille ja pyysin Lonkeron. "5e" oli tyly tuomio. Olin vähän, et veeteeäf, mites tää klubikortti. "J00, ei auta Lonkeron kohal." Siitähän helvetti synty. Sanoin, et stna haluun sit vaikka oluen.. "Ääh, muistat sit ens kerral. 5e tähän kätee tai lennät ulos.." Vittuu.... Oli kyllä niin ihana yks niistä baarimestareist, vaikkakin äijä.. Rakastuin <3 Ja Qlli.. Taas se sähels mut tällä kertaa ei kaatanu juomii. Ihmettelin, et mikähän sitä vaivaa, kun kattelee vaan kaukaisuuteen drinkkitikku suus.. "Mä isken muijia.." Omalaatunen tyyli, täytyy sanoa. Jossain vaihees se sit läväytti sil tikul mua silmään. "Vittu mä osuin otsaan, ei sun naamas voi muualle osuukaan. Sul on NIIN iso forehead!"
Ihmiset teki melko kylmät. Sanoin käyväni kusella. Tulin päk ja kaikki oli kadonnu. Vähä nakers. Kiertelin Onnelaa ku ensimmäisen munakarvani menettäneenä. Päädyin metallipuolelle (olipas amismaista) ja siellä Iso-J:n ja muiden ihmisten seuraan. Ne kehu mun päikkäreitä. Oon siis saletisti Galleria-julggis. Oli taas aika confused-olo, kun Sussu, Henna, Iida ja Emmi jysähtää ovesta sisään. Ei siin midist, ilta jatkuu tuttujen naamojen paris. Ei kai muuta sen kummempaa baaris tapahtunu.
Jostain syystä vetää filmi aika poikki, kun päästää autoon. Muistan Hannan ja Jutan raivoomisen.. Mut sit on aika page: blank. Olin jättäny takin autoon ja kävin sit seuraavana päivänä hakemas sen lukiolta. Ihmettelin, ku kaikki naureskelee ja huutelee jotain sekavaa. Olin kuulema automatkalla Onnelasta Teuva-cityyn heittäny: "Joo, tiiätteks mitä? Oikeesti siis.. Kirahvit eivät syö kaloja. Oikeesti." Petja ja Lauri sit käskeny nukkumaan. "OK" 2 sek ja man down. Do it like Dikki tekis sen.
Perjantaina mäsää Teuvan räkälöissä. Ei siinä mtn kummempaa. Dirgen faijaki eksyny Kranniin, naiset kaikkos meiän ympäriltä (mikä nyt tosin on itsestäänselvyys) ja Dirge oli känäs. Laattaili ihanaa yskälaattaa Jutalla varmaa 3h putkeen.
Lauantai-ilta. Ei mitää tekemistä. Ollaan lähös jonneki stnan Mietaalle... Teemu soittelee, et mennäänkö Sakkeen. Sinnehän mentiin. Ja ei herranjumala mitä juttua.. Siis.. Koko seuraava lumipalloefekti lähti liikkeelle lauseesta "Kirahvithan eivät syö kaloja." No niin, eli keskustelu takautuu Aatamiin, Jumalaan ja asteroidiin. Kun käytiin läpi Darwinin evoluutioteoria n. 3 kertaan niin päästiin tulokseen, että kirahvit eivät tosiaan syö kaloja ja setvittiin vielä mistä syystä. Tosin googletus tulee vielä esille. Jatkakaa, lukijat. Tästä päästiin luontevasti aiheeseen, mihin maapallon lämpeneminen johtaa. Teemu sanoo, että lämpeneminen ei tapahdu vielä seuraavan 2000 vuoden aikana, mistä voidaan olla montaa mieltä. Ja ilmaston lämpeneminen johtaa väistämättä jääkauteen. Eli.. Jos miehen sytyttää palamaan, se muuttuu jääksi? Näin sen on oltava. Ja kun Aatamilta otettiin ne parit kylkiluut pois, niin mihin se enää Evaa tarvitsi? Sehän sai iteltää suihin. Homma bueno. Ja quotemiehet tietää, että jos Jumala haluisi meidän olevan masturboimatta, se olis tehny meille lyhyemmät kädet. Paitsi sehän voi olla, että meillä on ollu lyhkäset kädet ja vuosituhansien saatossa, kun tehnyt mieli vatkata, niin kurkoteltu niin perkeleesti ja joku kaunis päivä yks alkuihminen saanu tukevan otteen munastaan. Se on sitä mutaatiota. En ees muista, mistä päästiin tähän, mut Teemu ei oo koskaan käyttäny jakoviivaa. Että näin. Sellanen la-ilta. Kattellaan <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.