IRC-Galleria

bad_taste^

bad_taste^

Hih, perkele!9
Pelottaa. Minustapa nimittäin tuntuu, etten ole yksin tässä huoneessa. Kaiuttimissani on jotain... jotain ilkeää. Ne puhuvat minulle. Saksaa ja venäjää. Puhuisivat edes perkele suomea. Minä tuollaista hemmetin molkotusta ymmärrä... Ehkä aikoinaan olisi pitänyt jatkaa saksanomaista opintietään, mutta kun eräs tärisevähkö opettaja nyt sattui sen tien ilkeästi barrikoimaan. Osin ehkä tahtomattaankin...

Mutta mitäs vittua, minkähän takia puhelimeni minua herättelee. Miksi se minua luulee? Jonkin sortin päikkärinukkujapervoksi? Minähän en sellaisia tue. Edellisyönäkin nukuin 12 tuntia! Elikkä mahdottoman tuhdit kasvavan hevinuoren yöunet. Oloni on parempi, kuin vakallisella jeesuksia, mikään ei saa muurejani murtumaan. Mutta turha yrittää mitään troijan hevosia, myös aivoni ovat virkeämmät kuin ikinä. Ha! Hv korruptoitunut maailma!

Mutta niin, tuntuupa minusta myös, että on turhaa kutsua paikalle mitään henkimaailman experttejä. On nimittäin vahvasti todennäköistä, että kaiuttimieni ihmeelliset ulkomaanäänet johtuvat edellämainittujen vehjeiden ûberhifimäisyydestä, taitavatpa poimia jonkinsortin radiosignaaleja tuon tuostakin. Mokomatkin paskavehkeet. Ja eilen ne vielä särisivätkin! Nuo perkeleet. Kesken ihanaisen elokuvanautintoni (Hitman - yllättävänkin hyvä pläjäys)! Tekisi mieleni kärrätä mokomat saatanankoneet keskelle tundrien kyltymättömän verihimoisten tuulien tuisketta. Ah.

Mitää hemmettiä, se herättää mua taas. Haastan Samsungin oikeuteen kunnianloukkauksesta!

Hiton nykyteknologia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.