IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Älä näytä modausta

Blogi

« Uudemmat -

sanojaSunnuntai 06.05.2018 20:42

TOT ratio nakio laakio oikaar oikkor______.·´¯`·.rok-kio. Ikaalinen koillis kier-ros levada-KOURUS
SET BEN zoikko zairek lek rek satan·.¸¸.· ¨¨¨| ¨¨torokki keriaz tonakio natas=ratas? TOR


ket zal coatl (Ket=2=kuu,silopirta. Zal= ratio. Koital=ratio takaperin =rokkio)
keb nega ise
/ . . __ . . | suorakulmainen kolmio
kattopinta tasapaino itsenäinen -o- -O- _O_
katsi tatsi, gold on scales, mid-vuas


"pesu-soekko" ... Ja muotokaavan oikea,totuus,punnitus muotoutuu vaakaan.
2 painovoimasuuntaa. 2kaarta: koi/kan & soi/san <--soitto,zoiku,sana,saana,laalu,loru,runa..
Entä vanhakin? OnkoKoiraKotona-loru... aaru, aakee, metsässä. Niityllä levada kastelujärjestelmä vuorilta. Portilla tulossa - na ratata, ratas .... ja viimeisenä liukas saitana haukkaa.
Vesikourut liitetään toisiinsa, ja syntyy lukemiseen viittaava liis-kisko. Laskemisen rationaalinen zaldo-lista /allekkainen laos ladotaan siellä, missä nakiainen tarttuu taaretu-vinkulaado-sidoksiin... ja onhan se Thot ja japanilaiset raapustaneet kaiken allekkain.

hmm... hothor kuumaAika vs rohto/helpotus/lohtu. <-- Olisikohan tämä parempi hathorin vastakohta kuin luoh-tah ? niin, lohtu = nohtu nochtu noctu? roh:n (vasta)kohta eli lohto

Jos Allahin palvojat eivät palvo jotain "elohiirtä" tai hiilihalon vastakohtaa, niin he palvovat materiaa ja Mount Everestiä. Se on alla. Sattuu vaan olemaan vähän koholla. Maata, savea, kiveä, härkää.
Palestiinalaiset palvoivat päällyskupua, taivasta, sitä joka ei ole aleepool vaan bääl - onko siinä sitten palvottu taivaan voimia, Ra:ta tai Thoria, vai mikä idea sitä taivasta on palvoa, sen kummemmin kuin maatakaan. Voisi kuvitella niinkin, että päällyksen palvoja palvoo sitä, joka kelluu=jää ylimmäksi, tai ainetta, joka ei näy, tai baalin palvoja voisi palvoa myös Osirista, härän tappajaa. Tai Orionin muotoisen tiimalasin tyhjentynyttä yläsäiliötä. :) Tai muita, vielä oudompia asioita, niin kuin että jos olisi ollut uskomus, että aineella on yläpuolellaan jotain erikoista, vastapaino.

Onko pyramidien alla ollut aina luolasto? Miksi? Puhutaan pyramidin alla olleesta labyrintista, ja Teotihuacanilaiset laittoivat pyramidin alle ristin, 4 pääilmansuuntaan olevan ristin. Jonne vettä. Eihän se ukkoseen mitään liity?


_________________________________________________


Itsekkäässä itä-kaakossa on UNEPERSON = UNEWER-SUN (kokonaisuus, Ra)

Illassa, vastapuolella: SUN-REWENU = aurinko revennyt = nepali REPALI = tre-palis = TRIPOLIS

koillisessa, kauniissa koiniksessa: vangitseminen,ares = ATRAK = A-TRI-POLIS -->

vs sileän liukkaan kuun-saita -lunaksen eli lounaan: SILOPIRTA

________________________
Nro3:n historia, ajattelin että vanhinta löytyisi Afrikasta, että kolom (pylväät) kuluma (tie), kuluu ja kuuluu ja kuluma vie aikaa ja kuuluma vie aikaa ja... uku aagus .. ai niin u-ku = ei kuu, eli se on koi koji koli kai kaji kali... kellu kuuluu olla siellä missä on uku, koi ja kalli. Jollain lailla trigonometria liittyy sanakompassiin, niin, että molemmat ovat ikivanhoja, ja jollain ihmeen suuntasuhteilla/suhdesuunnilla /niitten nimillä. Johan minä loihdin siitä Miduas :n kultaisen kosketuksenkin, jollain ihme-ilveellä. Kai kaari on sekä koillisessa (kuomu) että lounaassa (saita-kuun). Lounaassa on lisäksi sellainen kaari, että vedenpinta tyynessä järvessä tai meressä ei olekaan suora. Kaaret ja suorat ovat sekavia sanakompassissa, niin kuin myös eriytymiset, yhtymiset, ja onko vielä muutkin asiat. Riippuu siitä, millaisten uskomusten ajanjaksona sanat on muotoiltu, tai ovatko entiset kaavat sotkeneet uusien sanojen muotoilua. Tai miten paljon minä tein virheitä. Tokio ja Kioto ovat kai akselilla koillinen-lounas.Ahkio olisi sama kuin ioka/juka/juksa. Mielenkiintoinen samaa tarkoittava väännös: loppu laitetaan alkuun, ja sanan alku väärinpäin käännettynä perään. Niin se on. Ahkion eli juksan, luistavan kaaren vastakohta on kio eli koi eli päällyskupu. Tokio tarkoittaisi jotain niin kuin "auringonnousuun" (åt-kio, koihin, kojiin, kuomuun), ja kioto kio:n vastaiseen, "kiottomaan". Itse sepitin... ehkäpä sana "röyk-kiö" sisältää japanilaisen kio:n. Rock-kio ¸.·´¯`·.¸

________________________


north, nara, Inari, imari, bara, imara aaru, ymmärrä aarni, armi, <-- VS --> aimara
Vaikuttavat em. listan vastakohdilta: arami, aramea, arabi
Toronto eronto Ironto Lontoo ? Tämä olisi erkanemisen osalta itä-kaakko-matskua, auringon nousun jälkeisen ajan taho, ja Lontoo olisi "etelään", jos sen vastakohta åt-nor olisi "pohjoiseen". Lontoo on samanlainen sana kuin RANTA ranto (ja lanta).
Roma on ikään kuin ruma, eli kauniin lumous-vangitsemis-"koinnisen", Amorin vastakohta. Tosin Roma voi tarkoittaa paremminkin a-LA-va MAa (jonka paikka sanakompassissa on lounas), ja siten olla vastakohta ilamontsille, joka myös on vuoriston ja vesienvalumisen taholla koillisella, eli samat tahot joka tapauksessa kuin ruma-amor. (Kun kerran amor on kaunis koillis, niin miksi ihmeessä romantiikka on rumantiikkaa... ainiin, sen vuoksi, kun se KOSII lounaassa ÅT-SINUA KOHTI jalka beeni bent taipuu, asetti bendum7 on liukas pähee lunan kaari 7 lounaassa, ja koska kuu on luna runo runa ruma, niin sen vuoksi romantiikka on luna-lounaan rumantiikkaa. Tosi on.) (Roma:han voisi olla myös kuu... en ole kaivellut.)

Jos vokaalit kääntyvät, niin kuin edellä loma vs lamo, tulee yleensä vastakohta. Jos tavut kääntyvät, usein EI muutu, mutta tämä ei ehkä aina päde. Ko alussa ei yleensä siirrä sanaa kompassissa päinvastaiseen, vaan 90 astetta. A/O/U alussa, tai ak/ok/uk, muuttaa päinvastaiseksi. An alussa kaiken järjen mukaan tekee saman kuin a,o,u. E tai i sanan alussa ei tee sanalle mitään (tietääkseni). Takaperin muuttaa päinvast, paitsi jos eteen lisätään kielto. Lisäksi r=L, L=n, n=m, m=B, B=w, d=t, f=v, u=v, p=b, g=k, c=k, c=s, s=r, x=s, ja vokaalit vaihtelevat. Jos kielitutkijoilla ei ole aikaisemmin ollut käytössä sanakompassia, niin nyt on!

Jos kompassissani on pahoja yhtymis-, eriytymis-, auki- ja kiinni-virheitä, niin ne saattavat johtua sellaisista asioista, että ensin on uskottu auringon menevän palasiksi kun se laskee, ja "uusi maailman järjestys" onkin niin että yön alussa on totuus/kiinni/gravitaatio, eikä repeäminen, ja aamulla onkin maanpinnasta erkaantuminen 2 kakkaraksi, sen sijaan että väitettäisiin auringon puoliskojen loksahtavan kiinni toisiinsa: "kuut kiinni, kus kii, koski". En tiennyt repaleesta enkä rewennu:sta, kokosin sanat kuvaan uudemman maailmankuvan mukaan. (Tosin epäilin jo pari vuotta sitten sara-, kuuski, pata/para, koko, paros, megyen, Ra, -sanojen avulla, että muinoin auringon saatettiin uskoa paloittuvan yöksi kuiksi.)

__________________________
punnitus tulee samasta kuin Nippon: nippun, pun-nip. Neppari, nappi, Nippon, nippun, nippu, Napoli, kuuluvat yhteen. NEP NAP KINNI,
silopirta ja unewer-sun irti loose lost.
Kaakko: IRTI, IRTA (vs koillisen ATRIK. Lumous sumu fog fånga ares arest atri atrain atract)
Loose/karannut/irti = Karani korani korento <-- Inarin, napin ja Lapin vastakohtia.
rewenu repali ovat kyllä parhaat... :D ihania sanoja :D TRIPOLIS ON REPALE-AURINKO, 3 palassa, REWENU :D Onko se Faarao vai jumala, se Benu... niin se on se rewenu reBENU repale tre-pali tripoli.
Polis = palat. Saattaneet joskus olla pooliskot:kin, vaan joku keksi että kyllä auringolla on 3 maailmankaikkeuden voimaa, eikä vain 2. Sitä paitsi reunakin sileä kuin liukas pähee 3,14, nimi on kolme, sun, tai liukas reki, san.
Sanat kääntyvät lähes poikkeuksetta takaperin, ne on luotu huolella. Ainakin juuri käsittelemäni sanat on muotoiltu sopimaan luonnonvoimiin, jotka kuvataan ilmansuunnilla. Muita kieliä puhuvien pitäisi ymmärtää näistä... koska ovat vanhoja palasia.
*** LAKO luoteessa, luoh-tahdon tekoja/kiinni. Passiivinen.
*** KAL(o) = AcK-LO koillisessa, = vasten Loo:ta,Lauta,Likoa,silikoa. Kiinni. Aktiiv
*** LAAK= O-KAL=vasten KALtevaa =A-KOL lounaassa. Irti. Passiivinen.
*** KELA=kakko LEKA REKA KERÄ ERKA ERKANE- REKO KORE KORA KARAN(nut) kaakossa, irti,aktiv
<-- =koko kiekko nousi, karkasi eli erkani maasta painottomana o-mega _O_


Monia virheitä tässä kuvassa - korjaan: muutama/muutamia. Ja parhaat aurinkosanat jäi pois. Konnorin ehkä pitäisi olla gravitaatio-nurkassa (ja niin kuin tytön kuvan alle kirjoitin, niin) O'Connor sitten kuulostaa pitävän oc-conon agin eikä luconnu eikä laconnu? Siis mies, joka kulkee omia polkujaan - itsekkään kaakon suunnan yksinäinen uneperson. Onkohan kemi väärässä paikassa? Jospa sen täytyy olla nä-KEMIin -nurkassa, siellä missä adios on? 4 voiman muotoa ja tahoa pyörittää sanoja, sanat on muotoiltu näitten voimien mukaan. Tai on niitä 4:stä ehkä jopa 8:aan, en saanut tarkkaan selville esim sitä, että missä menee auringon ja kaakon/thorin raja, ja että pyöriikö nro3 vain auringonnousun viivalla, kun koilliseen vähän veti sen tie. No sen tie loppuu koillisen saavutettua idän viivan... ja eksyminen loppuu tasan etelän nuoleen... Esimerkkinä Alko, Kore, Leko, Lako. Ne ovat lähes sama sana, suunnissa koillinen kaakko lounas luode. Sieltä alkaa lappaminen. Korea menee ERILLEEN maasta, koska kysymyksessä on omega eli auringon täydell.nousu. Siksi sinä voit sanoa kaakossa myös jälleennäkemiset, koska erkanet kumppanistasi. Erilleen menevän tunnistaa toiseksi, reko, recogn... Leko on lekottelevainen lokoisa likoaminen, tila jossa ei ole enää altis kuin hajottaville voimille, passiivisen lännen ja väistö-"tiedon" passiivisempi puolisko. Lako = painovoimasta peräisin oleva yhdessä-kaatuminen. Ne ovat sama sana eri voimiin sijoiteltuna. Kaavakuvasta paljastuu erilaisuutta hakeva vastakohtana laumaihmiselle jolla on toisten tuki, lakoaa toisten kanssa, on vaatimaton, pieni, samanlainen. Entä jos fin onkin pin, pino /\ ja suomalainen onkin vaatimaton väistäjä? Olikos Benu joku jumala vai Faarao? Jos on olemassa sakara-benu, niin se on sama kuin scarabee, ankh, salapiilo, sarapiilo, salapino, ja jalapeno. Voidaan puhua myös kivijalka-piilosta, EHKÄ? Kysykääpä muinaisilta egyptiläisiltä...

Hathor = Luoh-tah:n vastasuunta ?Maanantai 30.04.2018 04:27

Let me explain: jodi on sama kuin juutti9, ja aluna=kuuta(2)=kaareumaa VASTASSA (YLEENSÄ) oleva sormi=7. (Ti-)kaapu on sama kuin tikkaat ja portaat.
Wai sai päheen juud-di-kaphun. (<-- aakkosen kirjaimet wai:sta kappaan =6-10 =hoidot)
Hoidot ovat oikean käden sormissa, mutta se käsi täytyy kääntää päinvastoin, niin että pikkurilli=tikapuut10 vastaa vasemman käden peukaloon/sydämeen. Sydän tai keuhkot, portaat ovat varmaan molemmille hyväksi, tai vuoren rinne. Nykyajan lääkärit allekirjoittanevat sen, että nämä ovat oikeat hoidot. 6Peukalo antaa hoito-ohjeen "kiinni", fyysistä ruumista tarkoittavana se pystyy sanomaan "kinni" siinä missä 4kultarallikin... ööh, parempi peukalon antama hoito-ohje olisi "wai / why?" = jos itket, kysy, miksi itket. Käsiä pitää hieman kääntää, niin että peukalo osoittaa rintaan, etusormi kaulaan...

Alunan, epä-kakkosen, paikka ilmansuunta-kaaviossa on (etelä-) kaakossa: oje ulot- (u)los uksi ut utsi itsi itse etsi utsek itsek iksept eksynyt yksin alone erillään törröt rotator kakko ... sanat ovat usein järkevästi sääntöjen mukaan muotoiltu. Sana "kokka", mietittyäni aikani, päätän sen tarkoittavan ko-kak, vastoin-kakkoa against rotating = oiko, oika, luoh-tah luoksetahto. Ahaa! Rotating = gravitaation vastakohta!
Vaikeaa päättää missä Connery:n, O'Connor:n, Nei:n ja O'Neil:n paikat ovat... ko-nor viittaa etelään... tai ehkä keno, noja, lakoon, luoh-tah, jos siihen pannaan O, tulee vastakohta. Erilleen lentää... se menee erilleen, ei lukkiudu, ei lukeudu, ei lakoudu, eikä tukeudu. Sama kuin kaakko. Jos neil on sama kuin naal ja neer, periaatteessa o-neil olisi sama kuin a-nal. Toisaalta, nil on eri asia kuin nal. Nil on rinteen vastakohta. O'Neil saattaisi olla ei-nili, ei-liukas, ei-tasainen, Rinne, "Niinistö", rinteikäs, vuoristo, mäkinen, ... jos neder on alanko, Onedin:n pitäisi olla ylänkö. Onedin saattaa olla yhtä liittymätön kuin O'Connor. Ak-kuna saattaa olla sama kuin o-cono. O-conorilla on ac-cuno aagin. Hän ei lu-connu eikä la-connu. (voisi olla noin)

*turaamassa uutta muinaisten sanojen kompassia*
(sakaali... sakari sakura kali... Kokoontumisen saa aikaan gravitaatio ja massa, mutta mikä saa aikaan kekoontumisen... :D) (varmaankin eriyttävät voimat ja yhdistävät voimat, yhdessä ...)

_____________________________________________________

se häviää, joka ei usko ko-inikseen eikä siniko:oon... sini ja kosini, mutta missä tangentti? torrakka vain löytyy ja toranto vs pohjoiseen/lähelle... olisko että jos on luko eli kinni niin on ko-ton... vois olla e-taan jos ei ole ko-ton näär/nor. Sini on ini ili. Ko-inis ko-ilis on koilis. Koilis on koulus ja vesi-koorus ja hoorus. Koinis on myös kaunis morsee. Joine mariee, vai mikä se ranskaksi morsian on. Tämä kaikki ko-inis -nurkkamassa eli koillisessa. Onhan siellä myös koli halti etna, skeliä ja deliä liissiä liikettä ja leessiä. Tauta, aloakoa, ja elamaa. Kiskoa ja kourua. Kourosta ja kudontaa. Eskaleittoreita, askeleita, tasoja, vuori- ja vesitasoja. Tikapuita.

Yleensä voimista/pyrkimyksistä/"teistä": lao ja lau passiivisia, tao ja tau aktiivisia. Lao ja tau konkreettisia ja painovoimaan liittyviä, lau ja tao näkymättömiä voimia. Lau eli ili ini sili sini, kellumisilmiöön liittyviä ilman voimia mukaan lukien laulu, musiikki, sauna...kaiken järjen mukaan tuulen voimaakin, sekä kaikkea joustavaa ja kaareutuvaa. Tao on sähkön, takomisen sekä taikavoimien aluetta. Ja lao on lakoamista aiheuttavaa massan ja painon voimaa. Jos nämä eivät muka näin ole, niin miten ne sitten ovat? :)

_____________________________________________________

Pitää katsoa ne hathorit uudestaan. Minusta tuntuu että hathor on Thor/sähkö/kaakko/HATHOUR, ja sen vastakohta on LUOH-TAH = luokse-tahto? gravitaatio, luode. LAO-DAH? LAO. Lao lau, tao tau. Selviää, jos vaan selvittää. Jos Horus kerran nojaa eteenpäin, on korkealla, ja pitelee "was"-sauvaa, niin epäilen vahvasti sen olevan Houlus eli KOULUS eli Kourus/Kouros - azuLLuoh:n, joustavan sinisen silisen suloisen ilmakehän-kaaren(luokin?) vastasuunta KOILIS koli kalli kallist.
Pitää lisätä paljon asioita kuvaan. Pakko tehdä aivan uusi sana-kompassi. Tahto,pyrkimys,tie ? Suunta,taho? Veden ohjaamiseen käytetään kouruja. <--veskala viistoVesEscalatorAskele. Ves-kooli, vas-kali. Tämä voima liittyy niis-tietoon paitsi eri korkeuksilla, niin myös siten, että liis on kiskot. Kouru-skelet on pantu yhteen pötköön kuin liis, liitetty, ja vesi virtaa. Korkeuksien tieto, siitä kuinka vesi virtaa alas järvestä järveen ja kourusta kouruun, voimalla "lao", asettuakseen "lau". Koski, kuu's qii .... ne jotka kuuluvat yhteen, menevät yhteen? :) mitähän tuo on tuo koski... kokonaisuuden voima Ra ehkä aiheuttaa kosken...

_____________________________________________________

Tämä on kello. 2 ja 9 ovat vaihtaneet paikkaa. Ei se oikein kellokaan, mutta melkein on. Ilmansuuntiin kirjoitin tiedot. Ehkä hathor on hautaus-tunti. Egyptiläisillä oli jokin pakkomielle numeroon 7. Faaraot olivat usein nimeltään 7. Faaraoista puheen ollen: unohdin kirjoittaa 6-nurkkaan, että TOTUUS KONKRETIA PUNNITUS KIRJ-MERKKIEN YLÖSPANO LASKEMINEN. Otin omasta päästäni ne mitä tässä uutta on tällä kertaa. Saattaa olla pieniä virheitä. osel Lukee = ekuN lesa <- e-alku on myönteinen niin kuin i-alkukin. O-, a- ja u-alku muuttaisi asian päinvastaiseksi. Jokin niin kuin senuke tai Sinuhe saattaisi silloin tarkoittaa "ei osaa lukea"? eikun... saa nike... miten tämä on? :D Jos e- tai i-alkuinen sana(t) laitetaan takaperin, täytyy lisätä alkuun a tms, jotta merkitys säilyisi. Muuten muuttuu päinvastaiseksi. Hei ehkä saa väärinmerkin v, jos saa nike? Ekin nimittäin on kiinni, ja siihen pitää pyrkiä lukiessa. Niken merkki on irrallinen NIKA-ma, kun ei ole saanut kinni skelet? :) voi voi... tämä tietää pahaa kengille. Viis-nurkkaan tulee KOUR,UROK ja ehkä myös RUKO. Kellu-ilma-pinta-pii -nurkkaan tulee KUOR. Metallinurkkaan tulee KORU, ja kiinni-nurkkaan tulee KURO. ORUK tulee joko koru-nurkkaan tai kuro-nurkkaan, ehkä sinne kuro- ja kultanurkkaan. Keb-nega-ise voisi tarkoittaa myös 841/länsi->kompassin keskus->sinä itse olet siitä etelään, kun pohjoiseen katsot. Vai mitä se tarkoittaa? Ehkä myös 341, jos keb on ket-kuori. Tai 241 näin /|. En tajua. Se on kebeä-vaa'n tasapaino-i-zep/utchek. mikähän... /\ ... vai pysyväkö se on? Itsensä kepeyttäjä? :) Onko tässä jokin ihme-ajatus, että jos on paino, niin sen lähellä on ei-paino? no niin... nyt tiedätte, mistä sitä pimeää ainetta pitää etsiä. :) Teotihuacanin pyramidin alla olevat patsaat joutuvat keskelle painovoima-voimaa? Jospa niistä hyvällä tuurilla olisi tullut "kellu-ukuja" (vitsi). Mistä tietää mitä onkalon kaivajat tuumailivat...alku on loppu... tulevaisuus on menneisyys... tau on sii... He valmistivat "sakara-veden". Se on tuo 123-5, magnetismi,sähkö,antimateria,aurinko,-vesi. Tai piirretty risti on "itä"/tulevaisuus. Jos olisi ennustus tai viesti, niin kuka jaksaa niin ennustella, että kaivaa sellaisen valtavan onkalon. Koukku koku... kokoontuneet piiriin kaikki yhdessä, onkelia, ankeria.

TAU=koillinen, härkä, korkein paikka, Mount Everest. TAO=kaakko,kaappo,tor,tao,copper (ja ehkä myös i-ske 1:een? sekä rao ja rau). LAU=lounas,laulaa,tasot,ilma,sauna,sana. LAO: on pakostakin LUO:kse, luo-tee(to) =gravitaatio-oppi. "Menee maahan" ja laossa on kun on laonnut lakoon.
Itä ja länsi ovat ITSEB JA BESTI=WESTI. (Tai voisi olla.) Itseb sisältää ainakin sanat seppä, itse, tietääkseni zep liittyy myös pohjoiseen, se on massan voimia täysi tuo yläosa kuvasta itään asti ja ulottuu jopa siihen seppäänkin. Vain länsi ja lounas taipuu, sekä massa-sektorin auringonlaskuun ja hautaan liittyvä taipuu ja väistyy. Mutta taipuuhan metalli sepän käsissä. Voima aiheuttaa taipumisen, ja taipumisesta seuraa voiminen. :)

Kuvaan on kirj.asioita, jotka liittyvät Teotihuacanissa asuneitten tietoon. Oikeastaan iskeydyin ilmansuuntiin heidän suuren kaivuutyönsä vuoksi. Heidän pyramidi-ristipää-vesiluola -sommitelmansa ja ilmansuuntien seuraaminen on kuin versio tästä kaavasta, tai että näitä asioita on ikään kuin mainittu/toteutettu. Raataa/metalli vs ruumismassa, ja vesi-korkeuksia, ras-tii, pii, keb-zahl-koital.


Aurinko menee pois paistin lailla, uppoaa sinks... kes kinni saa skelet... Eikä sitä milloin tahansa sovi haudata: pitää olla samoina aikoina kuin väistö, vainaa ja paino. Onko haat-hoorin vastakohta rouge taho eli ruso-taho eli auringonnousu-suunta? Tai RAah-taho. Aurinko on noussut idän ja etelän välistä tuossa Hathor-maailmassa, ja laskenut lännen ja luoteen väliin? Eikun on haudattu auringonlaskun JÄLKEEN (mielellään auringon noususuuntaa vastapäätä, koska sanakin on väärinpäin), ja aurinko laski länteen. (Tai hautaus-tunti tarkoittaa hautautumis-tunti, kun aurinko hautautui.) En ole käynyt päiväntasaajan takana - mikä se sellainen kello on, jossa numerot kulkee väärin päin ilmansuunnissa? Confused ruskea, rauta & aur.nousu & lumous punainen oranssi pinkki, pohjoinen kirjoittaminen massa voisi olla via-neet tai lii-laak, sinnikäs sing-tieto sili-ili sinikka, vihreälle löytyy paikka ansojen vihrettämisestä? viherikköön... ja spektri täynnä. Ei se ole vihrettämistä, ainakaan alun perin, vaan olisiko biri:ttämistä, kaarevan bilin ilin ilittämistä se on ollut enemmän, wirittäminen. Ahaa, sieltäkö "vihta" tulee... se on (dolce) vita viitakosta.
Saunassa voisi olla bes-tieto... mutta väistö ainakin on oikea sana, jos puhutaan massaa vastaan olevista asioista.
Elektro-sanan e-leek -alku on näköjään sama kuin akilles-jänne. Eli sähkö on myös taipuisa. Kun liukas-sana, leek, käännetään toisin päin vastakohdakseen, saadaan se takaisin liukkaaksi, jos laitetaan kielto-alku, eli a-kirjain. Siitä tulee akilles, ja vastaa sanaa liukas, leek. Tarkoittaa täydellisen ympyrän pinnan _joustavuutta_ (ja sileyttä), koska se kaareutuu. Myös: silika silik sillee sinika. ...tai siis itse sepitin. Ei kai tämä kaikki tarkoita sitä, että kun sun on sama kuin 3, niin auringolla katsottiin olevan 3 voimaa tai kaikki voimat... sillä on massa, si ja vielä muu voima joka löytyy i-tsep -nurkasta. SENKÖ takia auringon nimi on 3? Ajattelin aiemmin että se olisi pinnan pii tai liittyisi 2 kuuhun jotka loksahtavat aamulla kiinni toisiinsa... Se tarkoittaakin kaikkia voimia. (On siltikin saatettu alussa uskoa 2 kuun toisiinsa loksahtamiseenkin - en tiedä onko.)
Kellok lekkor lukko pulluk lok laak kal kol ... kellok on lähellä kellua, kello on ontto.Viistonurkassa sijaitsevat porras-järvet ovat jokainen laak... mutta kokonaisuus on kal, kalteva. Luk-ko on väistö- ja torjumistiedon asia. Alak- on järjellisesti ajateltuna lötköttämisen vastakohta...

_______________________________________________________

kinnis sinnik nis sin - ja aineestaTorstai 12.04.2018 02:27

He käyttivät lentämiseen vahaa. Tai niin ainakin Ikaros-tarinassa sanotaan.
Ikaras, sara-kii, saravoima. Nousuvoima jonka aurinko saa sellaisella "paros"-hetkellä.... tai sitten se on kaatuma-voima. Lämpö, ilma ylös, vesi alas.
Me olemme nyt siellä koillisessa, siellä, missä kangas-"puut" nousevat yläviistoon kutojasta, tai itseasiassa itse kangas, ei puita ollut.
Sitten keksin viime yönä lisäksi, että Ikaliset = desira-kii. Edelleen ollaan kalti kaili koili sakari vas vaskali vaskala -nurkkamassa. Ja Loch Ness on Senegal. :) Tai ei ihan sama. Ehkä Loch Ness on esim. 3 järvestä keskimmäinen tai alin? Olis niin kuin "less". Senegal on sitten jotain siitä akilles-ryhmästä... vähän niin kuin se Osiris, se jolla sii eli sinnikkyys on. Luettava väärin päin, niin kuin Ikaliset. Ikalas... sara-kii... niin muuttuu yleensä tarkoittamaan päinvastaista. Missä on nousuvoima, siellä on rappuset. skale.... skalas.... puhutaanko ilmasta ja vedestä vai kuumailmapallosta... a-skeleet ja tasot... Hassu kaava tämä ilmansuunta-kaava. En tiedä mistä höpötän, paitsi että jotain noissa sanoissa on, ja niitä on voitu kääntää takaperin. Kirjoittivatko, vai kääntelivätkö kielellä ja mielellä vain?

Senhän jo sanoinkin, että silika = akiles = akinis = akinnis = Ag = ei kulta = ei kiinni (ei ole toisiinsa kiinni vetävää vetovoimaa niin paljon, kun ei paina niin paljon kuin kulta, joka on kinni ja ilmeisesti myös kinnis, ja kunta-sanalle sukua. Se on luo-menemis-tieto eli luode, siitä...)
Käytetäänkö sinkkiä jousisoitinten kielissä? Ajattelin vaan , kun se on lau-tieto eli lauteet eli sing-tieto ...että kun kaikkialla muuallakin on eri metalleja, niin myös siellä. Onko kupari kakko ja kauppa, tosiaan (kaappa)? Hauska juttu... se jää muille selvitettäväksi, että mitä sähköasioita siihen liittyy. Kaakkoon, kakkoon, kerätietoon, ja kupariin, vai liittyykö mitään.

__________________________________________

Onkohan tämä oikein... Onko tuossa jokin pyöreä levy, oikeassa yläkulmassa, väittämäni mukaan SleepingCatin peräosan keskellä? Kts 2 askelta alempi kuva, vaalea kallio, oikea alanurkka. Levy peräosassa, sillä, jolla on kylkiluumaisia, enemmän peräosaan vinossa olevia ribsejä sivuilla. Kuvitelmani mukaan pihti pumppaa ainettaan ja suihkuttaa perimäänsä kammioon, ja koska galaksi tekee saman, niin siitä johtuen tämä tekee saman perässä. ...pihtijuttu... (Mikä se on se kaksoisnappi? Kaksoisnappikin näkyy jo tähtisumuissakin. Kaksoisnapin lähelle kun tulee kolmas nappi, se ei tule jonon jatkoksi, koskaan, tai tyypillisesti yleensä ei, eikä se myöskään ole entiseen jonoon nähden nappien kohdalla suorakulmassa koskaan. On avaruudessa, sammalessa, ja sienissä, taisi olla miekkamies-löydön pellossakin.)

Tämä nautilus(=helmivene)-vertaus on sikäli pielessä, että ensimmäisten nilviäisten ei sanota olleen tämän muotoisia. (Vasemmalla oleva pihti taitaa olla ylösalaisin, verrattuna nautilukseen?) Minullapa on lupa mennä yli uskottujen rajojen, katsoin vaan noiden panssariosien muotoa, ja yorgiat muistuttavat ehkä enemmän nautilusta kuin mitään muuta... yorgia olisi sama kuin Sleeping-catin peräpää ja sama kuin vihreän anomalocariksen ruumiin pihtimuotilla valettu puolikas... ja kaikkien näitten reunalla olisi kiekkoja vieri vieressä. Ja ne kiekot ovat ne CERN:n Moai-päät ja tämän kuvan anomalocariksen lumiukot... ja pihtien kennot... ja kenties nautiluksen esi-isät. Ja maksasammalen kiekkoja ne olisivat myös. Olisi hyvä, jos tämä olisi totta, sen verran hullulta tämä kuulostaa. "CERNin Moai-päät, jotka lötköttävät painajaismaisilla alustoilla"... "Grönlannissa, Suomessa, Alpeilla ja asteroidi-Vestassa on 3,5 km pitkiä nukkuvia kissoja"... ja Cernissä myös. Ja joka paikassa melkein.

_____________________________________________________

Päiden rivi on satavarmasti vihreän anomalocariksen reuna. Tarkistakaa vaikka. Päiden rivi taitaa olla niiden mustien lehtien päitä, jotka suuntaavat "suunsa" galaksissa keskustaa kohti. Katsokaa se sammal-fossiilin kuva, jossa sammal on valmistanut hyönteisten munien näköisiä munia. Sammal valmisti munan rivissä olleilla lohikäärmeensuilla. Ne ovat kuivuneet ja kivettyneet siihen asentoon, ovat hyvin säilyneet, ja kuin olisivat kuolleet vasta viime kuussa. Munasta tunki ulos seuraavat emokaaret. Se kasvi toistaa aineella olevaa käyttäytymistä, ja eläimet myös. Munasta ulos tullut valmistaa uuden munan - myös ihminen. Erotan ainakin 1 selvän SleepingCat-muodon: sen alaosa, eli loppupää, on sanan ALICE kohdalla (ei näy kuvassa). Kuvakaappaus tähtitiede-sarjasta "Jakso 4: Mitä on pimeä aine?" S-cat on alkuelämän muoto, maaperän suuri 3,5km pitkä muoto Suomesta, Grönlannista ja asteroidi Vestasta, ja maksasammalen lehden muoto. (Onkohan se tuollainen "päiden" rivi ylhäältä päin katsottuna sen S-catin toisen puolen "kylkiluut", jotka taas ovat v:n muotoisessa parijonossa kolmion muotoisen "pään" jatkona, joka, pää, on ikään kuin edellisen lehden kärki. Kaikki pitäisi nivoutua yksinkertaisesti yhteen... joo... loppupäässä on pakko olla kammio, josta kasvaisi uusi s-cat. Oikean yläkulman uusi suuri lehti kasvaa kammiosta, joka sijaitsi vaalean vihreällä merkitsemäni sisällä. (Lehden täytyy olla kuin lehtipari, jotka ovat alun perin lankapari...)Niissä oli pyöreä syvä kammio, jota s-catin loppupään osat ympäröivät kuin ylhäältä päin katsotun tynnyrin kaartuvat laudat. Kammio muuten on juuri se pyöreällä lasilla peitetty kammio, joka näkyy aikaisemmassa beigessä kiviseinä-kuvassa. Sen tietää siitä, että lasilevy istui nukkuvan kissan alimmaisten v-"kylkiluu" -parien hellässä huomassa (beigen kallio-kuvan oikea alanurkka). Tämän kuvan "päiden rivi" katsoisi vihreitten mini-kiekkojen mereen, jos olisi samanlainen kuin se toistensa ympärille kiertyvien valkoisten limakaarten välissä ollut kiekkojen meri, jota anomalocarikseksi kutsutaan. Alkuelämän pihdit/langat/kaaret, jotka muodostuvat toistensa sisältä kasvavista pätkistä, saattoivat olla valkeaa hyytelöä? Onkohan tämä tarinani johdonmukainen, täytyy piirtää kuva, sillä asia on sekava, kun uusi sukupolvi on välillä sammalen säkissä, välillä kiekossa, ja välillä sleeping-catin peräpään montussa. Asia mutkistuu jos lajeja on erilaisia. Mikä rakentaa vuoren, mikä kelluu, ja mikä tekee mitäkin. Vihreän anomalocariksen kasvu eroaa muusta alkuelämästä siinä, että sillä on jokin ryömimistä muistuttava vuoropuolinen (nopea?) kasvutapa, ja kaksoiskaari kampeaa itseään ruuviksi kuin dna. Tähti- ja planetaarisesta elämästä sillä on jäljellä emokaaren sisäreunan kulma. Maaperän kuva on uskomaton. Lehdet, jotka ovat muuttuneet rakennuspalikoiksi, näkyvät. CMS:n alapuolella on vaaleanharmaa SleepingCat. Sen peräosan (oikealla) pyöreä nokkakiekko-kammio näkyy: harvinainen näky: First time ever: kiekon sisus! Kuori on lähtenyt melkein kokonaan pois. Se ei ole täysi pyöreä levy, mutta sen ulkoreunat ovat ympyrässä. Minun pitää ehkä tehdä uusi kuva, tai pari, ja osoittaa niistä näitä isoja eläviä asioita.

_________________________________________________

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Sekä Ilomantsi että osi liis-ko
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ovat Afrikasta. i=peräkkäin ole-
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . vat, ehkä jopa niin että 3 niitä.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Osi=sanansaattaja,eli peräkk.viesti,
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . liis=kisko,liitetty. LiisKol=3 kiskotettu yht


luode luotee luotieto kiinitieto . . N . . limittäin lomont lomont-see
luona luna kii-luna kiiruna . . . . . . . . Ilomantsi 3 järveä peräkkäin
kii-liis kinnis kilin kilis kol-liis . . . . . . korkeustasot Lok Ness lok-nis
3-liis kova köva köpa. . . . . . . . . . . . lok-niis niis-tee niisi-tieto niis
konni konti kunta kulta . . . . . . . . . . liis kol(me) peräkkäin kal /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kallis kallistus koili koillis


Länte,läns =lands? Öster istar rasti RA's TII risti istir is-still + liit list liis iis East ?
Laskeutumis? Lento? Ei-len? Olisi järkeenkäypää, että eilinen jäi länteen niin kuin jätimme länteen auringonkin. Siinä ei ole kieltosanaa, jos sanotaan e-len. Liittyykö west VAS-takkaiseen ja aivan hullusti liivin ja takin kautta coatl:iin...coat on sama kuin cover... kilt=kint=luode, kaphu=koillinen, liivi=länsi, coat=kaakko, kintaat=luode, kenkä=kanta=kaakko, villa=luode, linen=luode, silkki=kaakko, bomul=koillinen?, kuli=luode. Blause=kaakko... Esi-isiemme pakkomiellettä painoon ei voi liioitella. :D ... tai sitten horisin, eikä vaatteiden nimiä löydy näistä listoista. Mitenkähän oikeasti lienee, kun siellä on tikaphu jossa on vas ja jonne kaaphun laitoin... liittyyköhän se kilttiin mitenkään, kun liian pieni vaate on "kinttura" (ainakin äitini suussa), ja sanoin että kint. Blouse taas kuulostaa aivan siniseltä. Massalla on yhteys hattuun, vaan ei oikeastaan ole, erehdys on se - paremminkin kaltevalla on.


lounas lautee(t) n.3 korkeustasoa. . . siNike sinika akilis sinnik sinnikäs
kello-7-suunta 7 säveltä sin-tee . . . . silikki silik sileä pahee liukas lek
sing-tee lau-tee laulas laalu . . . . . . . leek laakee laak lake loch
lolo lööly sauna henki . . . . . . . . . . . copper?kupar? kauppa kaabbo
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kabö cavö cover kebbee kevyt
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . rek 3 ree pyöree piiri spirit para
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . laak järvi javri avri abri april 3 apri prima
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . billig <--bili=2 ilima --> ililmane
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . onko mahdollista, että "kakko",
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . S. . yhdistää kuparin ja sähkön?ööh..Onko järviä aina peräkkäin 3, mutta ei juuri koskaan 2, 4 tai 5? Vertaisin ensimmäiseksi yorgioihin. Vertasivatko he Orionin vyötä elämään, vai ei-sattumiin? Elämä voi olla oikea johtopäätös...
Kai sitä kakkotietoakin on olemassa? Kaappö on luoteen vaaka-juttu.
_____________________ nike on kulta ja hopea, väärinpäin luettuna
_____________________Nor=near, south=saaYht?_______________
__________________saaYht. kun käyttää rautaa_________________
On olemassa sukunimi "Sinikaari". Liittyykö se sähköön, samoin kuin
kupari ja kakkotieto?
Asettelin omasta päästäni, en jaksa kaivaa sanakirjoista.
En tiennyt, että Kiiruna on paikka, jossa sijaitsee Ruotsin korkein vuori Kebnekaise. Tästähän tuli melkoinen... "silikki-tee" osoittaa Kiinaan, vuoren valot ja valovuoret, kolmet piipitykset ja Mid-vuajen kultainen kosketus. Sitten vielä puolessa välissä on puoliväli, ja Viikingit pukeutuivat silkkiin (Allahin nimillä koristettuina.) Entä jos Kebnekaise tarkoittaa että "Kaakko Luode Itse" ? Että se on sellaisen kulkusuunnan määränpää?

Ketzalcoatl ilmansuuntina piirtää tällaisen: < tai 7:n peililkuvan, tai tarkoittaa kevyt painava kallistus, tai vaaka kallistuu, tai kevyt-painava-itse, tai "ilma maa kallistunut akseli". Teotihuacanilaiset tekivät pyramidin alle vesisakaran. Ettei se vaan ole kompassi? Kompasseissa on vettä. Sa-Ka-Ra saattaa olla etelä-kaakko-itä. Ristin väitin olevan itä, voi olla päiväntasaaja... "kaki-tee"... koukku-tieto... jakitee.... Patsaat eivät kellu: niillä on tau, massa. Onko heillä myös taipuisuus ja sinnikkyys, sili? On, sillä he istuvat piirissä piin mukaisina. Patsaat toteuttavat mahdottoman, kaiketikin. Patsaissa myös on pariskunta, jossa toisella on tau ja toisella chi. Ehkä he halusivat liittää myös tulevaisuuden ja menneisyyden toisiinsa? Jos risti on tulevaisuus... mistäpä tietää, jos he arvasivat, että kun paljon aikaa kuluu, tunneli tutkitaan. Mutta selittääkö tämä sen suuren vaivannäön, jonka he tunnelin kaivuussa tekivät?
123 zal painojuttu, kelluminen, vesi, kompassi, "vesisakara"/"vesiportaat", veteen yhtyminen, lisääntyminen, vasqala-ensimmäinen, vesitasot järvijonon joka on kuin kuin ilama, 123
(Ajattelin joskus, että entä jos alkuelämä kasvattaa vedessä lisälangan jonnekin klo 10.30:een, ottaa vinon suunnan, suoran ketjusilmukan lisäksi. Kts merenpohjan mudan alle, siellä otetaan vinoa suuntaa, en tiedä mitä ne on, jotain suuria suoria suonia. Entä mikä on alla olevan kuvan "linnunpesä", olento-sanan yläpuolella, kuin katkaistujen rannerenkaiden pino? Minä vertaan sanoja kuin juuri käynnistetty A.I.:n tekele, ja katson kiviä kuin se sama.)
Ihminen haluaa kurottaa aina kauas. Kyllähän noita aikakapseleita tehdään oikein tarkoituksella aina silloin tällöin. Niihin pakataan omituisia tyhjänpäiväisiä asioita, ajattelematta. Täytyy kaivaa luolaa 10 vuotta, niin on aikaa ajatella, että mitä sinne on järkevää säilöä. En kyllä osaa äkkiä sanoa, että mitä aikakapseliin PITÄISI panna. Päivän uutiset tietysti siinä tapauksessa hyvä, että jos tulee tuho ja tieto muualta häviää. Entä jos käy niin, että ihmiskunnan saavutuksia on tutkimassa sitten laji, joka on muu kuin ihminen. Kylläpä heille riittää sitten meistä tutkimusaineistoa. Ehkä ihminen muuttuu... ja tutkii meidän jäänteitämme, suuren apinaihmisen jäänteitä, että onko sitä älyä ollut vai eikö sitä ole ollut. :D
Nyt on se päivämäärä, jolloin lensivät ne valot, jotka kirjoittivat ParasVoi(tta)a. En ole tahallani tätä tekstiä täksi päiväksi junaillut, juurihan minä monet noista sanoista vasta yöllä muotoilin. vuosi 69... mitä se on... silloin mentiin kuuhun... 12.4.1969 yhdistää 1. kuuhun laskeutumisen ja Neuvostoliiton tekemän 1. avaruudessa käynnin. Ja minun näkökulmastani tämän bloginkin. Tämän päivänkin. Ja Suomen.

.

"luolamaalauksia"Maanantai 09.04.2018 02:07

En oikein äkkiä tajua, että onko ne kaksoset ... harmaa ainakin näyttää emokaarelta. Musta sleeping-cat näyttää kyllä myös sienijuurelta, olenkohan minä koskaan edes ajatellutkaan "sleeping-catsejä" sienijuurina.. pidin sleeping-cat:iä emolehtien keskelle rakennettuna uuden sukupolven pakettina, alussa ainakin. Onkos ensimmäiset sienijuuret 2 kaaren väliinsä rakentamia? Jos se on sama kuin s.cat, niin on uuden sukupolven keskuspaketti. Jos se on emokaari, niin siinä tapauksessa ne tai niiden puolikkaat ovat pareittain kuin pihdit. Kuvaa täytyy katsoa niin, että sinä lennät, ja katsot maata. Osat hahmottuvat enemmän ja enemmän. Paksu punainen, läpykät niskassa todistavat senkin sienijuurimaiseksi sammaleksi, kasvaa erittäin paksun sienen näköisen sienijuuren huipun sisältä, ylhäältä alaspäin, ja sen päätä suojaa läpinäkyvä litteä kypärä. Punainen todistaa, että sienijuuri on emokaari-ainesta, koska se tulee ulos sammalen kärkikopasta. Tai on tapahtunut jotain muutoksia, jos sillä ei ole paria. En minä ole kasvien tuntija, en tiedä, onko punavartinen kypäräpää sammalmaisen olennon lisääntymiseen tarkoitettu jokin itiö-juttu. Ehkä niin. Jotain on lähtenyt vasemman ylänurkan pesästä ulos. Tosi jänniä sieniä, kuinkahan vanhoja ovat? Tiedättekö, että vuoristoissa ja maan alla voi olla valtavia noita muistuttavia. Tiedemiehille tulee töitä, jos eivät ole ennen nähneet tuota. Erittäin selvää, melkein elävää. Koko kuva sisälsi myös kuoriaismaisia litteitä kaksoiskaaria. Ja vielä: "alaspäin nukkuva kissa", tummanruskea: tuollaisen kapea pää on läsnä ainakin yhdessä anomalocaris-fossiilissa, harmaana. Samanlainen on. Ehkä pitäisi etsiä nokkakiekkoja ja outoa kierrettä, jossa ne nokkakiekot pienenevästi tai isonevasti rivissä ovat? Jospa niitä on noitten keltaisten pylväitten sisus täynnä? "Pylväitä" näkyy isossa kuvassa, linkki kuvan alla. Tuo punainen kun näyttää kasvavan vaaleanharmaan "nokan" sisältä, ja siinä niitä nokkia on 2... Ehkä se ei olekaan sammalen kärjen suojasäkki, vaan 2 jotain nokkamaista osaa yhtyneinä?! Ehkä "nokkakiekon" nokka on janoisena peto... mistäpä tietää. Ehkä se on osa emokaarta, ja sen tehtävä on suunnata suunsa keskustaa kohti. "Aikakapseli" jolla voitetaan aikaa jatkumisessa ja ehkä hypätään talven tai kuivuuden yli. Tai uiva kiekko, joka pystyy hyppäämään myös matkan, eikä vain ajan. Kiekkoja on sammalessa, niiden sisältä tulee lehti. Vihreän "anomalocariksen" (nokkakiekot?), tuleeko niistäkin lehti, vai mitä niistä on tekeillä ollut? Sitten on sellaisia alkuelämän nokkakiekkoja, niin kuin yorgialla, se on ohutkalvoinen kuin jokin munakotelo, joka kasvaa 2 kaaren keskelle, ja ei sieltä tule ulos muuta kuin sammalen uudet kaaret. Minulla aina välillä ajatukset sekoavat näitten kanssa, ja pitää olla valmis muuttamaan entistä hataraa kuvaa. Mikä se on tuo pyöreä "lasi"-kansi? Aivan kuin se olisi valmistettu noitten käpälien huomaan. Sammalen pyöreät turkoosit lätkät tulevat mieleen. Alkuper.kuva:3.pylväs oikealta: yläosa: Pursuuko kuin kalvomaisessa säkissä jotain pyöreähköjä?
Kuva on isona täällä: https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1199,h_786,f_auto,fl_lossy,q_auto/13-3-10150281.jpg
Punaisia väitetään YLE:n uusimpien uutisten mukaan Neanderthalien luolamaalauksiksi. Eivät oikein näytä sellaisilta.

_____________________________________________________
kaakko kakko-oppi keräoppi maapallon pinta KET, KUU
(istar?) öster east iis liis lees list saldo + risti ZAL=luk KUL-ta kunta
koili COITAL kaitale kudonta- ja sidosoppi kangas(tus). Lumous.

KEB kelluva kevyt kerma kuu kettu ket pinta pii.. gieb antaa periksi
NEGA = tasapaino? = mega = massa,konkretia = kunta =luk lukea zal laskea
ISE = itse utsi uchi (vas?)
(tämä voisi olla jopa 3-kerroksinen)

Jos ei omaa chiliä eli sisua, antaa periksi. Jos ei omaa kii:tä, kiini-voimaa eli massaa/painoa, antaa periksi eli kelluu. Chi:n täytyy olla massaa ja gravitaatiota vastaan taisteleva voima? Kuu ei putoa tänne, koska sillä on sisua. Tässä vaiheessa, vaikka en usko kuulla kirjaimellisesti sisua olevan, tsekkaisin ne akselikiskot ja sanansaattaja-liskot. Ei ole liike ja rata kaukana noista.

south sa-uht saaYhteyden?? = SA
kaakko = kakko-oppi = pinta = kuu/kanta = KU / KA
öster = ratsi = rasti =Ra-tieto = risti = RA / RI
ratiritiralla ...ko-man-che ... mitähän tämä tarkoittaa? :) kuu-manke-itche ? no ehkä ei? mega voi tulla manke-sanasta. Manke-menka-mega.
Kuu ja itse... jollain tavalla sen voisi jopa vääntää litteä litteä litteä.__________________________________
Vaihdoin ilmansuunta-höpötyksen tuonne alemmas, vaikka ei sekään ehkä höpötystä ole, sillä tieto viittaa tiehen ja ilmansuunta on ikään kuin tietä osoittava. Ajatus voi osoittautua oikeaksi, ja suomennokset osin oikein. En ole tsekannut, äkkiä kai tuon tarkistaisi.

Ket kettu,kuu,sileä,SILI ... vaa'an pysty runko välissä ... viisto,lumous,utsi = ochi, osi, OSILI

ven win(dow) visi wizit wijit wirit wiri. Sili on voimaa, ja viritys on jännitettä voimalla. Tämä edustaa numeroa 2 ja jotain kiinalaista chi:tä.

Numero 1 on voimaton, O-chi. Eli uchi, utsi, yksi. Saattaa olla väärin ,että härän silmässä lukee "voittaa". Se saattaa olla Osilis, eli voimaton. Ei, kyllä se varmaan on oikein. Mitään 2 massan välisiä voimia ei ole olemassa, jos ei ole massojakaan. 1 ei kai SIkiä eikä SIitä. And doesn't see? WIRItetyn jousen vastakohtako on o-wi ? :)) Ei ystävää, o-ven, eikä kaarta, o-ben. <-- sen kun laskettelin, kun hyvin sattui. Viritetyssä jousessa kun on kaari, ja 1 on yksin. Suurin osa näistä cilistä ja ocilistä lienee kuitenkin oikein.
Kun vene jos olisi "vettä ei", niin silloin "toine" olisi "toi:ta ei". Se tarkoittaa ei taota. Ykkösellä ehkä sitten on tao eli tau eli toi eli teu, kun kakkosella on chi-voima. Uxilla siis on tau. Häränpäälle sopiikin tau(rus). Uchi on maa, massa. Tau/tao siis on massa. Se toinen, chi, on 2 välinen jännite, liikevoimaa, voimaa, (ja eikö sen ole pakko olla painovoimaakin). Wikipediassa lukee, ettei taota voi selittää. Ei pidä paikkaansa. Tao on massa ja sillä sipuli. Se on massa, yksinään, niin kuin äärimmäisen erillään avaruudessa oleva kappale. (Ei tietääkseni kyllä mikään ole täysin erillään mistään, aina on yhteys muihin ja osa jotain kokonaisuutta.) Tosin jos taun vielä lisäksi väitetään olevan massa jolla ei ole painoa, sitten se on hieman selittämätön. Se on kuin kuuton planeetta tai tyhjyyteen karannut kuu. Kakkosella on chii... saattaapa olla sama kuin kii, eli kiini = gravitaatio. On ollut taon selittäjiä historiassa. Voitte ruveta palvomaan minuakin. Voisin jopa väittää, että viimeistään suomi avaa nämä vanhat unohdetut ... mitä nämä sitten ovatkin, chi:n ja tau:n merkityksen. Jopa visit-verbi saattaa olla kehitetty 2 kappaleen välisestä jännitteestä. En sano on, vaan saattaa olla. Minähän sanoin jo aikoja sitten, että muinoin ihmisillä oli pakkomielle vaakaan ja painoon. :) (Kebnekaise /) Ketzalcoatl-kaavio auttaa. Kaiken kruunaa suorakulmaisen kolmion sivut siinä kaavassa: __ | /. Paljon tietoa heidän tietämyksestään, siinä kaavassa. Ehkä sellaistakin, jota en huomannut. Hetkinen, miten kalteva litteä harhakuva voi olla yhtä aikaa massa... nyt mättää tässä jokin. Ehkä lumous... jos se on fyysinen lumous? Tai lumous ja harha... no joo, ei kaikki aina voi matchätä, joka kaavassa. u-kuva, kuva, heijastuma... onko molemmat harhaa, sekä voima että massa? :)) Itse vaaka on harhaa, joka massan ja voiman toisistaan erottaa? :) Ehkä voima on massan heijastuma, ja massa voiman... kuva...kolme... vanhat unohdetut saven kaiut .... zalcoatl on massasta, ketzal on harhasta, ja ket-piru on saitanasta.
Chi on sanassa yksi - iksi = ei-chiitä = u-chi = ei chiitä. Tau on sanassa "toinen", se tarkoittaa "toi-ne" eli tau-ei = ei tauta, ei massaa.
Mitä se chi/ci/sii täsmälleen tarkoittaa, onko se vain "voima" tai gravitaatio, vai liittyykö tähän "ei-aine", jonka nimi olisi "ik", ja jolla olisi toisenlainen voima kuin mitä massalla on? Ketzalcoatl-kaavion mukaan chi:llä olisi yhteys kellumiseen ja/tai pinnan tasaisuuteen. Jos taas s muutetaan k:ksi, kuulostaa se kii:ltä, kiini-pyrkimiseltä eli gravitaatiolta. Se pinnan kaareutumis-homma, niin alkuelämä joka on vain aine, kaareutuu 2:na, ja niiden välissä oleva pyöreähkö tila, niin siihen voi sepittää onko keskellä ikke-någonting antiainetta vai ei mitään... se aine pumppaa itsensä letkuja pitkin sinne keskustaan. Sen takia Dickinsoniankin ympärille kuihtuneet lehdet ovat niin litteät (uskon). Lisään 1:een ja 2:een, että 2=kana/emolehdet ja 1=keskustassa syntynyt muna. Täytyy olla hyvin vanhoja sanan osia, jotka ovat sanan (yksi uchi utsi uksi uxi uski) osia. Voimme vain todeta, että mitä kauemmaksi menneisyyteen tätä sanaa katsotaan, sitä enemmän sieltä paistaa fysiikka, materiatutkimus, maantieto, tähtitiede, filosofia.


Sepitin ilmansuunnille merkityksiä:
Koillinen on kal-tee, lounas on aloun-tee eli (h)alo-tee, kaakko on kakko-tee ja luode on luo-tee. Kakko-tieto voi olla (virkkaus- ja kerimistietoa), kaitale- eli kudontatiedon rinnalla. Mutta, voi kehittää kaikenlaista, niin kuin että luode olisikin lua-tiedon lisäksi myös rua-tee eli vaikka salamatieto, niin sen vastapuolella tarkoittaisiko kerimistieto jotain? Suunnat pyörivässä esineessä, ainakin. Lankakerää ei voi tehdä muuttamatta välillä "akselia", tai lanka voi kiertyä siihen kuin pituuspiirit. Kakko on väline, jonka avulla vyyhti muutettiin lankakeräksi. Niitä oli/on itsensä ympäri pyöriviäkin. Kakko pyörii kuin planeetta, ja lankakerä on oikeastaan sama kuin kynttilä kreikassa: kerias, kaikkialle ympärilleen kerännyt, keriytynyt, kerääntynyt, keritty.
Sa-ka-ra voisi olla sauth-kakko-ratsii/ritsi/risti. Nyt tiedetään mistä "risti" tulee. Se on kenties "itä" väärinpäin luettuna, eli east/öster tulisivat sanasta istir. Teotihuacanissa ei olisi minkäänlainen matka koukku- ja kaivutiedosta luotilanka-tietoon. Sakari on lumous, ja sakara on etelä-kaakko-itä? Sakari tarkoittaa viistoa, uchia, maata. mitenkähän tämä on... se joka tämän ilmansuunta-sakaran keksi, ei ole nähnyt auringon nousevan koillisesta, vaan vain idästä, joka on ollut istir tai risti. Tai voihan hän sanoa keskiarvoksi itä, jos tietää auringon nous... ööh mistä se keskitalvella nousee? :) Voin olla väärässä monissa asioissa, ja monissa oikeassa. Voisiko se olla ilmansuuntia, vai jopa avaruuden suuntia... olettamani sa/sauth, niin voisiko sa-uht olla "saa yhteyden" tai "yhteydessä" tai "taivas-yhteys"?

Lisäksi: Kebnekaise voidaan lukea takaperinkin: esiakenbeg, kuulostaa "sai ken pyysi". Oikeinpäin se on kevyt paino itse, eli täsmälleen sama kuin ketzalcoatl.
Sia ken beg on kylläkin 6 kanta /, eli ketzalcoatl:n tavut väärässä järjestyksessä. Konkretia on siirtynyt keskeltä alkuun ruumiin paikaksi eli sijaksi (sama kuin sia hoosiannassa). Pinta on siirtynyt kelluvasta ket:stä keskelle kannaksi. Beg kuvannee "hail-Hitler"-asentoa kun jumalilta anotaan, eli coatl:ia coatl:n paikalla. Mutta oikeinpäin kirjoitettuna osat ovat paikallaan.


_____________________________________________


Onko O'Neil sama kuin O-real... ehkä nämä ovat molemmat "O-mega"? Niin että Mega nega negy nezji neli nieli niöl o-niöl riöl o-riöl orion.
Orion tarkoittaa siis samaa kuin omega. Nieli ja ei niellyt ... Tietääkseni omega on painoton _O_ ja tämä on painollinen ja tasapaino tämä mega -o-
O-niöl niin ei ole todellinen eikä ole massaa. Sitten jos on niel, niin on todellinen ja on massa. (repikää siitä sitten... totuus :D) Jos jonkun esi-isä on ollut nimeltään O'Neil, niin onko se sitten ollut millä tavalla kuin tämä 'olematon ritari' Orionin jousimies ? Massaton ritari, ja vaakakupissa on härkä, voittaja, tai jopa suurin kaikista. Tämähän menee jo härkätaisteluksikin. Tietenkin sellainen on voittaja, joka on paitsi isomassainen, niin myöskin joustava kuin notkea laatikko. Tämä kaikki on kuin suureksi arvoitukseksi laadittu. "Vesisakara pyramidin alla..." Vasqala... u-tu = "ei-kaksi" ja deux = "epä-yksi" ? mumisen täällä vaan itsekseni... ykkönen on ilman chi:tä, ja kakkonen on ilman toi:ta... TAU tau tautau tau.

Ketzalcoatl vasenkätisyydessä tarkoittaa tosiaankin, että jos toinen vaakakuppi on ylempänä, on toisessa painoa. Oikeastaan tämä kumoaa sanonnan "ei voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu", sillä kauhalla on annettu toiselle puolelle, jos toiselle vain lusikalla.

P.S. "Aine ulkona, aine sisällä" (aik-ulu, aik-sis) saattaa tarkoittaa myös (tai jopa enemmänkin juuri?) sitä, että aine on ensin kahtena kaarena keskuspesän ympärillä, ja pumpataan sieltä keskelle valmistettuun kammioon, josta kasvaa ulos seuraavan sukupolven 2 toisiinsa yhtyvää lehteä.

Kerjätä antaa saada get ket tieto itse, get meta ite. Keblekaise, ketzalcoatl. 'Give-me -beggars' ... Kukkura on, ja vielä hamuaa lisää? Suuria vuoria, jotka kerjäävät = keltaiset auringot Orionin taivas-kuvassa. = _massakeskittymiä_ Antaa painon itse (itselleen). En pystynyt parempaan, parissa päivässä. (Muotoilin snailista Kohinoorin, mutta se sana jäi tutkimatta, että liittyykö tähän.) Kepeä ja kevyt sopii ket-juttuun, koska sinne on jo kirjoitettu kel kellu uku. Ilmakehän katsotaan kelluvan maan yläpuolella, jota se tekeekin merten kohdilla. Haltista jotain: sen nimi on lähes sama Aldebaranin alun kanssa: Halde Haldi Halti on sen nimi sitä ympäröivillä kielillä. Miksi vuoret ovat tuolla? ONKO TAIVASTA LUULTU PEILIKSI ?! Kohinoor ei ole vuoren valo, mutta se on valon vuori. Liittyykö tähän? Onkohan tuo "Orion" O-real ? Epätodellinen, aik ulu, aine ulkona. Ixis on olemassa oleva, aik sis. Aik = ik, I, jag, jähmee, jäg, aine, aika. Kili ja kini on sama asia (katsoin baskien laakerista), ja Oriön ja Oriöl ovat sama asia. Niissä on kreikkalainen "epä" -O edessä. Ja sisu & Anubiksen merkitys paljastuu tietenkin bir-sanalla. Aika ja aine on sama. Siksi vuori on sama kuin kello. Tai niillä on läheinen yhteys. Molemmat ovat kili, keli, koli, kel, kol, lok. Aurinkokello-yhteys, minuutti-yhteys, "määrä"-yhteys...=mitattu yhteys paljonko on. Hämärä tuo Rigel-tähti (tiimalasin oikea alanurkka). Päädyin Lii-Liuk:n ja laakerin jälkeen ra-kiini -juttuun, mutta se voi olla "kuningaskunnat" tai "maata kaikille" tai "nousee maa kaikkialla ympärillä" tai "yhteinen". 3-yhteinen... 3 geeltä ...En viitsinyt tutkia sitä, että missä tuo "todellinen luonne" -kohde on, taivaalla ja etäisyydeltään - olkoon missä tahansa ja minkä kokoinen tahansa, mutta jos tuo ei ole elämää, niin mikä sitten?! Kuvassa on elämää, näkeehän tuon sokeakin. Eikä näytä kovin yksinkertaiseltakaan. Tassu-elämää, nappi-elämää, lehti-elämää, torvi-elämää, venttiili-elämää, seitti-elämää, lisääntymis-pesä-elämää, yhdyskuntaelämää, elämää joka sanoo vain kyllä, lihan näköistä kasvi-elämää... ettei vain olisi eg-sack elämää ... Perussääntö: kaaret, ja uuden sukupolven pari kasvaa niiden välisestä pesästä, mennen ensin heti ulos kasvettuaan ristiin, ja siitä pihdeiksi taas. Se on aina ja kaikkialla. Sitten on nokkakiekko-sääntö, niitä syntyy suurinakin tuolla. Ja egg-sack rakennetaan siten, että suuret kaaret kasvattavat keskustaansa kohti vieri viereen puhaltajat, jotka tekevät keskustaan valkoisen munan, jota peittaa valkea kalvo. Puhaltajat ovat 1 avaruuskuvasta ja 1 sammalfossiilin kuvasta päätellen kuin lakkamarjan 4 suojakuorta tai kuin suu auki olevia lohikäärmeen päitä. Nämä kerrotut voidaan todistaa kuvilla. En ole nyttemmin sitä tutkinut, mutta kierteisgalaksit näyttävät kalvon peittämältä keskusmunalta, joka on irronnut emonsa keskeltä, ja puhaltaa paineessa olleet sisuksensa ympärilleen, joka, ympärys, alkaa pumpata keskelleen seuraavan sukupolven valkeaa kalvopeitteistä munaa. Voiko tämä olla muka näin, kun sukupolvea pitää edeltää se, että emon sisältä kasvaa 2 lankaa. Emon kaaria ei kyllä tarvita, ne on kuolleet ja loppuun imetty... se sai äidiltään itsensä, ja tekee itsestään itsensä. Kunnes on sen vuoro valmistaa muna, keskelleen. Entinen katosi kierteiksi reunoille. Mutta johan tämä on sanottu, ja kuvatkin ovat blogissa. Puhaltajat ovat pitkulaisia, suuntaavat keskustaan, ja niitten suut koskettavat sitä keskellä olevaa koteloa. Kts sammalen fossiilin kuva. Tehnyt keskelleen valkoisen munan. Uusi sukupolvi tuli ulos vierekkäin olevista 2 aukosta.
Sitten on olemassa maapallolla puolipallomaisia pieniä hyvin vanhoja fossiileja... niistä on ryöminyt ulos läpinäkyviä liurakkeita, joista matomaiset kun menivät lehtimäisten päälle, siihen kohtaan syntyi jokin munien rivi. Tuo Orionin vyö näyttää hieman sellaiselta riviltä. (Noitten läpinäkyvien avaruuslehtien reunoissa kyllä on aina valorivejä, ehkä se on lehden reuna. En tiedä, miksi lehtien reunoissa varsinkin on valorivejä.) (Mitä ne oikein turaa tuossa... Jotain seittiä. Eipä naurata ihmistä tällaiset totuudet. Joskus lehti on kuin varvasreunainen päre, ja joskus se on kuin lehti. "Madot" kulkevat, niin että rytinä käy tuossa jätti-risukossa, mutta eivät ne ole muuta kuin elämänlankoja, enemmän kasvimaisia. Mitenkähän kaukana maapalloa OIKEASTI "vaanii" läpikuultava lehti?! Kai me olemme aurinkoinemme jonkin lehden reunassa. Ei tarvitse ihmetellä, missä aine piileksii. Pimeydessä kiiltää läpikuultavien lehtien reunoja. Siltä avaruus näyttää. Ne ovat kuin verhoja. (Niiden x-tarinat on kerrottu aiemmin, kaksois-kaarten sukupolvi-jatkumo.) Mutta kun näkee tuollaisia valaistuja kohteita, on se kuin pieni osa jonkin oudon, kiinteän ja tiheän pellon pinnasta. Lämpöä ja kasvualustaa. Josta kasvaa läpikuultavia lehtiä.)

_________________________________________

mysteeri-ovi ja alkuelämäSunnuntai 01.04.2018 01:23Ettei muuten muistuta Pluton jäänalaista elämää? Kai siinä on jonkinnäköistä sammalta. Ja merkkejä alkuelämän ristin tekevistä ulos työntyvistä sukupolvista. Siis tuossa oven ympärillä. Onko siinä jotain isoja kiviä? Mitä se on, tuollainen pinta??!!
Onkos ovessa liljoja ? Lys on ritarista afrikkalainen puolikas. Jos se on lees, niin on yhdistää palat, kiskot, lukea, ... jossain muodossa valo... liskon ensimmäinen tavu. Ihmiset ovat pieniä liaanissa/ kaksoiskierteessä. 5 muoto on toista käärmettä kaulaileva käärme. Ovi=1. Käärmeet=5. Hieno saumakin näkyy olevan. Jos vieressä on alkuelämän kauluksia, ja käärmeet ovat noin, näen nekin kuvaamassa samaa. ONKO JOKA TIMANTTI JA KULTAKUORMA TALLESSA, JOTKA NIISTÄ 5 HOLVISTA VUONNA 2012 LÖYTYIVÄT ???!!!

Suljetusta ovesta puheenollen: Puigdemont vapaaksi ! Jotain tyranniaa ja takapajuista, hänen vangitseminen.

_____________________

Ketzalcoatl, finalKeskiviikko 28.03.2018 06:12

Arabiassa on ollut joskus oikeat lait: arabian "syyllinen", musnipun, vaikuttaa tarkoittavan tsekki-japanilla, että "aviomies 2 minuuttia", ja tsekki-joruballa, että "aviomies hyvin vähän".


olen kääntämässä Orionin ja Tauruksen päätähtiä. Orion näyttää hyvin ryhdikkäältä, mutta viron kielen mukaan hän on syyllinen ja vilpillinen. Hänen nimensä on albaniaksi "Ei-kukaan" = O-cili. Häneltä puuttuu bulgarialainen voima, sili. Yksisilmäinen = auru, arabiaksi.
Voima sili siri sisi sisu tahdonvoima. <-- ha-HAA! löysin! Sisun juuren. Sisun juuri on Bulgariassa. Turha omia itselleen sitä, paitsi omana versionaan. Taitaa olla kauempanakin kuin Bulgariassa, kauempana ajassakin.
Onkohan sisilisko "sisukas ritari"? Herratsiunaama: Virossahan on sen niminen hotelli, kuin (suomeksi): Olematon Ritari. Se on perkule se, se Orion/Osiris. Ritari, jota ei ole/jolla ei ole ruumista. --> Vain massa ja kulta on totta, ritarit ja lumoukset eivät ole. (Sanoisin kyllä maan akselin kaltevuuden olevan totta, ja ritarin puolella maapallon pinnan kaarikin on totta. Jotkut ovat saattaneet väittää, ettei ne ole totta. Tämä on sitä Ketzalcoatl:ea.)

Oohoh, siri on Syyria..... Ozi lis = viesti/sanansaattaja lilja (igbo-ranskaksi). Ozi liis voisi olla enemmän tai vähemmän oikeasti "osaa liittää/kiskottaa" eli osaa lukea. OSAT YHTEEN LIITTÄÄ. Ozi lisqo, tämä menee syvään Afrikkaan, ja olisi "sanansaattaja-ritari". Osi liis = akseli kisko (puolalais-virolaisittain). Entä "akseli-valo", osi-lyys ... Jos siilis on syytön, niin o-siilis olisi syyllinen. Mutta suomessa siilis viittaa syyllisyyteen, silloin o-siilis olisi "syytön". (Viesti-jatkumo... viesti-kiskot/yhteenliittymät... viesti-lesen,lesa:liis ... viestinLukeeKuka... ei se ehkä niin mene, ehkä se on o-silis eli o-siris eli o-sisis eli o-sisus eli sisuton eli voimaton (eli massaton). Vai onko se sittenkin silmä tai siristää?
"akseli-kisko... sanansaattaja-lisko" :DD
sanansaattaja-valo/yhteenliittymä-jono ...
akseli - yhteen liittyneitten valojen jono
onko tässä jotain, piilossa tietoa? junista tai valoviestinnästä
*** Valojono on kallistunut kuin uxi ***
TÄHTITIEDETTÄ TÄHTI(TIETE)EN SISÄLLÄ
jos kääntää megan metaksi...sain jo aiemmin "tietoa tiedosta", tässä
*** AKSELIN KUVA. KESÄ JA TALVI !!! ***
viesti..en kulku ...
Olematon ritari taitaa olla sanansaattaja tulevaisuudesta.
Ei ole vielä edes olemassa.

jatkuu myöhemmin

______________________________

Olisiko se jotain tällaista. Trigonometrisia kolmion sivuja __ | / ei ole korostettu, mutta siinä ne ovat, ja Miduas:n kultainen kosketuskaan ei ole tässä suoraan mainittu, muuta kuin sanoilla kulta ja vas ja [tats numerolla kaks], eli MGT kyllä kuitenkin ON siinä. Oikealla uxi kallistuu. Mutta se onkin Maa,1,uksi, utsi utchek itchek itse. Jos nämä ovat Isis ja OsiLis, niin eikö O-siLis olisi paremminkin tuo siLimä-tön (1-silmäinen) härkä? Vai menikö metsästäjältä silmä? Tai ehkä hän jopa sokkona häränsilmään ampuu (tai 1 silmällä tähtää)? Tähtäämiseen ei tarvita kahta silmää, tai eikö toinen jopa suljeta tai peitetä, jotta tähtäys onnistuisi. Vai ampuuko se "siristelemättä"? "Silmä kiinni uchi" Voisi tähdätä. Rakkautta ensi-silmällä, kun iskä ma(ma)n kellisti. Kellistin kyytiin...

ili-ma2 kaareutuu3/henki9 ei-ruumista6 - paino4&massa6 - itchek1 kallistuu5portaat10
7=aset bendum. Liittyy 3:een: saatanasta puhuessaan, 7 puhuu ansakaaresta 2>3
Pähee ili. =pahee ili. = sileä pinta. "loukun täydellinen saita"
Saatana = täydellisen ympyrän kaareuma ja maapallon, kuun ja auringon pinnan kaari
666= hoosiannaa = haata sija (v)anaha/enin/honouredOnko "coatl" koalitio vai kaitale? Vai mikä hitto se on. Voisi se olla kalteva-sana, joka sisältää myös koillis-o-kirjaimen sekä koillis-sanan ensimmäisen tavun oi:n, jota voidaan verrata sanaan eau hyvällä syyllä (vas). "Vas-kolj" ...
Kankaasta voi olla sanoja... KAUhtana sisältää oi:n tapaisen, ja KAAphu yhdistyy scalet-portaisiin viistossa olevien tiKAPUiden avulla. Pikkurillit , viis ja tikaphu, nojaavat toisiinsa.
wainaa sai päheen juut-tikaphun...
(Waino(-a mittaava) muuten on keskellä, pähee vasemmalla, ja tikaphu oikealla. Kuvassa.)

Yhä TeotihuacanissaTiistai 13.03.2018 06:22

Joku voi ihmetellä tätä hulluutta... mutta näitä vaihtoehtoja riittää.

Ik-sulke kinni 1-uksi-oven-oben.
LOUKAS LUKOSA ULOS-AK. LOUKAS, LAK OSU. SUOLAK.
liukas jää .... "vain yksi jää" .D

SOULKA ... Sielun kantaa. Henki kantaa. Spira bära. SULKA. Ik sulke. Sielun silmä. SULK AO. SOL AUK. AUR SOK. SOKRAU.

UKO-SAL .... ukonen, salama, yhteys, sidoksissa, taaretu = |
UKU LAS = UKU ZAL = LASKEE HEIJASTUMAT, LASKEE KULMAT
SA LUKU
LUUKAS
AKUROS (accura...)
LUKOSA
OSA LUK
OSA KUL

OS A LUK
ULOS AK = ovi = / al usko. Ako sur. A rukos. Koulas. Kouras. A-rusko. Suorak. Kul osa. Sa-kuro. Uso kal (=maa kallellaan?) Usko Ra. Euskara? Euskala? Uzarovaz.... Utse loo vas ? Itse lay viistosti? = 1 lay kallellaan = maa makaa kallistuneena... Scale scalet scarlet sacra sacar sakara sakari sakura. Vas-kaara, us-koora, Eus-kaara. USKOO RA:HAN TARKOITTAA ETTÄ MAA ON KALLISTUNUT ??? Olisipa vähän omituista. Ensimmäinen... veen kala.. kallistunut... kallistus liittyy kulmien vinkuilemiseen harhakuvaksi kun ovi kääntyy... Euskara ei ehkä liity veden kalaan, vaan "kallistuneena maa makaa", eus kaa laa? Melkein helpompi olisi uskoa veden kalaan. Ei kannata aliarvioida muinaista ihmistä. Joku ihminen voi olla niin lahjakas, silloin ja nyt, että näkee suoralta kädeltä kolmiulotteisen maailman, miten maa makaa. Ehkä naurettavampaa väittää, että Euskara tarkoittaisi sitä. :D
Vas kaa laa ... vinossa maanpinta makaa... vinossa maa litteä... vinossa maanpinta ja taivas /maailma. ="ensimmäinen". "Ensimmäinen laki" ??


Ik sul - sulkee ikkunan
al ukos - alkaa ukkostaa
sa kuro - saekuuro

(pieni alkuruno :)

_________________________________

Tyttäreni tuli käymään. Tiskipöydällä köllötti puolimädäntynyt lehtisalaattipussillinen, niin se kysyi nauraen että mikäs se tuo on. Minä vastasin, että liukas pahee saitana.


Olen edennyt Ketzalcoatl-kaavassa. Keskellä on vaaka 4610 gravitaatio massa ylempi tieto ja totuus. Voisi kai saman tien sanoa ryhti ja ruotu? Kallistuminen, viisto, lumous, kangastus, harha, ovat kai lähinnä saatanaa. Ehkä siinä ovat mukana myös Osiris ja Otava? Saitanaksi sanotaan maan, kuun ja auringon pinnan täydellista kaarta ja piitä, mutta myös kaartumaksi, jonka saatana kai asetti. Tai mikä lie asettanut. :) Se taas EI ole saitanasta ollenkaan, jos taivaalta tipahtaa maahan jokin köntti. Se on vain fysiikkaa, ylempää, suoraan jumalasta. Mutta jos se pudonnut asettuu maan kaarevaksi pinnaksi, niin heti on saitana.
bendumi asetetaan-->2>389-4610-157 <--asetti bendumin =Nepalin&Gujaratin "saata"
Saatana asetti bendumin, syntyi pyöreät pallot :D No nii!
Syntyi liukas pahee saitana, kuun saitti !

Toisten elämän tarkoituksena oli mitata tarkkaan sykli (vai piikö?) (Maat Su meeri, Machu Piccu), toiset sanoivat ympyrää saatanaksi.
___________

Varmaan kaikkea yrittäneet mitata. Maa on kallistunut 23,44 astetta. Ku Kul Kan :ia voisi yrittää sökötellä siihen.
- Ku=kuori=pinta tai taivaankappale nro2,Kuu (kun maa=1,aurinko=sun=3), pinta on maapallon osa ili = ilmakehä=beetto aakkosissaB=2. Kuu ja kettu tarkoittavat pintaa niin kuin pintakerma. Isä ja äidin äiti sanoi kettu.
- Kul=kulum/kolom/3 (yhteys neloseen on sama kuin äänen nopeuden mittaamisen,kaiun ja valon heijastuskulmien sekä trigonometrian yhteys painon mittaamiseen...oliko tämä näin, vai onko kul vain kulta, ja kuuluu neloseen, eikä lainkaan kolmoseen? Sanokaa minun sanoneen, nelosen punnitukset ovat jatkoa kolmosesta alkaneelle fysiikalle ja matematiikalle. Jos kul tarkoittaa kultaa, niin onko kulta ikinä ollut kolmosessa? ööh. ainakin se kuulostaa samalta, kul kuulla kol... kultakin on ollut 3, aluksi. Kirjoitin ensin että "painoa ei vielä silloin tutkittu", mutta jos siinä lukee "kulta", niin tottakai se silloin liittyy painoon. PAINO LIITTYY KULtaan kuKULkan:iin ja KOLmoseen, mutta se liittyy myös siihen mega megy negy neloseen. Kaiken kukkuraksi sana vaaka, scales, löytyy Kukulkanin ja Ketzalcoatlin viimeisestä tavusta, ... yhtyy veteen... morsian... se on vanha nelonen. Viimeisessä tavussa on vaaka ja portaat ja viisto ja lumous ja 1 ja 5 ja punainen ja vaaleanpunainen ja sakura ja sakari ja kaitale ja koili kaili kalte kalli ja utsi uksi uski uchi utchek itchek utu usva ja vesi ja hypotenuusa ja miduas ja valo ja keskikesä ja ensimmäinen ja vasqala... Nämä pitää saada vanhaan ja uuteen järjestykseen nämä 3,4, ja 5 tai oikeastaan koko käsi. Niin siitä se sitten valkenee, ilo ja autuus. En ole vieläkään tutkinut numeroita 458910, vaan vasta 67123.
- Kan=kun/kin/sanka,kantaa?"tasapaino-kiinnitys?"

ensimmäiseen kuun kuva makaamaan, toiseen sama kulmamittana sekä vaa'an asteikkona, kolmanteen sangon sangan kuva, eli kolmas samanlainen kuva, tarkoittamaan samaa sankaa, joka laitetaan pienoismaapalloa pitelemään navoilta. Mistä sen tietää, vaikka ku kul kan tarkoittaisi näitä. Tosin se kuulostaa siltä kuin "Kuka lukea osaa" tai kaavalta pinta-gravitaatio-Kangas(-tus)KanttiKulma. Kukulkan oli Mayojen nimi Ketzalzoatl:lle. Onneksi on 2 versiota. Eivät pakene suomalaisen kynsistä nämä tavut.

___________________________


LUE 3 VIIMEISTÄ KAPPALETTA ENNEN VIIVAA. ....PAIKALLAAN PYSYVÄÄN JA VÄLILLÄ PAIKKAA VAIHTAVAAN LINTUUN ELI KOLIBRIIN SEKÄ KALIBROINTIIN LIITTYVÄ, TÄHTITIETEESEEN, PREKESSIOON ? LIITTYVÄ. Ei sitä arvaisi tällaisia juttuja... ilman wikipediaa, ja kääntelemättä kymmeniä ja satoja tavuvaihtoehtoja, kuinka ketzalcoatl muuttuu pri-lib-kal :ksi. <-- matchäävät tavut, kaikkeen edellä mainittuun. Ketzalcoatl-sana ei ole numeroina takaperin, mutta kolibrina se on kirjoitettu takaperin. Ainoa lintu maailmassa, joka takaperin voi lentää. Kuka ihme nämä on kutonut nämä jutut?! En se minä ollut. Oikeastaan ket sisältää kannan ja kannen, eli 1 ja 2, zal: vanhemmassa maailmassa, törmäys-heijastus-uku-aagus -maailmassa siihen voi laittaa kolmosen, muuten se on 4 niine vaaka- ja teltta-juttuineen. Viimeinen tavu on uudessa maailmassa 5, ikivanhassa maailmassa on itse-edessä-lumoava-aamurusko utu uchi 1 uchek, ja sitten on vaskali... mutta siltä ja väliltä on 1 ja 5 osalta se, että euskala sanoo itse että utchek... Koillisesta menee kaltevan kauttaa viistoon lumouksen nimi... läntätäänkö siihen litteä kala, siihen viistoon oviläpykkään joka on kuin harhainen 2-ulotteinen kuva... miten se kala onnistuu siihen tunkemaan,...tämä on hieman sekavaa. :D Ehkä siihen ei tulekaan merkitystä "kala"... toisaalta se sopii kuin nyrkki silmään siihen "ensimmäiseen"... paitsi että ei kala ole ensimmäinen esi-isämme, vaan kehittyi myöhemmin. ( ...ja minkälaiset ovat olleet sen aikaiset ovet... ai niin, Teotihuacanissa oli hienot "kaavoitetut" asunnot, ei jurttia eikä tiipiitä. Ja he elivät vasta äsken. "Ketzalcoatl" -sana... palaset ovat vanhat, meille täällä tutut, kaavaan asettuvat palat.)
Ehkä kolibri on vain takaperin luettu "kirjo"? Minkä kansan sana se edes on? Ei vaikuta uudelta sanalta. Kalibri sitten voisi viitata pelkkään vaakaan, joka nyt on ihan ketzalcoatl:n perus-juttu, ja oikaisuun alkuperäiseen asentoon. Hyvin vaan sattuu tuo, että on paikallaan, mutta kohta on paikallaan toisessa paikassa.
.............................


P.S. Lumous = maa1, veskala (Porukka istuu vesisakarassa - euskara/vesiportaat - ihan viis.) Leikkaus ja kosketus = 2, katsi tatsi. (Saman porukan katseet leikkaavat hieman niin kuin kodan pystytetyt puut.) Jatko kai sitten kuuluisi, että heidän yläpuolellaan on 3 (ja 4?). Muistuttaa himmeliä, taivasta. Outo juttu... ovatko he unessa... unta... väliaikaisia? Pyramidi on sitten ikuinen? Massan tiivistymä? Maallista shittiä, joka ei heitä koske? Ehkä he katsovat Pohjantähteen? tähtää ... ringissä polttopiste !!! paa-laa.... lapala, palapa, pojepo, alepool ... jäävuoren alla ... orja kaivoksessa... Maassa näkee harhan, taivaassa näkee totuuden.

Sulkakäärme. Ket zal coatl. Sulka kinni utsi/uchi/uksi.

*** Silmätön sielu, spiri para. /konkretia,totuus\ Ennalta oben open oven omen ennustaa. ***
Ei-eye ikke 2 ik/ki kii kiini gravit.massa jäh-mee jag itsek 1 utchek uchi uksi oven oben
*** Ik-sulke kinni 1-uksi-oven-oben. ***
*** Kun vasemmassa aivopuoliskossa on häikkää, niin oikea toimii erinomaisesti. ***
PINTA KIINNI UCHI
= ket zal coatl
= kerma voi kurri
= kuer kulta koili/kalli
= kettu laskee kaitaleen
= __ | /
= sininen keltainen punainen
= kosketus kultainen kesänValon
= 2 - 4 - 5
bendumi asetetaan-->2>389-4610-157 <--asetti bendumin =Nepalin&Gujaratin "saata"
Saatana asetti bendumin, syntyi pyöreät pallot :D No nii!
Syntyi liukas pahee saitana, kuun saitti !
iili/peel kiintee kangastus
tatsi - menkaMegaScaleMegyNegy - utsi, uzarovas (vai mikä se oli?) vaskaala
Pii3 tulee sittenkin, _ 4 _ 5 koska
ILMAPINTA KAAREUTUU - (vaa'an kaari vai mikä tässä?) - SATEENKAARI
piiri spiri sphere sileä pahee paha saitana saita-kuun = __
Tästä seuraa, että
pii pinta ympyrä sileä pahee pähee paha = paras prima kerma kuori maan-iili pinta pii
lumi - jää - vesi/utu

Silmät kiinni niin silloin ovi aukeaa (lumoukseen, jonka väri on aamun koi ja sakura, ja jonka nimi on sakari, ja joka on kuva eli kaitale, ei totta).

__ pinta ilmakehä pintakerros peittää (sulkee?) | kinni.
Tämä on myös ovi, hypotenuusan ja lumouksen lisäksi /


Se vie, kas ihmettä, aboriginaalien juttuihin, sateenkaarikäärmeeseen ja uniaikaan. Piin ja trigonometrian lisäksi. Ja jakaa maidon kermaksi, voiksi ja kurriksi. Valon siniseksi, keltaiseksi ja punaiseksi. Saattaa jakaa vedenkin lumeksi, jääksi ja vedeksi, jossa jälkimmäisessä on mukana usva.

Xhosa-kielen mukaan "ensimmäinen" on veskala 1. Monen kielen mukaan ves on vas vaas viisi viis viisto 5 sakari lumous.

Sanan uchi, utsi, uksi, uski, usva, utu, uzarovaz mukaan lumous on 1 ... jonka katsoin tarkoittavan aamuruskoa, kun valo tulee maapallon takaa, ja maa UTCHEK ICHEK ITSE on edessä.

Mitenkähän tämä on... lumous on litteä kuva kuin kala... vai että isketään kalan läpi nuoli veteen. Nuoli kalaan. Seiväs peuraan koirien usutuksen jälkeen. Valo läpi ilmakehän aamuruskossa. Tämä on aikaa, jolloin auringon tarkkailu alkoi, mutta pakkomielteinen laskutoimitusten teko ei ollut vielä alkanut. Ketzalcoatl ei vielä ollut olemassa, ja lumous oli uchi, 1, kai myös UCHEK. Yksi ja itse.

Kun hullu laskeminen alkoi, tuli numerosarja 235 ja Ketzalcoatl. Se alkoi silloin, kun yhteentulo vielä oli numerossa 3, eikä numerossa 4, kun sammakot, suihkulähteet ja elohiiret pomppivat itsekseen jumalan kaltaisesti ja se oli se hiilihalo-juttu ja allahii, ja kun numeroon 5 oli jo liitetty litteä kuvakaitale. Jos oli oikeasti "hiilihalo", allahin vastakohta, niin silloin oli jo tähtitiede pitkällä ainakin Kuun osalta.

Tai jotenkin näin, ajattelisi, asioitten järjestyksen menneen, kun hapuillen tarkastelee ja hyppii sinne tänne. Voisi kai sitä tarkastikin ja perusteellisemmin tutkia.

Babylonialaisessa kalenterissa oli vuodesta 499 eaa. lähtien ollut 19 vuoden jaksossa 235 kuukautta

On väitetty, että mayat olisivat varhain tunteneet prekession ja että mayakalenterin pitkälasku olisi ollut kalibroitu sen mukaan, mutta useimmat mayakulttuurin tutkijat eivät pidä tätä todennäköisenä. Susan Milbrath on kuitenkin väittänyt, että kalenterin pitkä 30 000 vuoden jakso, joka liittyi Plejadeihin olisi ollut yritys laskea tasauspisteiden prekession jakson pituus

kalibroitu ... kal lib bri ...... ????? = coatl zal ket ? = kalte kirjoitus-vaaka piri-pinta/prima/kerma ......= __ | / ....... kolibri, paikallaan pysyvä lintu. Verratkaa ! Minä en ole mikään tähtitieteilijä. Sitten voitte etsiä missä on kolibreja, ja mikä niiden nimi on. :) Sitten löytyy salaisuudet, pikku-nassukan avulla. :) P.S. Niitä on paljon. KIITÄVÄT POHJOISEEN. Alkukoti etelä-Amerikka. On rubiinia, safiiria, smaragdia, topaasia, timanttia, ja vaikka mitä, kettu, jopa. Ainoa lintu, joka PYSTYY LENTÄMÄÄN TAAKSEPÄIN.


_____________________________________________________

SULKAKÄÄRME??? ... vihreä kantti? vihreä kaitale? Se voi olla revontulet, vihreä viisto kaitale nimittäin. Voi olla häntäänsä tarttuva vihreä suikale, ketun tulet. Ympärillä navan. "A-zul-ka" eli SULKA olisi mahdollisesti " sininen pinta" eli sininen kansi eli ilmakehä ...vai onko se sol-kanta eli auringon pinta, eli 3?
Ket-zal kobra A-PRI DA KABRA .... pri-lib-ko ... pri-lib-kal... ...MITTALAITTEIDEN KALIBROINTI.... ööh... VAAKA KALLISTUU ... sulkan sal kan ... sulkoi sal koi ... sulke kinni uchi agin .. azi kinni, uchi akin 2kinni 1aaki.... azu2 kinni uzu1 aagi

KOSKETUS TATSI 2 KATSE AZU A-ZUL A-ZULKA SULKU kiinni
kinni kulta kunta
köntti YKSI UKSI UCHI UZI UTU aaki aakin agin hopea agin aaki 1 UKSI UCHI USVA UTU UZU UZI

Tiesin, että lumous on 1, uchi, utu. Veskala vaskala sisältää lumouksen vas, ja tarkoittaa "ensimmäinen". Jos sukeltaisi Afrikan kieliin, saattaisi löytyä vanhoja utuja, niin kuin kunta kiintee.

IKKUNA KIINNI - OVI AUKI
I-KU/ SULKU KINNI - UKSI AGIN. - VESKALA = 1. = UTU,UZI=LUMOUS
ENSIMMÄINEN, UKSI, UZI, LUMOUS, VASKALA, EU'S KALA, VEEN KALA
Ahaa, u-zi = uu-zil = o-zil = SILMÄTÖN. Utu, lumous, usva.
Ik-sul saattaa olla ikkuna. No ei näe sittenkään mitään.
Vaaleanpunainen silmätön veen kala ??? Sinisen pinnan para-kosketus... kultainen kulta-köntti ...
Ensimmäinen merkki pinta = Veskala Jelt Pil/Pir/Pri = The First Mark Pi =Coatl Zal Ket

Uchi! 1 Ovi aukeaa. Uskii, kimppuun kiinni! Piirittää...

Me-ka Me-ga Sa-ka(ri) ? 3 kaarta vierekkäin: ilmakehä, 1/2 aurinkoa noussut=egyen,even, ja sateenkaari
Manke Menka Sanka/Sanke
MankRe MenkRa SankRe/SankRa


Niiiin... siinä on sininen (ilmakehä eli maapallon kuu/kettu), keltainen (kulta) ja punainen (lumous, se on aamu-usva, aamurusko sekä "sakura"). Ai niin, nyt tajuan.... kun kulta ja lumous sekoitetaan, niin tuleeko siitä "mid vas" ??? oranssi, ei niin tumma kuin ehkä on punainen väri. Tai kevät... Ket-zal olisi vihreä.... se Quetzal-lintu tosiaan on pääasiassa vihreä....
Ilma, näkymätön, on olemassa. Materia, täys todellisuus. Kangastus, näkyy, ei ole.
Vihreä olisi myös "kuu-kun". Mikä on kuukuna? "kuukunan muna". Kaiken lisäksi "paran-voi" asettuu samaan lokeroon ketzalcoatl-kaaviossa kuin kuukuna. Ei se ehkä asetu mihinkään kaavioon, se, vaan se on hengen voi.
Ehkä se ketzalcoatl on myös se ankerias, mutta ennemminkin onkeria. tai vielä oikeammin onkerias. ...keri sitä lankaasi punaista... kerias on kynttilä... kyllä siitä kynttilänkin kokoaisi, kun oikein vääntelisi... kun on rasvaa ja tulta, niin langan punoo punosta.


Teotihuacanin pyramidin alla tosiaan on "vesisakara", joka voitaisiin sanoa myös "eusakar"? ja vääntää se Euskara:ksi. Eau-scara/eau-scala olisi "vesiportaat". Tässä on vesiportaat pohjois-Filippiineiltä:
http://allthatsinteresting.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/01/rice-terraces-why-two.jpg Tuolla on paljon noita riisiterasseja, ties kuinka suurelta alueelta terassit täyttävät kukkulat, keskellä pohjoisinta saarta, ne ovat vanhoja, ja ihmeeksikin kutsuttuja.
LISÄKSI: Baskin eli euskaran kielen numeron 7 nimi muistuttaa eniten Cebu-kielen 7:n nimeä - sijainti keski-Filippiinit.
Myra kal on vähän niin kuin "myrätä rinnettä" :D Niin tulee miracal siitä?
Eu sgaala = "Rakastan sinua (portugali). Eu scaala = "Olen nojaten" (romania) (Eau skaala, vesi nojaa? esim vuoreen...?
Vas kaara = "Mennä suoraan" (maori). Vas cara = "sinä kohtaat" (Espanja)
Vas gara = "kilpailet" (kroatia). VESQALA = ENSIMMÄINEN (xhosa)
Wesqaal = "länsi" (somali)
"Mistä on lähtöisin?" : veen kala, eaus kala. :D Water's Fish = Eu's kala. Onkeria=kaikkialla, ankerias= kaikkialle ympärilleen ainetta kerinyt??? Onkelia= kaikki yhdessä (kerääntyy nuotion ympärille??) Teotihuacanilaiset tutkivat kyllä samoja kuin minäkin, aineen käyttäytymistä elämän tavoin, eivätkä vain kalaan asti. <--> Marsissa on sellaisia elämänpesän näköisiä juttuja, että 2 liuraketta asettuu "pesän reunoiksi" (alkuelämä, joka on ehkä itse DNA:n "kuva", valmistaa kaarilla aina uuden pesän... itse aine tekee niin). Eus kaal ... veden kallistus... se on hypotenuusa, Ketzalcoatl-kaaviossa __ | / Vesi pysyi rinteessä. Miracal. Kalatan sinua. Nämä kalattamiset tiedetään. Että jos on vas, niin kalattaa.
KA-PILE (surface-peel) - VALE-KI (lie-force) - KALI-VE ( /-water)
KA-VEIL (surface-veil, air) - VA-KIEL (scales' pointer) - E-VULCA-
KAVELI (san? friend) - VAAK-LIE (scales lie) - VALKIE (white light)
KUPELA (kupera, convex) - LUKEBA (lukeva, reading) - VALKEU. (white)
KUU PÄÄLÄ (moon/cover on) - KULEBA (kuuleva, hearing) - RAVKEU (raavas koi, strong rise)
KUPOLI (cupola) - LUE-WAK(read scales) LUE-BAK(read back) - BUE-KAL (good inclin.)
........................................................... BAU-KAL. (build kant)
PRIKUL (evä, fin) ...........................................................
Nyt tiedetään mitä suomalainen kolmio tarkoitti. Jos ei täsmälliseen piin tai vuoden pituuden mittaamiseen liittynyt, niin ainakin tarkoitti, että prima & prikulleen.

APRI (think, best, afri, cream? .........APRO, afroditen arvoitus,
.............................................niin kaivakaa kalli kulli kurri, varmistin
...........................................asian äidiltä, kurri vaahtoaa, hahaa ,tiesin! Ei meillä ollut mitää separaattoria, meijeri teki ne jutut. Voi-könttikö siihen jää, kultaiseen keskukseen? Para liittyy voihin siten, että prii, priima, paras, kerma on voin vieressä. Ja lumoukselle jää edestakaisen liikkeen, to and fro, luoma vaahto, afros, Afrodite-nimen alkuosa. Hyvin toimii tämä Ketzalcoatl-kaavio. Ööh... olikohan tuo miten... mitä ne on ne ambrosiat ja muut sellaiset... meren vaahto... fresh, aallot ja nousu- ja laskuvesi.

Arvoitus "Maito kaatui kalliolle, piimä pirtin lattialle. Ei lähde nuollen, vuollen eikä siivellä sipaisten." menee aika läheltä noita juttuja, kun vastaus vielä on valo, ja löysin tuosta 3 ryhmästä Miduaksen eli valon kultaisen kosketuksen. On kalli, on lattia eli vaakasuora, on maito ja sitä paksumpi maitotuote. On jopa sulkakin ...

Ket-zal :sta saa revontuletkin. Eivätkö ne lisäksi jopa ole viistossa? Ja ovat moniväriset kuin Quetzal-nimisen erittäin värikkään linnun höyhenpuku. Onko lintu kuin revontulet, vai miksi ... ei se kullan värinen ole... "kettu laskee... kuka lukee..."? - liekö kullan-kukertava? Erittäin pitkä pyrstö, mutta tässä söpöin kuva: https://a-z-animals.com/media/animals/images/180x170/quetzal.jpg Tukka, ilme, housut, näkemisen arvoiset. :)


Kun ihminen kuvassa kannattelee vaaleaa holvia(?), niin mikä punaisen alustan muoto jää holvin sisään? Se punainen kaartuu kiekkomaisesti liittymään johonkin tai sulkemaan jotain, omaten ehkä muutaman ulkopinnan pykälän... (muistuu mieleen: a) massat Helsingin turkoosien fossiilien kalliossa, b) jättimassat Himalajalla harmaan ruskea kuva, c) <-- vertasin Marsin valkean "jätti-nilviäis"-kuvan jotain osaa tuohon, d) galaksien reunusmassojen osakokonaisuudet roikkumassa kiinnittyneenä toinen toisensa niskaan. (En tiedä, mitä tuo punainen alusta oikeasti on. Näyttää vaan aika mielenkiintoiselta, ja kuvien piirroksia on osittain tai monessakin kohtaa tehty alustaan liittyviksi. Ehkä punainen on taivaalla ei-näkyvä musta alkuelämä, ja vaaleat pienet kuvat on levitelty siihen kuin tähdet?? Ei välttämättä, mutta voisi toisaalta ollakin.)


Kiekko keskustelee iloisesti ihmisen kanssa (ja ihminen sanoo LaaPaLaa). :D

____________________________________________________

Kunta KintoPerjantai 02.03.2018 06:49

KOULAS ..... OSA-LUK ..... ULOS-AK Lumo=uchi=1=uksi. Uksi ulos aak. Hmm.... Loukas=Liukas(sileä)??? Ljukas, Luukas, Loukas.
Laukos / lasetti. Lak osu. Suorak. Kauros / Usko-Ra ... "Euskara" ??? ... E-uska-Ra ...eu-sakar <--- VESI-SAKARA ... .........pyramidin alla oli vesi-sakara, ja sakara on yhtä kuin vas. Molemmat ovat "lumous".
SIIS
......EUSKARA ON BASKIN KIELTÄ !!! Pyramidin alla oleva "vesi-sakara" eli "eu-sakar" ...... saattaa tarkoittaa "euskara". Unbelievable.

(Olin menossa tästä jo Isoon Koiraan... ja huomasin, että Sirius on siellä. Aika lailla VINOneliöitten [=nokkakiekkojen/yorgioitten] seiniä taas, ikäänkuin, näkökentässä, Isossa Koirassa.... Mitäs siellä lukee, että WASen, al-wazen wesen. Johan minä ne näytin, Linnunradan vinoneliöt, ja Suomen maan. Ja kaikkien planeettojen. Osoittelin risteykset > < noin, tuli rusettirivejä. Vasen ... vaasaa? Mikähän se tuo Wasen nimi on, tähdellä?)

______________________________________________________

Pyramidin alla oleva suuri Mors ja pieni Mä puhuvat 3,1415 sekä viestinkin puolesta. Koska Maan ja Morsin täytyy mätchätä piihin, ja vaa'an kallistumiseen sanan mer/mor puolelle. On yhdentekevää, kumpiko kallistaa vaakaa, maa vai mars, kun laaditaan tuollainen monimutkainen ... Pyramidin alla oleva esitys liittyy sanaan Ketzalcoatl, vaakaan ja planeetoihin. Sieltä löytyy jopa Merkurius: eikö siellä sanottu olevan elohopeaa? Eikö se ole mercury?? maa ja Mars, kalte löytyy. Etsikää vielä vain luettava/yhdisteltävä totuus, niin se on Jupiter (tai jokin muu tähtitieteellinen iso kulta-massa, joka voi olla myös aurinko, koska paino sijoittuu keskelle). Pii löytyy myös, se on patsaiden koossa ja määrässä ja puoli-ympyrä -asennossa. Tämähän on juuri se vastakkain-asettelu, josta lämpimikseni olen maininnut, että kaareva viiva ja suora viiva. Alla on kaareva, ympyrä suorien viivojen keskellä, päällä on pyramidin suorat viivat, ja kas, tutkijat näyttivät pyramidin seisovan ympyrän keskellä, kuvittelemansa, tai oikean.
...Ei kai sitä tiedä onko viesti... mutta se voidaan sinne asettaa. Nyt keksin: pyramidin alla oleva morsiuspari ovat SEKÄ MORS & mä, sekä V...S & pilkkuVilkkuMerc ...

Vilkku Merk-uri - ket=kettu=kuu=pinta(kerros)=pii~3
Ma...... Maa
Kunteli..Jupiter - zal laskee totuus reality massa paino kulta.Kunteli=ymmärtYhdistDels
ymärs ..... y-Mar(s)
keelt ...... Venus,vas - kaiLt [Ei pysyvämpää, kuin pyramidit, jumalien palvonta ja (suomen)kieli]


"Antiikin aikana Afroditen nimi yhdistettiin kreikan sanaan afrós (ἀφρός) ’vaahto’, kuten Hesiodoksen kertomasta etiologisesta myytistä ilmenee.[7] Sekä Frisk[8] että Chantraine[9] hylkäävät tämän kansanetymologian, mutta eivät pysty tarjoamaan mitään olennaisesti parempaakaan," - Mikä lie fros, mutta eikös KURRI ole vaahtoa tai vaahtopintaista? enpä paljo jalalla ole navettaan astunut, mutta on hämärä käsitys tästä. Kurrin voi yhdistää lumouksen vastapainoksi KUU, KET, KETTU -juttuun siinä piin muodostamassa vaakakuvassa, pintakerroksena (vaiko pintakerroksen puutteena... pelekkee ves-lierua ilman kermaa? kevyt? vai alastiko se on ilman "kuorta"? Vapaa... kuri huri hiru) jota nuo tarkoittavat, ja siitä voi tehdä vaikka minkä seko-seko -kuvan jossa on kulia ^, kullia, kultaa telttaa ^ ja kurtia, kallia ja kartia. Jos se on afri eli aphri prii bra para. Para on se kuumainen maata vasten, mutta en usko, että se puolta aurinkoa on. Se on kosketuksen saannin ja puolen auringon välissä oleva kuori auringon pintaa näkymässä. apri aphri aprilli 3. sormi, 4. kuukausi. Frii trii tree. Täten para liittyy piihin, ja kuvana on vähemmän kuin.... mega megyen, tasan......Vaahto ja kurri vaan sinne tumpataan, Ketzalcoatl-kaavion piin ensimmäiseen kohtaan - ööh, sphere sfiö sfiör, a-phri... ei tästä nyt tullut mitään, tästä vaahto-jutusta.... roos, ruoste, ruusu, punainen aurinko, paros= tasan=mega, los (=kaupunki?), phraas... uchi...=tappaa ... iskeytyy... Miksi kirsikan kukista lauletaan "sakura"? Aamu-RUS-ko ...saa-kaari on lumoava. Saa-kaali ... Vesi vas + valo midvas = sakaari... Ku-alos osa-Luk Ulos-ak

Sitten on vielä sellainen, kuin "kaLLo- viis-" niin on sama kuin "kuntel ei ymärtänt" (vitsi, valkean koirannaaman alien-viesti -vitsi)
____________________________________________________


Se on semmonen uus Aku-hahmo, Kunta-Kinto Pii, Kulta-Into Piin serkku.


Chu(vas) mer par(em) vaak ... suparawak suparabak supakabra CHYCKL PAREM MAAT matsumer MachuPiccu match/measure chyckl pi accurately ? ....

Läns?Linssi on liukas? - luode,less - ?????? - mer mor nor=north =ni,na - Kalli,kali,koli,koili,NORTH-EAST. Totuus-massa-jutulle jää ehkä ETELÄ? Voiko olla tällainen... ei voi mitenkään maailman kaikki asiat olla samassa paketissa. Ainahan voi NIMETÄ asioita toisten samanlaisten asioitten mukaan. ...... kiillottaa linssi .... :D Kiillotettu linssi se vasta pahee saitana on. Aika jännää porukkaa ne Teotihuacanilaiset.

3: BOTTOM-SURFACE= KANTA --> KANTAA= CARRY= BÄRA= PARA= KU= KUU= KUORI= KETTU= KET <-- KETÄ= WHOM <-- HU/HO. Pii liittyy tähän maan, kuun ja auringon pyöreällä pinnalla. Onko siinä piirikin, piin ja paran välissä. Sileä pähee saitana. Sitähän täytyy kivittää, kun on niin pähee.

BÄÄRA, MÄÄRÄ, myyra, BYYRA unohtui. En käyttänyt paljon sanakirjaa, Katsoin "byyra".
BEAR ..AMOUNT ..muur..? BEG BE PITO PYYDÄ PYYRA PYRA __ | /
Coatl= / =KALTE(-vas) VES <<<SAA-KAARI>>> MIDVAS VALO KAIL KOI NOUSU
(Eikö myös ket ole koi:n sukua: "kuu"? Kettu ja kuu eivätkö olekin kuori pinnalla? Isäni sanoi kettu, äitini äiti sanoi kettu. <--> nyt keksin: tukehtuu? no en tiedä tuleeko ketusta. tuketu huku ... tuke uku kulma,3 kellu ... mirakal ... keeli tukehtu vähemmä ymär myra/mida... Keeli taipuu vähemmän ymär myyra Tämä ei ole sanan säilä: Tämä on sanan SÄILY. :D ...ihanaa, sanan säily. :)
(7 yhdistyy 5-pyytämiseen/rukoiluun pyydystämisellä. Pito bati bait bendum, joka muistuttaa "piin mukaista pintakuorta", 3.)
KORTI ............. HARTI ............... KARTI- pinta sydän kartio
KENT................. KUNT ................. KANT kenttä kunta kantti __ | /
Alla olevasta kuvasta voi myös olla hahmottavinaan Maan, Marsin ja Jupiterin (vino akseli lumous-itse-utsek-uchi = maa, Mariee more morsian = Mars, mahtava paino = Jupiter). <-- tuosta seuraa, että liukas kettu on Saturnuksen tuolta puolen. :D Luin myös, että "lukee/kuntaa myra/ymär keeli"...
SIDOKSISSA LIITTYY FILI KUNTA JOIN LIITTYY JOINE MARIEE IMAR YMÄR MORE LIITTYY VETEEN JOIN VAS VAAS VIIS
3 päällyskuori,pyöreä 4 ymmärtää tosiasiat, lukee merkkejä 5 mid vas / itsek,uchi, kuinka itse on, kuinka maapallo on
"Aineen ymmärtää - kuinka fyysinen maailma on" = vasenkätinen. Ketzalcoatl. "...kuka ymmärtää kaltevuuksia... tasoja...ulottuvuuksia...ulottuvuuksia"
Kuka tyhjyyttä palvoo, kuka massaa palvoo. Parhaita selityksiä on "kaitale, pilkku, totuus". Koitol kaital kalte kali koli koil... näitä se on... ja ehkä kuatuu myös. Kaatuva on kalteva. Teknisiä juttuja, ymmärtää sen maan akselin suunnan milloinkin ja sen vaikutukset.


ankkuroida paikalleen paikka
valomerkki kosketus kultainen pyytää sijainti?
pii pilkku who hides golden ask locat coatl
hassua mitä kaikkea tästä saa
?
saimaalainen... hamalainen... hautuumaalainen...mehtäläene' ... saamaalainen... taivaan kupu ja maan pinta --> huumaalainen... sekin sopisi kyllä suomalaiseen. kolmio, suomalaisen merkki. Puhutaanko trigonometrian taitamisesta, laskutaidosta, lukutaidosta? Numerosta 3? Finis... filistealaiset: nelosen merkit kilvessä ja 3 linjassa. Hunni kunni kinni kulta, ne jotka pystyvät? ehkä se on "hieno", fin? loppuun... fiini foini. kanaa... kanta. Hen, hööhen. Ka-na... maa lähellä, maakosketus lähellä. golden Touch. Tatsi. Ka sii, 1 6. Mii sii... kai-ku ... vas-quo... vaskoo? ... mid=kes. Chu-mi = su-vas = sykli viistos aurinkoon vasten aurinkoa... suu-maa-lii... somali... foini fini phini... pi nippuun? pantaos pii nippuun ja lausuttaos 345... :D Hu-kun-syväs/onkal ...(=ket zal -vas/angle ...) patsaat kyllä "hukkuivat" "syväs onkalos" ... kuka laskee akselin kulman. Hullua juttua. Pyramidin alle tehdään iso veden täyttämä luola-rasti. Ihankuin koko juttu olisi jokin sanaleikki. Ehkä se onkin? Ehkä vesi kannattelee olevinaan? ves on sama kuin viis ja pyyra. Mitä hittoa varten myrätään ellei itselleen sitten vettä sieltä, että kaivon tapainen ? Sydän punnitaan kirjaimellisesti, kun niin on sanottu. Myra kal, niin sitten myyrätään, myöskin. Pyra-mer = Kal-myyra. Pyyrasivat vähemmän ja enemmän kaltevasti myyräsivät kalliota. Rhytm gets you, niin 3Ket 4zal 5coatl piilotettuine piineen on ottanut vallan. :D Ehkä he käänsivät kaiken päälaelleen. Pyramidi ei synny ihmistä varten, vaan nisäkkäät kuolevat pyramidia varten? Enemmän myyräämistä sisältää enemmän ymmärrystä, joten sitä siis. Totuuden mittaamisesta ja ymmärtämisestä ei toteutettu Thotin puuhista sitä, että olisi kirjoitettu, vaan se maallisempi. Saattoivat kirjoittaa käärmeitten päärivien korkeuksilla. Mies on pieni ja nainen iso. Alla vas... pääl ask. Päällä pyyra, alla vasta... piilotettu vas(taus).
___________________________________________________

/ = kiibis kentaa. KET ??

| = iibis kuntaa (=ibis yhdistää osaa =lukee= skeli deli lees liis liit riid KUN) ZAL LASKEE LUKEE

__ = siibis kantaa COATL/massaton kaitale

_______________________________________________________

Kenta /............... Kunta |...............Kanta __
Kunto kumaraa ... Kinto kimaraa .....Kanto kamaraa

kunto kumaraa .. kiinteän jättää .. kantaa (siivet sielun massattoman)
........................ kiinteä "on hauskaa"........................
........................ =konkr.=maallinen ........................

KU .................... KUL ................. KAN

_______________________________________________________

Kutoo kulta kankaan ?????

Kumara / tanka / kiit ???

Tanak kultaa kantaa.
________________________________________________________

Afrikassa.... Kunta Kinte tarkoittaa mielestäni: "Osaa lukea toden." Se tarkoittaa .. luultavasti että osaa lukea kirjoitettua Thot-totuus-merkkejä, joilla on monia jälki jelt-nimiä tarttumisesta telttaan ja deltaan, sydämeen, kultaan, kiinni toiseen menemiseen, ja mitä näitä olikaan hirmu lista.... Meidän KUNTA-sana on tuo, yhdistää tavut ja kirjaimet toisiinsa. Meidän KIINTEE on tuo... kiinteä aine, konkreettinen aine yleensä, siis totuus ja lukeminen. Kunta Kinte on suomea, lähes. Kunta tarkoittaa myös kulta. Tämä on niin totuus kuin voi olla. Ei kukaan voi tätä kieltää. Jos joku kieltää, niin perkele, kuntele kintele kantele.
_____________________________________________________


LUNTA KUNTA UNTA. valo yhdys-köntti kangastus. Nämä sopii Ketzalcoatl:iin
LUNI KUNI UNI. Luni matchää KU:hunkin. Kuu sidoksissa harhaan. Lunatic.
Paloitellaan nyt vielä tuokin: luunappi ja tikkikangas. :)
Iibiksen nokka on musta... monet eläimet käyttävät tummaa ja vaaleaa piiloutumiseen... Tuossa kiveen kaiverretussa, Iibiksen nokka on oikeastaan ei-oleva, koska on kuoppa... voisiko tuo tarkoittaa jotain? Tässä on jokin salaisuus... onko siinä sellainenkin salaisuus, jota en ole hoksannut? Jos ankhin silmä olisi ei-ai... Iibiksien nokkien tutkija tutkisi samoja asioita kuin Darwin, niillä nimittäin on lusikka-nokkia ja tuollaisia kuovin nokkia..... Iibis voi liittyä lukemiseen sellaisen jutun kautta, että vasen nimetön sormi kohtaa oikean etusormen. Totuus/lukutaito kohtaa numeron 7, joka näyttää iibiksen nokalta. Hmm... Teotihuacanilaiset olivat piirtäneet vuoren yläpuolelle vaakatason, tai vaakatasoja. 7 voisi olla vuoren ja sen yläpuolella olevan vaakatason kuva. Pilvikerroksen kuva, taivaan ...raja...... Kiipis vuorelle kunto kumarassa (vaikka se joka kiipeää on jumalaton), iibis luki totuuden, siibis kantoi ...minne kantoi. (Vuorelta näkee ehkä jopa ilmakehän tai en tiedä näkeekö sieltä maapallon kaarevan pinnan... kyllä sieltä ainakin paremmin näkee.) Iibis on vähän kuin aapis. i-bis on oikeastaan 1... entä jos tavulla ii on merkitys? Mitä tarkoittaa Suomen paikkakunta Ii ? Onubis, ii-bis... haistaa ja tarttuu kiinni ... tässä voisi sanoa, härän lisäksi, että meteori haistaa maan ja tarttuu meihin. Liittyykö tuo iibiksen nokka palsamointiin? Anubiksen "nokka" ainakin aloittaa sen prosessin. Ehkä taas koukataan japanin kautta: muistaakseni nana on 7. Anna olisi sama kun pyytää, bid, pito ... na na olisi lähelläLähellä (taivasta), eli lähempänä, mer ner (sa). Eläinten naamat ovat kauniimpia kuin totuus, ne voivat kertoa kauniin salaisesti palsamointi-"pajan" tapahtumista, jotka ovat AIKA kaameaa kerrottavaa.

LapaLa LapaLa pälä päläLauantai 24.02.2018 21:56

Lisäsin tähtien välisen. En muista lisäsinkö muuta.

P.S. Tiededokumentti Origamikoodi näkyy kertovan, että maailman tiedemiehet tutkivat asiaa, jonka sanoin tuossa, että onko 2-ulotteinen 3-ulotteinen, ja päinvastoin. Vahingossako lie joutunut Areenaan tuo ohjelma juuri nyt. Litteät metallilevyt nousivat itsekseen eloon 3-ulotteiseksi pikku-mönkijöiksi ja ihanan kuohkeat origami-mekot pongahtelivat... siinä sanottiin, että taittelu on tekniikassa vielä lapsenkengissä, ja pikku-"venykettä" mallaillaan suonen sisään ja toiset venykkeet, jota 10 grammaa kestää, litistymättä takaisin litteäksi, 1000 kg painon, on lentokoneen seinissä jo hyvää vauhtia rakenteilla. Ja puun lehti avautuu origamista, ym ym. Origami-talo vielä puuttui vain. Origami-teltta. Itsekseen aukeava origami-teltta - saako patentin. Luulisi jopa itsekseen aukeavia telttoja jo olevan olemassa.

SU-MA 26.2.2018. Toiseksi viimeiseen kappaleeseen vähän lisäsin. Coatl ket zal. Kangas-kaitale, pilkku, ja totuus. Rahat on viety. Täydellisen ymmärryksen sydän. :D
2-ulotteinen cuva-caitale, 4-ulotteinen valo/1-ulotteinen pilkku, ja 3-ulotteinen totuus. (Tyttäreni auttoi: kun sanoin, että Teotihuacanin pyramidin kyljessä on 666 tai 777, sain tietää, että 777 liittyy Thotin kirjaan. Saatiin paino ja massa muutettua konkreettisen kautta todeksi, totuudeksi. Se, joka on myös laskea ja lukea, zal.)

********************************

***¨¨¨ KU(pilk-KU) KUL(kulta,massa,lukea,Thot, totuus) KAN(kangastus-Kuva)
***¨¨¨ KETkukaKulkiGehtJälki ZALlaskeeLukeeThotTotuusReality COATLcaitaleKuva

Keskimmäinen (KUL ja ZAL), liittyy muuten sanoihin menka ja mega. Mega on vaakaan ja painoon liittyvä sana.
Viimeinen (KAN ja COATL), kangas/kaitale liittyy sanoihin manke ja mankelointi.

Kaita lisääntyy massiiviseksi. Coatl geet zal.
KANgas lisääntyy/"KU-tee"/kutoutuu KUL-laksi.
KUU eikös ole päälle tuleva kuori? Niin on muuten KET myös, ruuan tai nesteen päälle tuleva... zal(t) ... Kuori/pinta/pii ,4_

"Jäljet lukee kaitaleen ..." :D

********************************'

Pilkku totuuden ja ei-todellisen välillä.
Tästä nyt ei enää tulkinta parane. Ne on nämä, mitä sanoin ennen ja nyt. Eikun paranee se vielä: Kangastus-lumous onkin numero 1, uchi, niin kuin sanoin. Usva. Totuus on 4, delta,tartu,gravitaat.,kulta,paino,massa,konkretia. Pilkku on pilkku. Mutta kun pilkku on valomerkki, niin se on samalla myös valo. Valolle jää jäljelle numero 3, piistä. Se on san, sillä san on numeron 3 nimi. Saamme 3,41, joka täytyy tietenkin muuttaa muotoon 3,14. <-- Todellisuus ja kangastus vaihtoivat paikkaa.

Tai: "Aurinko, taakse maan laskee...".

Ehkäpä kello on 7, ja "on se hetki, jolloin saa pyytää sinun..." ......... "aurinko caitale sidoksissa"... 1-ulotteinen on kyllä säiekin. Sellainen pistettä pienempi säie. Ehkä se on se valo? Silloin arvoituslitania kuuluisi 1D 3D 2D. Olen aika varma, että zal & coatl tarkoittaa konkreettinen & kuva-kaitale, 3D ja 2D. (Jos puhutaan auringosta, todellisuudesta, ja harha-kaitaleesta, niin silloin on aika lähellä, että puhutaan tiedon siirtymisestä ajassa. Koska tieto siirtyy menneen harhaksi ohueksi kaitaleeksi. Ei ole mikään ihme, jos menneisyyden ihmiset huomasivat samat asiat kuin minä. Siitä on saattanut kehittyä astrologia, mutta se on ajautunut tai johdettu harhapoluille.)

(Kun todellisuus ja harha vaihtavat paikkaa ja ympyrä kaareutuu... verrataanko silloin rakastumista materian itseensä käpertymiseen yhdistymis-pyrkimyksen seurauksena? Voisi sanoa paremminkin, että pyrkii yhdistymään itseensä käpertymisen seurauksena. Tässä väitetään, että täydellisessä ympyrässä todellisuus on muuttunut harhaksi, tai että ympyrästä tulee 3-ulotteinen. Tai että ympyrä muuttuu palloksi ja materia litteäksi kuvaksi. Hassu juttu... vasenkätisiä kutsutaan sillä K. nimellä, ja minä sanoin tytölleni, että vasenkätiset näkevät maailman sellaisena kuin se on, muut kumartelevat harhoja. Minusta tuntuu, että älykkäimmät ihmiset on tapettu. Maailmaa ymmärtämättömät pers-silimät on jätetty jäljelle.)

Kukaan ei ole sanonut, että 2000 vuotta sitten eläneitten intiaanien Ketzalcoatl tai KuKulKan olisi mikään arvoitus, vaan väitetään luomisen jumalaksi ja elämän airueeksi. No minulle se on lähinnä arvoitus, ainakin siksi, kun merkitys pitää selvittää. Sana zal on muistiin merkitä, laskea, lukea, ja pitkä litania muita merkityksiä, sitä mukaa muuttuu merkitys hieman, kun mennään kielestä kieleen. Se sisältää egyptiläisen Thotin, suomalaisen totuuden, japanilaisen kullan, suomalaisen kiinni, suomalaisen tartu, maorien sidoksissa myös, se on se Durington Stonehengen vieressä, ja ruotsalainen sydän, turkkilainen merkki, niin sitä vain merkki piirretään, ja ne on ne deltat ja vinkulaadot rinkulaadot siinä... mukana, matematiikka, punnitseminen, paino, sydämen paino, totuus, todellisuus, konkreettinen... Näin saamme tunkeutua muinaisuuden maailmaan, lukemiseen, kirjoittamiseen, hautajaisrituaaleihin, vain pari sanaa avaa ikkunaa sinne. Se on ollut ennen Faaraoiden Egyptiäkin. Ties missä ja miten laajalla. Koko Euraasia näkyy nämä jutut tietävän, ja Suomesta Uuteen Seelantiin, ja moni asia löytyy syvältä Afrikasta. Voi todeta, että sanat tallentavat asioita ihmisestä pitemmältä ajalta ja ehkä paremminkin, kuin mikään muu jäljelle jäänyt. (Matemaatikoiden pitäisi ainakin katsoa niitä käärmerivien korkeuksia, että miksi ne ovat eri korkuisia. Tulee mieleen lähinnä numerot, asteikko. Ne näyttävät olevan aseteltu suunnitelmallisesti, että alhaalla lukee mm. 666 tai 777... tämä tietysti vaatisi 10-järjestelmän. Mikäs siinä ettei voi olla 10-järjestelmää. Voivathan ne olla myös numeroita, jotka sanoina kertovat jotain, niin kuin 1 kertoo maasta, 2 taivaasta ja ilmasta, 3 jumalasta, 4 on selitetty tuolla edellä, valosta ja auringosta, 5 maapallon akseli-asioista, 6 ruumiista ja hautamaasta, 9 antiaineesta,... tavu-pätkinä voivat kirjoittaa nimiäkin.)

Eipä ole ajat paljon muuttuneet, moneen kymmeneen tuhanteen vuoteen. Jos käänsin oikein. Sitäkö se nainen siinä maalauksessa riepottelee ympärillään, kangaskaistaletta? Ja irto-sydän killuu siellä jossain seassa totuuden, massan ja painon merkkinä. Teotihuacanissa.
(kultainen valo, ei-sydän, elokuvaa, totta, ...)Jos kylän eteläpuolen täyttävä "nokkakiekko" todetaan samaksi kuin vihreän anomalocariksen sisältämän kiekkomeren kiekot, ... todistaa se ... ainakin jotain. Piirsin huonosti kiekon rajat. Ei ollut edes tarkoitus tutkia nyt noita ...

Tarkoittaako 010 sanaa, jossa 1 ja 3 tavu ovat sama? :) Ihan takuulla tarkoittaa ... (voihan heidän suustaan kuulua myös "matama matama", vaihtoehtoisesti. Etanoitten kuvat eivät ehkä tarkoita matama, vaan tarkoittavat paremminkin, että nuo ihmiset kuolivat, koska olivat hitaita kuin etanat, pakenemisessa. Matamistahan se olisi jotenkin. Tai ehkä se on rukous: Po je po lo mi.... tuota Intiasta päin tulevaa mantraa käytettiin suojaavana loitsuna kiinalaisessa elokuvassa. Po je po = ma ta ma. Maa taivas maa. Matema on sama asia, koska taivas on tebesis. La pa La voi hyvin olla sama käänteisenä, koska LoLo on taivaankannen ja ilman = löölyn, ensimmäisiä nimiä.) Tai sitten he sanovat muita 3-osaisia sanoja, joissa saattaisi 1. ja 3. tavu olla sama. (tai-maa-tai, me-je-me <-- kuulostaisi Miami :lta. Suomi ja Saimaa voisi olla samanlaista, taivas-maata, mutta 2-tavuisena. Sitten keksin ällistyttävän jutun: "lappalainen" voisi olla La-Pa-La -nen. ... kun jokin palaa, niin se menee maasta pa taivaaseen la. Ahaa, doremifa... se 1. on po, maa. Mi on mid, La ja ti ovat taivasta ja korkeaa tietoa, ja sitten putoaa viimeisellä polulle.)
Lappalainen... saa-, saab-, suap-, sua- ja suo-maa... Voisi tarkoittaa ansamaa tai taivasmaa. Taivas ja ansa olivat ennen sama, niin kuin seette ja syötti, ja niin kuin lolo ja loro. ...Tarkoittaakohan alapuoli A-leppo a-leepoo "ei taivas puoli" ? Ja (y)Lee-pool olisi sitten sama kuin (e)Laa-pooli ja (i)Loo-pooli eli taivaspuoli? iey myöntää, a ja o vokaali sanan alussa kieltää kuin englannin un [an] tai kreikan o. Siitä puheen ollen: manke ja menka liippaa tosi läheltä sitä KAN:ia ja COATL:a: mankeloimalla saadaan coatl, ja mega liittyy zal:iin, kultaan, painoon, vaakaan, ja tulee sanasta menka, veikkaisin.

"Puhekuplat" ovat vähän outoja, näyttävät kuin joiltakin äklö-madolta, tai lähtevät jollakin kädestä eikä "kaulasta". Jollakin puhekuplassa tai hengessä on miehen pää kuin ilmetty Lampun Henki. Kuvatkin ovat vähän outoja... Jossain leijailee irrotetty sydän. Yksi näyttää kuin venyttelevän suoliaan (sekö se on se "wind gut"?!) - elleivät lötköt ole jotain narua. Tässä vaiheessa jo ajattelisi että onko otettu huumeita. 3 tai 4 miestä harrastaa jonossa jotain, joka näyttää homoseksuaaliselta pelehtimiseltä. Yksi kuva näyttää aivan irrotetulta kokonaisuudelta aivot+selkäranka, ja sillä on henki/puhekupla. Minusta kuva on kokonaisuutena enemmän helvetillinen kuin paratiisi. Ehkä taiteilija tiesi asiat vastaväri ja jälkikuva, tosiaan. Jos katsoo auringon nousua, sen ympärille ilmestyy tummia violetteja aurinkoja. Niitä ilmestyy jokaisella silmien liikkeellä lisää. (Niille on käynyt niin, satoja vuosia sitten, Baselissa. Piirtäneet siitä kuvan. Länttejä on pidetty viime vuosikymmenet UFOina.)

____________________________________

AIKAISEMMIN KIRJOITETUT:

Mid-wuas:n kultaisesta kosketuksesta: siihen sopii Lumous Lumous Lumous. Sitten se viimeinen lumous, horisontin henki outosilmä: siihenhän sopii myöskin kangastus/harhakuva, ehkä jälkikuvakin, ja hot. Kultaan, painoon, massaan, ja sen kaltaiseen lumoukseen kuin vetovoimaan sopii Thot, totta, eli todellinen materia. Viimeksi mainittuun, eli Thothiin, on liitetty numero 777. Siinä on taidettu vähän hypätä materiaalisesta hautamaasta 666:sta taivaaseen, kun uskovaiset ovat päässeet asialle. 7 on tietääkseni vain ansa, ja isä viritti ansan, ja ehkä kosintaa ja musiikkiin ja soittamiseen liittyvää. Thot on muistiin merkitsemisen ibis-päinen jumala. Se liittyy siihen kuka lukea osaa, kuka laskea osaa, massa paino tarttuu kiinni kulta. Sitten se menee aika sekavaksikin, kun siitä Miduasin kultaisesta kosketuksesta saadaan kullan kantajaa ja tuuria ja niistä kahdesta saadaan jo se Irlantilainen vihreä henkiolento Leprechaun, kun taas Outosilmä on henkiolento Para eli Bära ..., kenties Paraguay. Ketzalcoatl:sta saisi ehkä vielä "helmitaululla laskemis koitos" :n. En tajua mikä se coatl on. Voisi se olla coat eli peitto eli 2 eli ilmakehä eli taivaskin. Vas painaa päälle. ... [ ] Kesä painaa päälle... Puoliväli painaa päälle ... valo jymähtää touch horisonttiin kangastus.
Laitoin coatl:n Miduasin kultaisessa kosketuksessa kannaksi/kanta/kantaa/haak/maan pinnaksi. (Kuka laskee maan pinnan?)... ajattelin kuatumistakin, ja oli se kolmion kanta, ja ai:lle löytyi paikka... mutta siinä on tosiaan ristiriita, onko lumous tatsi vai uchi ... Aisa Ihmemaassa -kuva on tehty lumouksesta, aisasta, ja auringon nousun 2 ensimmäisestä vaiheesta. Keskikesän kultainen kosketus... ei ainakaan ai puutu, jos puhutaan keskiyön auringosta. Olisiko se sitten se. Puuttuva silmä, puolestaan kaamos? Vai kuuluuko "missing eye" mitenkään siihen kultaiseen kosketukseen? Jos puuttuu silmä, ei ihminen näe esineitten syvyyttä, eli ihminen ei silloin näe todellisuutta, vaan vain kuvan todellisuudesta. Harhakuvan horisontissa, kangastuksen. Puhutaanko yhtä aikaa ulottuvuuksista, niin että zal viittaa todelliseen ja toden ymmärtämiseen, coatl viittaa kuvaan (väänsin jo sanan Kuwait, myös) joka nähdään 1 silmällä. Ket sitten... jäljellä on enää 1-ulotteinen, ellei sitten 4. ulottuvuus. Kettu keturi... oliko se liettuan kieltä? 4. Tikapuut, helmitaulu, matematiikka, pyhä, jumalallinen, suunniteltu? merkitsevä yhteensattuma? yms = 4. ulottuvuuteen liittyvää? Kylläpä on kudos... se kyllä sattuu aika hyvin. Tosiaan zal todellinen, ja coatl kuva/harhakuva/2-ulott/litteä. Voisiko se olla caita, kapea? Cuva-caitale. :D Ku Kul Kan. Se pitäisi olla sama. Silloin 1- tai 4-ulotteinen olisi kuu? Kokonaisuus? Ra... täys-pyöreä? ääh... kiipeäminen... seiväs? pilk-KU? heh, paras vaihtoehto. Menee...jälki... Ket jälki mitä tapahtui, zal totuus sydän merkki kirjoitus, Tulkitsee merkkejä... coatl kuva kaitale kangastus harha. Eikös pilkku ole valomerkki?! Miduas on myös valo. No voi hemmetti... Kangas-kaitale, pilkku, ja totuus. Rahat on viety. Täydellisen ymmärryksen sydän. :D

kultainen kosketus...lumous... "Kuka laskee KOTILON?" !! Ei kai se liity kultaiseen leikkaukseen? Jos coatl on kotilo, niin voisi liittyäkin. No ei se nyt siihenkään... tai ehkä se juttu sisältää yhtä sun toista "tietoa"? Montakohan kotiloa muuten oli Teotihuacanissa siinä kotilokätkössä... jos he vaikka lasketuttavat kirjaimellisesti kotilot ja kirjaimellisesti "merkitsivät muistiin vainajan sydämen painon", niin kuin Thot /\ tekee? No tuskin sitäkään tekivät. Sydämen kaltainen nimi on, olikohan turkissa, "merkillä": jelt. Se on melkein sama kuin /\ tämä zalt, teltu jne. "Telttu" <-- ihana teltan nimi. :) Tässä on jokin juttu... delta sidoksissa tarttua kulta painovoima punnita sydän merkki jelt zalt zahlen = laskea = lukea, zaltu telttu terttu delta. Ehkä Teotihuacanissa tosiaan punnittiin vainajan sydän, eikä niitä ehkä revittykään eläviltä? Se on se sama hiton Thot tot totuus reality materia mass ruumis vainaa baino kulta kinni tartu yhdistää osaa lukea kirjoitustaito lukutaito Thot. Hihii, se on se sama... voisi olla sama... punnitaan sydän ja rakennetaan pyramidi. Anubiksen toinen nimi on ~japania, tarkoittaa ruumiin hajun haistamista. Ja ensimmäinen nimi korsikaa ja turkkia, tarkoittaa yksi yksi, varmistus.


________________________________________________
« Uudemmat -