IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

KarttaPerjantai 10.05.2024 08:10

Nyt on taas turattu. Korjasin yhtenä päivänä 12 h putkeen. Sitä ennen 8 h putkeen. Toissa-yönä meni taas 12 h, ja nyt 6 h.
Koiria, kissoja, puolikarhuja tai puoliapinoita ei voi laittaa, koska tekstit eivät mahdu. Ovatkohan ne nyt oikein? Tämä on "niin oikein ettei oo tosikaan"! Ehkä kroko tulee sammakoiden lähelle jonnekin?
Radiolaria-risteys oikeassa alanurkassa ... sammakon hahmot ja matosammakko-liurakkeet ovat Kuopiolaisissa kivisissä radiolaria-jäänteissä. Tunnistin jatkumo-pesän radiolariaksi, koska alareunassa on holvi. Meillä on myös noita bact-bivalvioita, elävinä (lippalakki-kurkistelija). Rotifer-reunat on isoissa jätti-altaissa maapallolla, ja, rotiferin kaltaiset osat tekevät avaruudessa sellaisen kiekon, joka muistuttaa matosammakon munaa. Olin oikeassa: jotkin ihmeen valkeat sammalen "kukat" ovat lähellä sireenieläimiä ja valaita. Sienijuuri on ... oligochaetes-liaanin liepeillä... tai se on se sama, 2-päinen, kuussakin. Selkärankaiset ovat 2 kaksipäisen nilviäisen välissä, varsinkin nisäkkäät.Huikeita valokuvia ovat mm. 100 km pitkä rotifer Chilen rannikolla. Uusimpaa huikeaa on pienessä pisaran muotoisessa äyriäisessä: ne matojen n. 4 kpl hakaspareja, joilla musta juuren kaltainen mato on tarrannut muinoin ??? -olennon niskaan, yhtynyt siten siihen, ja syntynyt se pisaran muotoinen äyriäinen. Tarttunut"mato" oli muinaisempi kuin harva- ja monisukaismadot ovat. Madon esi-isä seisoo kivenä Kuopion rannassa. Hakaspareja sojottaa sivuille mahtavina kuin mahtailevalla kobralla, parit ovat kuin ulospäin leveneviä torvia. Ne olivat jotain sienijuuria, mutta samalla kuin eläimiä tai kasveja. Niiden nähdään jähmettyneen paikoilleen, joko täsmälleen suorassa katsomaan toisiaan, tai lähes. Yhteenliittymä "suut" vastakkain ei ole maistunut ehkä, vaan asento on kuin taisteluasento. Ehkä otettiin päästä mittaa, että kumpiko iskeytyy kumman niskaan. Himalajalla näkee vinosti yhteen liittyneitä valtavia valkeita putkia. Se on vähän kuin 2 matoa tekisi tasapelin. Lienee vanha suuri sienijuuri. Jos 2 jää torottamaan täysin vastakkain, niin ehkä siitä syntyy jokin ihme-holvi. Rannassa on näkyvissä myös jokin holvi, 2 päätä maasta ilmaan ja vastakkain kuin 2 magneetin päätä, kolo välissä. Ei se oikeastaan näytä niiltä juuri-käärmeiltä, mutta asento on saman tapainen.
Pikku-äyriäisellä siis on niskassa sellainen, se saattaa antaa äyriäiselle jopa päänkin. Kroteilla on litteä sellainen ... en tiedä näistä enempää, mutta epäilen, että ihminenkin on ... - jos nautiluksen sisälle katsoo - kokonaan sellainen, jopa. Ehkä kudoksemme ovat lopulta yhteen liimautuneita teippejä. Näkyvät ihossa. Se suuri valkea sienijuuri Himalajalla, näkyy pinta olevan teipattu teipeillä. Teipit saattavat olla onttoja sieniä.
Vanhoja asioita on, joista on vain viitteitä. Niinkuin jätti-ruudukoita valmistaneet madot, ruutu 500 km.
Kuussa on lähes kuun halkaisijan pituisia, yli 1/2 sädettä, muistaakseni näytti olevan, eläin-kasvi-levä-sieniä. Juuren pää on kuin ihmisen pää, ällistyttävästi. Hän katsoo niin kuin ihminen katsoisi ylös, eli vartalonsa suunnassa eteen. Vartalo lähtee siitä kuin lasi-valos, sulavasti, venyvämäisesti, enkeli-artemian kaltaisesti, ja selkä on auki sienijuurena. Pötkö päättyy suureen, vinoneliömäisen pyöreään leväpesään, jossa on päistä toinen. Asia on kai niin, että periaatteessa se leväpesä on sama kuin hanhenkaulan se leveä pää, jossa on matemaattinen kierre, ja, sama kuin pussieläimen taakse avautuva pussi. On kai myöskin sama kuin joutsenkaulaisten salpavene-jonojen yksi vene. Ja se "ihmisen pää" on sama kuin kasvin juuri.
Mitäs muuta... valkeitten jätti-ykkösten kaarevat rivit näkyvät kaukana avaruudessa, ja sienimassat hautovat aurinkoja ... joita ne valmistivat kauan kauan sitten yhdistämällä materiaa ja perimää munaan eri suunnista - ikäänkuin tavoitteli perimän muutosta oikein urakalla ja heti alkuunsa.

the mapTiistai 23.04.2024 20:46

Korjailin. Keltainen pallo alareunassa, siinä mainitut ovat kuussa. Eivät vain pinnassa, vaan suuria ja pitkiä, pintamassassa.
Unohdin kirjoittaa vasemmalle ylös, että "äyriäisiä (ainakin ja varsinkin tässä kohdassa)". Pystyhäntä-äyriäistä lähtee alaspäin valkeasta lappusesta, jossa lukee "BIT". Niitä menee siitä artemian ja CC:n välistä. Ovat saaneet mukaansa vahvistuksekseen noita mustia vasarapäämatoja pintaansa. Tai ainakin vasemman reunan hyönteiset ovat saaneet. Se on samanlaista kuin karhukaisen ja merietanan ympärillä olevien mustien sulautuminen. Kysykää kroteilta ja merituppi-kannuihin liimaantuvilta läpinäkyviltä lehdiltä, kuinka he sen tekevät. Tai mustilta sieniltä, jotka liimaantuivat muinaisten rugosa-korallisarvien yläreunaan.
Sienet ovat kai alkeellisia, ehkä niitä on kaikkialla. Sienijuuri päätynee kasveihin, mutta alkanut ehkä siellä, kun violettia pitkin mennään turkoosia kohti. Yorgia ja CC olivat kiinni jossain limasuonissa. Ja eräs anomalocariksen kuva näyttää siltä, kuin a.L. olisi itse suuri valkea kaksoiskierteinen limasuoni tai sen väliinsä luoma "levy".
Musta sienimäinen mato ei ole vahingossa anomalocariksen ja contracanthuksen välissä. Rykelmä kuvaa lajien yhtymistä, niin että eräs anomalocarikseksi sanottu fossiili näyttää contracanthus-äyriäiseltä. Se musta olento muutti a.L.:n äyriäiseksi. Eikö muuttanutkin?
Ihminen tuli hiukan omituiseen paikkaan... annan olla siinä nyt toistaiseksi. Sellaisen simpukan lähellä, jonka (fossiili?) näyttää minusta imettävältä äidillisyyden perikuvalta, ja kuun lähellä, koska sielläkin on mielestäni se sama näky, ja maan jättiolentojen lähellä, koska ... niilläkin oli kasvot...kädellinen tarsier lienee oikein, emmekä pääse siitä kauas. Lintujen ja muiden tunkeminen tuonne keskelle venytti meidät kauas muista nisäkkäistä kartassani, mutta ei se silti kuitenkaan näytä olevan kovinkaan väärin minusta. (Kilpikonna, T, sijainti on ~ totaalisesti hakusessa.)

Musta taivasKeskiviikko 03.04.2024 09:04

Mitkä tällä on suussa? Jos alempana esitelty "valkopartalepakko" olisi oikeasti jonkin naama (en tiedä onko, aikaisemmin ne vinoneliöt ovat näyttäneet leviltä ja luulen niiden olevan levämäisiä sieniä, en ole paljon edes katsonut - ehkä ne ovat niitä "mustia materian herra -härän päitä? Nisäkäsmäinen muoto tunkee esiin joka paikasta, niinkuin tuolta, kuun levän yläreunasta ja kuun levien kuopista, Dolomiittien vuorten rinteiden pintamassasta, sienieläinten kudoksista, Savonlinnan mystisen metallipaaden alla olleesta kuopasta, ...)
niin, valkopartalepakon "parrasta" törröttävät valkeat kepit saattaisivat olla samoja kuin tämän hyönteisen kesken kehityksen olevan poikasen suussa ... varmaan joku tietää paremmin.

Luonto-ohjelmien katsominen on muuttunut "kärsimykseksi" ja työksi, kun koko ajan pitää pysäyttää kuva ja tallentaa.Sit ne tallennetut ...! ... Ne Berlusconin näköiset mustavalkosienet, joita sanoin mestarinaamioitujiksi ja näytin niiden muuttavan muotoaan hitaammin kuin ihmissilmä näkee, niilläkin on muistaakseni "suissa" jotain tuollaisia, vai mitä niillä on... muistaakseni jotain M tai W muotoisia "hammaskalustoja" tai usein kuin 2 hammasta. Antaahan olla, kun kesä tulee, niin pistän kameran taas siihen syreeni-puskaan, ja näytän valkeat hammasrivit, jotka vartioivat pensas-asumustaan niin kauan kuin pensas on harva. Jos pääsen sinne enää tällä nilkalla. Enää ei ole asiaa hyppimään vedessä olevilla kivillä.
Hmm... päät menee taas sekaisin. Jos tuolla hyönteisellä on sama pää kuin levällä se leväpää... se on ristiriidassa sen kanssa, kuinka olin pähkäillyt kaskasten omaavan saman pään kuin meillä. Mutta toisaalta jotenkin sijoitan pistiäiset päinvastaiseen ryhmään, päinvastaiseen kartan paikkaan (hämähäkkien kanssa) kuin missä kaskaat ovat. Kuitenkin he kaikki ovat samassa paikassa periaatteessa, kun vastapuolet ovat lähellä toisiaan. Eivät ole erillään. Vaan mitenkäs ne päät vaihtavat paikkaa... PITÄÄ uskoa omiin höpinöihinsä.____________________________________________

Ei tuosta oikein saa selvää, että kulkeeko tuossa kaksoiskierre. Vaan olen jo vuosia sitten osoitellut sieltä täältä sellaisen alfa-sammal -jutun, että alkaa alfa pesän sisältä ulos niin, että sisäreunoilta lähtevät seuraavan sukupolven langat, menevät ristiin pesästä ulos mennessään, ja alkavat piirtää uutta soikiota tai neliömäistä pyörylää. Kun tämä toistuu, niin ... kaksoiskierteen siitä saa niin, että sukupolvet eli pesät liittyvät yhteen... Tämä on tällaista äärimmäisen alkeellisen pohdintaa. Siihen tulee ulkopäin ympäriltä niitä puhaltajia, mustia sieniä/sarvisammalta, jotka puhaltavat perimää sivuilta siihen. Kts chiton. Perimät puhallettu sivuilta eri tekijöiden toimesta. En tajua kuinka niitä voidaan sanoa kotiloiksi, kun emot ovat ympärillä olevat korallit. Väreistä näkee, mitkä korallit siinä vieressä ujuttivat perimää sinne koppaan. Eivät ne vahingossa ole sen värisiä kuin ovat. En tiedä, en tunne niitä. Ehkä koppa kasvattaa sitten sellaiset samanlaiset korallit, kun on siirtynyt eri paikkaan? Ei ne ole koralleja... mitä ne ovat? Koostuu samanlaisista kuin itse on?

---Perjantai 22.03.2024 08:31

Liittyy blogiini


Olen nähnyt näitä aikaisemminkin, samettiseinä-leviä, muistaakseni en esitellyt niitä. Ei sellaisista voi olla mainitsematta. Ne näkyvät joskus paljon paremimin kuin tuossa. Kun tutkin sitä huonoa näytön säästäjältä ottamaani Linnunrata-kuvaa, niin muistaakseni siitäkin löysin niitä. Pitää vain seurata ääriviivaa niin näkee.

__________________________________________


Kiinasta, Tiibetistä, sen keltaisen alueen oikeasta reunasta. En tiedä mikä tuo on tuossa vasemmalla ... mutta on hyvä ehdokas ihmisen ja nautiluksen esi-isäksi. On vaan valtavan kokoinen ... uskomatonta. Ehkä näen jotenkin väärin? Uskon näkeväni pääasiassa oikein tuon kuvan, että nautiluksen "teline" alhaalla, ja levän "käsiä". Rotifereille sukua. Mittakaava on oikein kuvassa, Googlen kartan mukainen.
Joudut vahvistamaan "valööri"-eroja paljon, jotta tumma pystyhahmo tulee esiin, mutta et niin paljon kuin tein hiukkaskiihdyttimen läheiseen kynnöspeltoon. Viimeksi mainitun multa muuttui läpinäkyväksi vasta äärimmäisellä käsittelyllä, ennenkuin pellon sisästä paljastui pellon kokoisen neliön rakenteita ja outoja sisältöjä. (Osittain muuttuu läpinäkyväksi ja osittain paljastaa mullan värieroja.)
Nyt myöhemmin kun katson kuvaa, uskon siinä olevan sellaisten olentojen jäänteet, joiden koon rinnalla mikä tahansa scifi-elokuvien otus kalpenee.

blogiini liittyy

CENOTESTorstai 07.03.2024 08:17

Satua samasta saaresta. (Entä jos siinä onkin (ollut) ikkuna?! (Ihana näky ikkunassa :) nuama näkkyy. ) Katsoin, että mikä kaivo siinä on, johon näyttävät kaikki lähellä olevat yksiköt keskittyvän. Niin ikkunahan se siinä! Olisi mielenkiintoista saada sama kohde tuolta toisesta suunnasta kuvattuna. (Madagaskarin 10-senttisissä lasikiekoissa on neliskulmaisia ikkunoita, ja sisällä rivi jotain otus-riukeloita - uskon niiden olevan paloittunut mailan muotoinen "kuolematon" eläin, niissä.)Tuon saaren sisällä, tai koko massa, saattaa olla eläinmäisiä rakennusyksiköitä, joista osattiin rakentaa vasta sarvi, sieni, tai vuori.Jotenkin kaikki on nykyään päinvastoin.Kuvat toistuvat tutkijan kännykästä tiede-dokumentin ja internetin läpi läppäriini niin hyvin, että taustalla näkyy levittelevän suuria käsiään, suuri levä, pinta tummana. Kun tarkennan kuvan 25 vuotta vanhalla ohjelmalla, joka tuli tupakka-askin kokoisen, pierun verran maksaneen kiinalaisen? kameran mukana. Kuollut, varsinkin jos nuo harmaana näkyvät saaret ovat sen "käsien" päitä, eikä noita leviä noin suurina eläkään enää, en tiedä elääkö noin hämähäkkimäisiäkään enää. (Mustia hämähäkkimäisiä sanotaan sieniksi)

yksiköt saattavat olla sen levä-"hämiksen" käsiä, mutta ovat hieman hämmentäviä ja outoja muodoiltaan. Aivan kuin ne olisivat moniin erilaisiin tarkoituksiin tehty, ne kätöset. Ikäänkuin oikea käsi tuhoaisi sitä, mitä vasen käsi on rakentanut. (Ikäänkuin se tilanne elokuvassa Terminaattori III, kun kone oli ohjelmoitu 2 ristiriidassa keskenään olevalla käskyllä, ja se pysähtyi. Ehkä kaikki pysähtyi, samasta syystä, maapallolla? :) Avaruudessa yhtä sinistä kättä käytetään hyvin suuren liman ampumiseen kohteeseen, korjaava, sulattava tai pyydystyslima, en tiedä. Se on kuin kone, ihmeellinen kone. Keskellä on pieni pää. Laitan kuvan, jos voisin laittaa. Uusin kuva, jonka tein, koskee saman asetelman hassuja yksityiskohdan mielikuvitus-tapahtumia.

(Eräässä Mars-kuvassa, mustavalkeat Mars-kuvani aivan ensimmäisten blogikuvieni joukossa, on tuota vihreää "sarvi-"/"amme-" -saarta muistuttava, mutta (korkeintaan metrin pituinen ehkä?) "amme"/"ruuhi" ... samassa Mars-lähi-maisemassa rötköttää maassa kuin pehmeä hauki, jonka toisessa päässä on 2 osan "tarttuma-rukkanen". Tuo vihreä "saari" ... se on kiinni maassa ehkä 2 osan sellaisella tarttumarukkasella ? Samanlaisia asioita samoissa kuvissa.Yhteenlaskettuna edelliset: hämähäkkimäinen levä tai sieni ampuu vasemmasta raajastaan saaren, joka on kuin sarvimainen amme. Se kiinnittää sen rukkasmaisella päällä pohjaan tai ehkä limajuureen. Peittelee päällyksen 1/2 saaren kokoisilla kuplilla joita tulee muista raajoista, niin että rikkihapot vaan sihisevät. Kun on valmis, irtoaa vasen käsi sarvesta, ja oikea käsi rikkoo sarven pohjassa tai limajuuressa kiinni olevan kärjen. En tiedä, loiko emo saaren kokoisen, sen päällä makaavan äyriäisen, vai uiko maljan päälle viimeksi mainittu, vai oliko maljassa pieniä jälkeläisiä, tai että olisiko koko malja tai saari sitten kellunut ja seilannut meriä. Toinen punalevä aivan muualla kasvatti ammeita ympärilleen saariksi. Ei eteensä, vaan sivuille. Se oli kehittyneempi, uudempi ja pienempi, ja ammeet pursuivat selkärankaisia muistuttavia alkuja. Tämä tässä on tehnyt"Mars-mallisen" ammeen. Marsissa sellaisen lähistöllä oli "tulppaanimaisia varrellisia simpukoita". Summataan taas: saan hanhenkaulamaisen olennon, jonka äiti, jos on levämäinen, niin äiti on silloin 2-päisen eläinjuuren toinen pää, se leväpää.Toinen pää olisi niinkuin kasvilla, juurena.


________________________________

P.S. Alla näkyvässä on vielä tutkailtavaa. Ehkä jotkut tiedemiehet tunnistavat nuo eräät leveät "pihdit" ... minä en oikein, mutta näyttävät hieman tutuilta. Mietin, että jos ympäriltä lätkittiin laattoja tuohon, niin onko siinä sama kuin myöhemmissä pienemmissä yhdyskunnissa, että massa tietää mikä sen pitää juuri siinä kohdassa olla. Miten se edes olisi mahdollista, että tietäisi, lättykasassa?! Yhdyskuntamassassa palaset maagisesti asettuvat kohdalleen. Näen kuvassa yläviistosta samaa kuin Uuden Seelannin vuorissa näkyi sivusta: Vuoren päällä makasi valtava äyriäinen, silmistä roikkuvine äyriäisläppineen. Ihankuin 1 olisi tehnyt pyöreällä kitalaen lätkällään reikiä tuohon... mitäs se se on? Viittaa syömiseen, mutta toiset sitten ovat rakentaneet viimeiseen asti, eivätkä rei'ittäneet. Ja yht'äkkiä kaikki on pysäytys-kuvaa vain. Ehkä oikeasti tuli jokin katastrofi hyvin nopeasti... Miksi rakentavien lättyjen reunoissa on polttavaa happoa? En ihan vähällä suostu uskomaan syömisestä olevan kysymys. Ehkä rakentajallekin tulee nälkä, ennen massakuolemaa? Siinä on mielestäni radiolaria-sarvi, jota täytettiin ympäriltä ... niveljalkaisen rakentamiseksi ... lopulta se meni pienempinä versioina niin, että jotkut rakennetut, pienet, niinkuin 1cm tai alle? olivat kuin se tikkujalkainen "käpyolento", jolla on kuin ihmisen naama ja viitta. Noita saaria, varsinkin noita vedenalaisia, pitäisi tutkia ja kuvata, jotta saisi selville, että minkälaisia kaikkia eliöitä ne muistuttavat. Ja että mitä sitä oikein puuhattiin niine kitalaesta lennähtävine lätkineen ja muineen.
Ai niin tämä piti vielä sanoa: tuossa kun olisi sellainen asetelma, että veden alta käsin lennätetään rakennus- ja geeni-materiaalia maapläntin päälle, joka on hanhenkaulaa muistuttava suuri sarvi, niin: Grönlannin jokien (jokien, limajokien, vuonojen, whatever) rannoilla lötköttää kuin litteitä hanhenkauloja, lötkötti, ja vedestä käsin kurkittiin ylös maan päälle ja viskeltiin niiden päälle jotain vappuhuiskia muistuttavia asioita, jotka jäivät kohteeseensa. Tai siltä se ainakin näyttää, että sellaisia eli siinä ja niin tapahtui. (Himalajalla oli myös sellaisia outoja hanhenkaulaa muistuttavia litteitä mailoja... siitä tulee mieleen, että sellaisen pullukan mailan voi pakata mutkalle kiekkoon, ja silloin kapeassa päässä oli yorgian karvanenä" ... palasia on, ja olen käyttänyt niitä parhaani mukaan eliökartassani. Vaaditaan parempi kartta ja aikarenkaita, jos meinaa ängetä cenote-kaivo -mantereen tekijät karttaan.

Matelijamaisia, jotka rakensivat "leguaani-merietanan". (Siinä on jotain mantereita ja saaria tms) Tämä on tosi jännä. Ei tällä kertaa jordgubbe-rotifer-matoja, vaan käärmemäisiä. Luotu "manner"/saari koostuu cenoten sisäseinissä metrien kokoisista otuksista, mielestäni. Näyttävät chi-hua-hua -naamaisilta leviltä ja lepakoilta, kaloilta, ja ties miltä. Hönkäiltyjen näkymättömien lehtien (on niillä paksuutta) reunat sulattivat isojen kaivojen rivit ? Punalevän happoa? Jos ei syövyttänyt, niin miten reiät sitten tulivat? Ne laittoivat samalla perimänsä sinne. Jälkeläinen on ikäänkuin kiinni jossain jatkumossa, mitä ne ovat jotain radiolaria-sienijuuri-jatkumoita. Jossain vaiheessa maasta päästiin irti. Se mitä nuo tekevät yhteistuumin, sitä tapahtuu avaruudessakin, kohteissa joita sanotaan galakseiksi. Tai en nyt muista, että puhalletaanko avaruuden suurissa mittakaavoissa lehtiä, vaan ainakin siellä on niskaan kiinnittymistä. Tämä eroaa siten, että puhaltaa limalätyn sisältään, eikä itse yhdy siihen yhteis-luomukseen.Otus koostuu otuksista. Poriferamainen massa on "saari-merietanalla".Ne ovat melkein päinvastaisia kuin me: oudot möhkäleet koostuvat pikku-ukoista. Me koostumme oudoista möhkäleistä, ja olemme isompia ukkoja.

Isompiakin reikiä tuossa saaressa, eikä vain kaivoja. Se on kuin leguaani-karhukais-merietana, kiinni jossain sienijatkumossa. Puhaltajat näyttävät jopa selkärankaisilta, eivätkä meritupilta.
Muistutan, että Alpeilla kulkee jossain luolien suulla lammikon reunalla jatkumo, jossa on paketeissa peräkkäin sienijuurimaisesti "kanoja ja siilejä", yhden paketin päällys-läpät ovat kuin joidenkin oikosarvien "päätyläpät". Kiveä lienee nykyään.

KarttaKeskiviikko 28.02.2024 21:52

Sininen viiva, joka yhdistää vasemmassa reunassa olevan scorpionin oranssiin palaseen: Siinä on olevinaan sellainen kehitys, että:oranssi pala on sellaisen matoliaanin yksi osa. Pitkä harvasukaismato. Ja/tai käsi-/käärmeparille sukua. Ehkä hiusharjamainenkin? Sitten sen harjanvarsi kääntyi takaa pystyyn, sukaset muuttuivat jaloiksi. Scorpionikin on sukua monelle vieressään olevalle, ja varsinkin vastapuolella olevalle hämähäkille.Muovikupeilla merkitty kaareva linja: matemaattisten kierteiden olentoja. Linjalla alhaalla vihreä on mehikasvi. En jaksanut/osannut nimetä. (Sen yläpuolella hipsuttelee linjaan kuulumaton: se "shakkikuninkaan-nenä-mato", jonka nimeä en tiedä. Hyvin erikoinen.
Ylhäällä näkyy vaakaviivan haamu. Yhdistin ne, joilla on "sieni päässä". Epäsymmetrinen sieni. Niitä on 3:
1) Se anomalocaris, joka muistuttaa chontracanthus-äyriäistä, sitä ihmismäistä "käpy-ukkelia" siis.
2) Kalannäköiset merietanat
3) tanssivat hämähäkit
P.S. Trilobiittien päät eivätkös ole myös epäsymmetrisiä... mutta eivät niin paljon kuin noiden.

Kartan reunoja on hieman korjailtu, otin keskustan entisestä kartasta ja liitin tähän. Äyriäisiä on jäänyt lisäämättä sinne, ja mikä saurus, nimi luki siellä entisessä kartassa.

3 vasarapää-matoa. Näkyvät rakentaneen hyönteisten panssareita aikoinaan, liimautumalla pintaan. Köntti jäi elämään niissä fuusioissa, ja tuotti uudenlaisen emon kaltaisia poikasia. Kalojakin tehtiin niin, ja vaikka mitä. Ylin vasarapää on sellainen pikimusta liimautuja. En tiedä, liimautuvatko ne enää.
Keskimmäinen vasarapää on Pangean mantereen aikainen nautilus. Sillä oli jotkin sulat, mutta se pää oli sama kuin nisäkkäiden pää. Kiepin sisällä, Vinkeä löpöparta katsoo sieltä kiepin sisältä.
Alimmainen vasara on Etelä-Amerikan 'giant hammer'. Se seisoi maassa väärinpäin meihin nähden, tarkoitan, että meillä on kasvien suu, joka on kasveilla maassa, mutta giant hammerin pää oli leveässä päässä niinkuin mustekaloilla tai samettimadolla. Tai siis sen maassa ollut pää oli sama kuin meidän päämme. Oliko niin? Eikös ollutkin?
Alimman vasaran juuressa on sulka, ja selkärankaisten suuntaan "nenäsulka", sellainen, jolla oli pitkä nenä, sen varressa silmät.


Unohdin vetää viivan alhaalla sienijuuri-rivin "Set ben dome" -palasta ylös oikealle hyönteisiin, joka pala vihreä. Sillä linjalla on takajalka koukussa valmiina hyppyyn. Ei varsinaisesti siinä alimmaisen palan kohdalla sienijuuressa, tai mikäpähän jatkumo lieneekään, mutta siinä istui paikallaan jokaisessa yksikössä ikäänkuin sammakko (lumileopardien maastossa), jatkoi kasvua eteenpäin.

En usko että kartta voisi enää dramaattisesti muuttua tästä.

Otukset, joita ei tiedetä olevan, mutta jotka
ovat kartassani, ja jotka löysin itse,
tai jotain muita löytöjä tai hoksaamisia:

1. Klo 10.30 Aurora. Löysin etelä-Savolaisen ihmisen kuvaamasta revontulikuvasta, joka näytettiin Ylen uutisissa

2. Klo 10.45 (bit) Himalajalla näkyy olleen "vuoren käärmeen" selkä koostunut 150-250 m pitkistä kilvistä, joiden häntä oli pystyssä kuin x-ravuilla, jotta siitä voisi pitää kiinni seuraava pala, anomalocaris-pihdeillä, kaksoispihdit.

3. Klo 10.50 Vuoren kalmari. Kartassa tosin tavallisena kalmarina. Himalajan silloin elävissä seinämissä saattoi olla perä-lätkästään kiinni jokin, ajattelen että olisi olleet jotain itiöiden tai siittiöiden muualle kuljettajaa. Tai ampuivat paikaltaan venyviä juttujaan. Ei minulla ole tästä mitään todistetta, heh. Tämä kohta ei ansaitse numerointia. Tämä on hatara kuvitelma jostain, joka oli saniais-syvänmerenmato-asci-pori-limasieni. Se istuu paikalleen kyllä!

4. Klo 11.15 Vuoret. Katsoin pori-asci -sukuisiksi lähinnä, mutta saattaa niissä olla muutakin, vanhempaa ja suurempaa ("käärme", sienijuuri, sanikkaiset, monisukaismadot, äyriäiset, hyönteiset, samettimadot). Joskus mietin, onko 1 iso mennyt 2 ison väliin, ja syönyt kyljillään vieressä olevat vuoret, kunnes itse koki kohta saman kohtalon.

5. Klo 11.00 Yorgian sukulaiset. Saatoin päätyä hieman eri paikkaan kuin mitä yleinen käsitys on. En kauaksi.

6. Klo 12.00 Pieni häränpäällä varustettu limasienivaunu Helsingissä kallion pinnassa. Muistuttaa Kuun sienijuuren päässä olevaa leväpyörylää, ja myös siten, että pyörylöitä jatkuu oikealle, omalle vasemmalleen. Täynnä pinkkejä ykkösiä, 1 on pitkä ja iso, muistuttaa salpojen johtaja-"joutsenta". (Näitä SAATETAAN tietää olevan tai olleen olemassa, mutta minä ainakin löysin tämän itse.

7. Klo 13. Madagaskarin labradoriittikiekko. En tiedä oliko niitä tutkittu. Sisällä näkyy olevan charnia, joka on sukua merivuokolle ja Turkish towelille.

X0. Klo 13. Sack. Se millin kokoinen muinainen. Niistä kuvista olisin hoksannut heti itsekin, että mitä ne ovat, ilman japanilaisten tutkijoiden suurta havaintoa. Tiesin jo ennen noiden näkemistä, että on ollut olemassa karhukaisen sukuisia selkaanlimautujia. (Jos katsoo hyönteisiä ja äyriäisiä tarkkaan, huomaa, että kaikki liimautujat eivät olleet niitä litteitä karhukaisia, vaan on ollut erimuotoisia, yhteistä se, että ovat kai olleet mustia "matoja", sukasilla tai ilman.)

8. Klo 1.30 "Limasieni-karhukais-hydra" ... miekka kivessä -juttu, jota ei usko kukaan, kun vaivoin itsekään. Ei tässäkään kuuluisi numeroa olla. :D

9. Klo 2.00 Finn Nessie. Savolainen ikuturso. En TIEDÄ onko tai onko ollut olemassa, mutta Googlen kartta-kuvan olen julkaissut siitä. :) Ampui järvestä rantaviivaan, rannan kohonneen reunan toiselle puolelle, sellaisia, jotka seepialla on pyyntilönkerot, jokin nasta keskellä, ammuttu lätkä punertaa. Pienet nököt muut lonkerot. Koko alle 30m, yli 10m.

xx0. Klo 3.00 En laittaisi chitoneita lähellekään kotiloita. Ehkä sillä on koppa / koti. En ymmärrä, miten niiden ulkonäössä voi olla niin paljon samaa kuin merituppi-yhdyskunnissa. Hmm... nyt muistan: huomasin, että ne ovat ympärillään olevien korallien poikasia. Se on aivan selvä, sukulaisuus näkyy väreistä. Eli onkohan chiton väärässä paikassa nyt... sen pitäisi olla merituppien ja korallien välissä. No voihan... se täytyy korjata, kun joutuu täydentämään muutenkin.

10. Klo 4.00 "Breast-feeding bi-valve". Sillä vaan oli vauva ja tissit, että se siitä. Päät vaihtaneet meihin verrattuina paikkaa - so what. Erittäin paljon kuin ihminen.

11. Klo 4.14 Kiinalaisella jäätiköllä. Ovatko ne kiveä? Limajuonteesta kasvaneita suuria otuksia, Ylöspäin levenevä, iso ja korkea, pitkulainen. Näyttää istuvan ikäänkuin putkessa korviaan myöten. Kurkkija on hydramainen ja selkärankaismainen. Simpukkamainen ja punalevämäinen (musta?) takki on kiinni mutta auki, ehkä kiertynyt, ehkä epäsymmetrinen? Otus on alhaalta vain limasuonessa kiinni oleva rihma. Synnyttää "rintareppumaisesti" eteensä sieltä takista uuden yksilön. Levä, sieni, bakteeri, simpukka. Suurten muinaisten peruskallion muodostajien sukua?

12. Klo 4.30 Se "n. 5 lepänlehden pituinen" lippahattu, jolla on "1 silmä" ja vaaleanpunaiset rimpsualusvaatteet. Ja snorkkeli. Kuopiolainen simpukka, ehkä muinainen. Bakteerisimpukka. Elää. Ei kurkistele kun ihminen on lähellä. :) Hyvin mystinen.

13. Klo 5.30 Kuun sienijuuri. Sienijuurella on juuri, sama kuin 2-päisen simpukan takapää, sama kuin ihmisen pää. Ja näyttää itseasiassa ihmisen päältä. Koko olento on iso, 1/2 kuun halkaisijaa vähintään. Juuri on upoksissa, mutta paljastuu kuvankäsittelyllä. Halkinainen, ja melkein näyttää kuin työntäisi jälkeläistä ulos siitä keskeltä. Toisessa päässä on se kuun suurin tumma läiskä, joka vaikuttaa punalevältä ja on tarkasti punalevän kaltainen. Koko juuri siis muistuttaa aika paljon esim. hanhenkaulaa. Periaatteessa sama, erittäin samanlainen olento, muodoltaan, suku ja paikka vaan on eri. En tiedä elääkö, kuka näistä valtion tai planeetan kokoisista tietää. Voihan se olla kuollutkin nykyään. Vaikka olisi kuollutkin, niin en usko etteikö olisi lisääntynyt ja paloittunut ja pienentynyt, uskoisin että siellä on jotain. Ei ne niin vaan häviä.

14. Klo 6. Ihmismäiset, rotifermaiset jättimadot, "jord gubbe", planeettamme pinnassa. Ylen säätiedotuksessa tv:ssä näytettiin Euroopan kartta, joka oli hyvin kolmiulotteisen näköiseksi tehty. Kohdan 13 jälkeen ei ole niin outoa sanoa, että maanpinnassa on valtion kokoisia matoja. Elävät tai ei, niitä näyttäisi siellä olevan, näyttävät haamuilta, jotka kykenevät menemään kaiken läpi. Tai kykenivät. Kreikan kohdalta kun kuoriutui 1 matalasta kiekon muotoisesta munasta, ja kurkisti ulos hevosmaisen rotifermaisena, niin eikös tullut jonkun pää katsomaan reunalle, että hmm uusi vauva syntyi. Sellainen näky on kartassa. Elääkö niistä jotkut, vai ovatko nykyään vain kastematoina olemassa, en tiedä. Uskon kuitenkin silmiäni, mitä näin.

XXX0 Klo 7.30 Viimeisimmät tutkimukseni. Onko niissä löytöjä? Punalevä-"simppu", jolla oli saarten kokoisia ammeita sulkina? Mulle ainakin merkkaa paljon nähdä samanlainen kiviputki seisomassa pohjassa merihevos- tms päällä varustettuna, kuin mitä roikkuu katosta samoissa luolissa, ja lohta muistuttava sienijuuren-pesä-kotelo on aivan huippu, puhumattakaan valkeiden ykkösten valtakunnasta... vertasin niitä mehikasveihin ...

15. Klo 8.50 Giant Hammer, etelä-Amerikka. Siellähän se törrötti maasta, ja limavanat ohjasi vaikka minne. Aika erikoinen olento. Etsi vettä, ja kuoli. Sama kävi Marsissa - niitä oli siellä, ja kuolivat. Näemme 3 erimallista varsiterää (parranajovälineitä) nahistamassa toisiaan päällekkäin. Sellainen olento ei kestä kuivuutta, voi todeta. Limaolento, ei tietenkään kestä kuivuutta.

16. Klo 9.05 Pangean nautiluksen sukulaisuus vasarapäämatoiihinkin.

17. Klo 9.45. Helmiveneen sisällä nukkui muinoin pienipäinen nisäkäs, niinkuin muurahaiskäpy ja näätä/karhu.

18. Klo 10. Hanhenkaula on ammoniitin ja pussieläimen välimuoto. Toisella tavalla ajateltuna: se on yksi pussieläinten edeltäjistä. Ne kehittyivät hanhenkauloista, ja me kehityimme helmiveneistä. Väite kuulostaa absurdilta, mutta katsopa karttaa (ja taaksepäin aukeavaa pussia!). Eipä enää niin hullulta näytäkään. Huom: kehitys ei mene niin, että kartassa vain vasemmalta oikealle. Niitä on vastassa oikealla käärmeet, meitä on vastassa imettävä simpukka! Meidän koko tämä nimemme "nisäkäs" tulee imetyksestä, niin matka kartassa ei ole aina sama kuin matka ajassa.

Nuo löydöt tein. En meinannut jaksaa listata. Löytänyt vähän muutakin. Iso sääski(kö?) se oli, meren pohjalla. Ja kuplaolento järven pohjassa, kuuli kun puhuin. 100km pitkä rotifer Chilessa. Ja mitäs kaikkea muuta pientä löytöä sitä on ollutkaan ... punalevänsyöttö-suutin... ehkä kortteisiin ampuva hydra-laatikkokin oikeasti ampui limalangan... ajattelin viimeisimmäksi, että se muistutti mehikasvia, sellainen laatikko.
___________________________________________

LuolassaLauantai 24.02.2024 06:54

Vai tulevatko koiraat putkista, vähän niinkuin merihevoset, mutta naaraat maasta kasvavat? Vai naaraatko taivaalta tippuvat... ja tekevät kuin naaras-merihevoset? Mustia lehti-otuksia ainakin on. NYT TIEDÄN: Mehikasvimaisesti pillirakenteinen tuhkimonkenkä, jonka kanta kasvaa edellisen sisältä, ja kengän kärjestä kasvaa ulos punalevän puumainen, 2 johdon tikkusuora punos vinoon ylös. Kenkä on sellainen "sanikkais-mato" ja syvänmeren mato, Koska lähettää 2 lankaa. Lohelta näyttää... jos lasisarvista tippuisi viherlevä-merihevosia... ne uisivat kiinni olevien viuhka-merihevosten luo... viuhkamerihevoset olisivat noita tuhkimokenkiä... öö... :DD Madagaskarin yorgiamaisen lasikiekon täysi pyrstökkäitä. Hmm... jos jotkut mustat näyttävät lehdiltä, ja jotkut merihevosilta, niin ne eivät ole aivan samoja ehkä, toisaalta mustien niskaanpureutujien aikaan samoiksi laskettavien ulkonäkö vaihteli.

---Tiistai 20.02.2024 06:17

Ovat ehkä tienneet mitä kuvaavat, koska osasivat kuvata sen. Filminpätkä lähtee tästä näkymästä lähenemään maanpintaa.Hyönteis-norsu pienellä suulla. Naamioinut itsensä ja poikasensa. Ihana nassukka. (taas:) Naamioinut itsensä kuvaushelikopterilta. Taitaa olla sukua siipiään levittelevälle viherlevä-"ampiaiselle", jota Giant Kelp:ksi kutsutaan. Ja taitaa olla sukua meillekin. Ja mille ei.
Tietääkseni tuolla isolla on paljon päitä, mitä olen niissä punalevä-vaunuissa nähnyt, vaan tuollainen 1 pieni suojassa oleva pää saattaisi olla oikea. En tiedä mitä tiede niistä sanoo.
Tuolla on ollut paljon jälkeläisiä uhkaavia petoja, koska jälkikasvu on eristetty sekä maasta että vedestä. Voisiko olla noin. Ilmasta mikään ei kai niin pahasti sitten uhannut. Siipi-ammeet eivät näytä kovin vanhoilta ...

On vähän niinkuin vitsi, että kuvauskopterilta naamioitunut, vaikka kyllähän tuo ikäänkuin naamioitunut on ... eipähän kukaan tule silmiä päästä nokkimaan. Se ei pääse pakoon. Olisivat sen tehneet, jos olisivat huomanneet. Piiloutuminen on siis välttämätöntä.

Pitää rustata vielä sitä karttaa. Nämä ovat uskomattomia, tällaiset olennot. Kun nisäkkäät pitäisi suorastaan vuoreen liittää, niin niin ... ei pirullinen, vaan pirunmoinen urakka tämä karttahomma, minusta. En minä nyt vielä luovuta. Katsokoon pää vaikka mistä kivestä, niin kyllä sille kartasta pitäisi paikka löytyä, eli sukua jostakin.

Nuo ammeet on työnnetty (kasvatettu) ulos tuolta sisältä?
"Katso kuinka vuorta vierii vaunut nuo..." Onko se laulu niitä "negro spiritual"... Katso kuinka VUORESTA vierii vaunut nuo.

__________________________


Ihan kuin jokin "kristallikallojen valtakunta". Tosi mystinen. Lue loppuun. Kuvassa lie HYVIN varhainen olento, kasvien, matojen ja simpukoiden esi-vanhempi. Tein havaintoja.Jotkut ovat kiven sisässä. Yksi on 2:n mailan välissä. 4 on avautuvat"kivikukan" lehdet, mutta 1 niistä jäi pieneksi... ihan kuin 4-ryhmän nenät olisivat kultatuoli-asennossa... musta on periaatteessa elävää ... Istuvat oudoissa putkissa, joissa on takaseinä korkeampi... valkeiden päät vihertää ... Tiesikö Tove Jansson, että muumipeikkoja on olemassa...
Siellä oli menossa joku esitys 'putkiperheiden mittelö', ja tuo keskeytti sen.
Nuo näyttävät elämältä hyvinkin. Naamat "kiinan muurilla" samaan suuntaan oikeassa alanurkassa... - ei se ole muuri, se on vanhempien muuri. Ehkä ne osasivat muuttua kiven näköiseksi, ja uudet eivät osaa vielä... (Burgundin värisessä limasieni-ympyrässä seisovat ihmismäis-gorillamaiset hahmot samaan suuntaan.) Limasieni- ja salpa-ykköset ovat eläviä. Kaukana avaruudessa mustissa sienimassoissa seisoo valtavia valkeita ykkösiä kaarevina linjoina, kuin vartiossa.

Turkooseilla ykköa-pareilla on lähellään pieni valkea pari. Eräs pieni valkea omaa mustan pitkän kaarevan varren, ja neula-nenän. Tiedätkö mitä tämä kertoo: tanssivilla hämiksillä on AINA ne levittelemiensä "käsien" päät samanlaiset, sienimäiset. Valkea pää. Tuolla tojottaa 1 sellainen. Vihreät kaali- = pää-parit ovat niitä naaraita. Minä olin oikeilla jäljillä. Ja sattumalta tämän löysin vain vuorokauden päästä siitä, kun tein hämis-mehikasvi-kuvat. Pakko sanoa, että olen aika hyvä. Tässä vaiheessa ainakin sanoisin. ...voisiko oikeasti olla totta koko mehikasvi-ajatus... ja se "kartta-näky" olisikin oikein ja totta...Tuossa kuvassa viuhuu, hitto olleensa, se hämiksen tassu! Alkeellisten mehikasvien seassa.

Hyvin vanhaa. Vanhempaa kuin maapallo.

Ovatkohan nuo samat 4, bobbit-wormin nappaus-pihdit? Taitavat olla. Ne ovat samoin kuin b.wormin pihdit, parit toista paria vastaan. 2 pientä valkoista, 2 isompaa turkoosia. Koiraat ja naaraat. Yhdessä kaikki 4 ovat myöhemmin mehikasvi / bobbit / sirkkaäyriäinen / putkimato / maksasammal / ...anemone / hanhenkaula/helmivene / nisäkäs .../ jättiläis- ym simpukka <-- tuossa näkyy puolien erilaisuus ja koiras- ja naaras-puoli. Yllä olevassa kuvassa on simpukkamaisesti levällään toisiaan vasten valkeat ja turkoosit. Tuolla, taenpana. Hämärä, mutta kyllä siitä näkee. Yksi kokonaisuus on kuin vuohi selällään, vihreät lätkät etujalkojen pohjissa, takasorkat valkoiset. En ole ihan varma, voisi olla sellainen. Ainakin 2 koiras-törökkiä ovat vähän kuin V, ja niiden väri on kuin tanssivien hämähäkkien ylös nostettujen jalkojen. En ole katsonut tuosta sekunnista eteenpäin videota. Ehkä sieltä näkisi enemmän. Tai tarkennuksella. Tuota voisin lukea niinkin, että se, jolla on koiras-PÄÄT, synnyttää tyttöparin, ja se jolla on tytöt päinä, synnyttää koirasparin.

Eivätköhän nuo kelpaa erinomaisesti bakteerienkin edeltäjiksi. Muistatko mitä kellan-vihreitä ykkösiä löysin erään korallin "ala"-pinnalta? :) Nökötti muutaman kappaleen sarja pikku-nassukoita. Olivat olevinaan piilossa. Olivatko ne bakteereita?

________________________________________

Mehikasvi-näkyMaanantai 19.02.2024 07:07

Turaan täällä yöllä vaikeasti ja hitaasti kännykällä, vaikka läppärit ovat edessä pöydällä.
Mehikasvi-näky, karttaa tuijottaessa.
9. ja 10. lonkeron lähettävä "mielikuvitus"-iku-hydra järvessä, se on kartassani hyvin lähellä hämähäkkejä. Jos sellainen "hydra" tai muu herra olisi todella ollut avaruuden mehikasvuston koiras, niin sain sen "naaraan", mehikasvin, siirrettyä vastakkaiseen reunaan, ja silloin "matemaattisten kierteiden" linja muuttuu kaarevaksi, jolle asettuu kaikki ne kiekuraiset.

Tein kännyllä kuvat, suttuista piirtämistä.
Alimman kuvan ylimmät herra-ruskeat ovat siinä vain siksi, koska ovat niin omituisia. Pystyyn nostetut perät ovat kai aika litteitä, vaan tuossa ikäänkuin naaraalle näytetään jotain ihmeen taikalamppua, johon on piirretty jokin egyptiläinen kuva. :)

Saattaa olla vähän hulluja ajatuksia, mutta ... ei voi olla muistamatta näkymättömiä suuria "levä-hämiksiä", siitä yhdestä avaruuskuvasta, jossa ne käyttivät sinistä käsiasettaan. Niiden koko on kai valtava. Mutta levää muistuttava olento ei ole mikään ihme.

Hmm... nuo ruskeat hämähäkit voisivat olla jotain feikki-kuviakin. Joku on saattanut laittaa nettiin. Toisaalta noita on olemassa toinen toistaan kauniimpia lajeja, ja kuvioita on. Yleensä kuviot eivät ole noin kapealla viivalla "piirrettyjä". Yhtä hienoja kuitenkin on olemassa, olivat nuo sitten aitoja tai ei, nuo 2 ruskeaa.

Äyri-LintuKeskiviikko 14.02.2024 10:42

IHANIA NASSUKOITA___________________________________________


Jäljitin höyhenten antajia. Luulin että vain artemia-äyriäinen voisi olla höyhen, ja niin se kyllä onkin kaikista eniten höyhenen näköinen.
(Löysin hyvän jutun: vesikirppujen musta selkä on, varsinkin jollakin lajilla erityisesti, sellainen otus, niinkuin ne vastakkain seisovat kiviset käärmeen päät Kuopion rannassa. 4 paria sukasia menee sivuilla yhteen kuin kalan eviksi, ja lisäksi niitä suppusarjoja jatkuu taempana selässä. Tai monisukaismatohan se on, sellaisten suppusarjojen omistaja. Kivikäärmeillä oli 2 isoa näyttävää paria "sukasia", jotka olivat ulospäin leveneviä kuin trumpetit. Sienimäisiä kasvieläimiä.) Vaaeleanpunainen kilpikonnan näköinen syvänmerenmato pitäisi liittää tuohon "moms"-ryhmään. Sillä muistaakseni on nokkakin. Ja sitten jotkut matelijat kai...Siitä on kauan, ja mikään näistä ei ollut olemassa. Nuo äyriäiset olivat.Niillä on aina vauva kainalossa, noilla äyriäisillä. Jonkun vauva on kuin popcorn, toisen kuin valkea hapsuinen persikansiemen, ja kolmannen kuin mutkalla oleva pieni sulkapallomaila/pitkäkaulainen kuumavesipullo.

_______________________________________________
« Uudemmat -