IRC-Galleria

bad_taste^

bad_taste^

Hih, perkele!9

Hih. Tiistai 04.03.2008 05:35

Heippa hei ihmiset!

Olette varmasti kaikki jo kaivanneetkin minua ja tajunnan virtaa muistuttavia kirjoitelmiani. :) Tulipa vain sellainen fiilis, että nytpä kiusataan ihmisiä taasen kerran ylimalkaisen turhalla galleriamerkintöilyllä. Tai siis niin.

On maanantai. Tai siis oikeastaan tiistai. Kello taitaa olla aika paljon, luulisin. Tuntuu kuitenkin siltä, ettei maksa vaivaa tarkistaa tätä asiaa tuolta näytön oikeasta alareunasta. Järkyttyisin kuitenkin lisää. Olen nimittäin hyvin ylpeä siitä, että eilisen 24 tunnista n. 7 tuntia vietin hereillä! Se kertoo jotain tämän lukuloman vireystasosta. Tästäkin ajasta n. tunti meni shellillä istumiseen, reilu pari tuntia hissan, melkein auttavaiseen, tenttiin ja loput ovatkin sitten menneet lähinnä koneella istuessa. On se ihminen sitten tyhmä otus, eikö vain? Helppo selätys, HAH.

Nytkin voisi käyttää tätä kirjoitteluaikaa vaikkapa matikkaan tai yhteiskuntaoppiin, mutta mitäpä turhia! Olenhan tuollaiseen liian virkeä nyt. JA SE KELLO ON TOSIAAN SAATANA VARTIN YLI KOLME. Äh. Unirytmi, mikäs vittu se on? :) Tosin äskenhän luin jopa kolmisenkymmentä sivua yhteiskuntaoppia. Mutta sekin oli lähinnä nimellistä. Kuinkas niin? En itseasiassa tiedä. Ehkä syvällä sisimmässäni tiedän, etten sisäistänyt yhtään mitään. Tai ehkäpä tämä tunne onkin väärä ja olen oikeasti nero. Epäilen tätä tosin vahvasti. Tekisi mieleni ehkä bilettää. Muttei anna aikataulu periksi. Viime viikonlopunkin selvisin KAHDELLA oluella! Miettikääs sitä ihmiset. Se on vähän se. Ensi viikonlopun pitäisikin taas mennä selvillä vesillä, ottaen huomioon sen, että seuraavan viikon kohokohtina ovat mm. Äikän esseekoe, enkun uusinta (huumorilla korotellahan!) ja MATIKAN YOKOE. OIKEESTI! Eikö pakanajumalilla ole armoa! MATEMATIIKKA. Jos jokin tässä maailmassa on pimeyden voimien työtä, niin se on sitten se. Helvetti. Saatana. Asiaan.

---> Auttakaa te minua jo
itken verta kuin
tytön hupakko joka
on niin vitun ANGST
ettei vittu mitään rajaa, ENHÄN MÄ OSAA EES TAVUUUUUTTAAAA.

No se niistä runoiluista. On oikeesti noloa, kun tajuaa ettei n. 18, 77 vuotiaana osaa suomea. Vitunperkele. ITKU ITKU! Niin siis se matikka. Tulkaa ny mieluusti joku sitä meikäläiselle tiitsaamaan (hieno slangisanani opetukselle, tajuutteX? : >), kauniimpi sukupuoli, kauniimpi ulkokuori, mieluusti sellanen ranskalaisen siivoojaopettajattaren asu ja aivot katsotaan plussiksi työhaastattelussa. Niin ja saa olla vaikka ruma mies. Tultas ainaki hyvin toimee. <3 Voitas puhuu sit insidejuttuja kultsipuppeloiseni.

Hitto tässäkää oo mitää järkeä. Hävettää. ItQparQpotQ Snif.

Heippa rakkaat ihmisein. <3 Mä meen nukkuu. Ja vitut meen. Luen yhteiskuntaoppia.


Ehkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.