IRC-Galleria

äksäksäksKeskiviikko 17.12.2008 12:56

oon koulussa. on kivaa ja silleen.
kymmenen minsan päästä pitää lähtee kolmen tunnin yöunilla ajelemaan mummoja kumoon, koska en kehtaa toista kertaa perua ajoo sen takia kun en nyt vaan saanu aikaseks mennä nukkumaan ku vasta viieltä.
ihmisiin ja esineisiin törmäilyni jälkeen etanavauhtia madeltuani yritän vallata koulun sohvan. kerkeis nukkua jopa melkein tunnin ennen äikkää, jossa pitäs kirjottaa neljän sivun essee. pitää varautua henkisesti... vaikka kuulinkin siitä vasta äsken.
normiskolen loputtua kun muut penskat ja vähemmän penskat laahustaa kotiin, veera joutuu jäämään muiden vähemmän älykkäiden kanssa viettämään laatuaikaa suljetussa tilassa. "Sulkekaa ne sinne oppimaan", Elvi kähisee ruotsin kirja kourassaan, "helvete Seija, vad gör du?" ja sitä rataa. toisaalta eihän elvi nyt hyvänen aika uskaltais sanoo mistään yhtään mitään, paitsi ruotsiks ettei vaan kukaan ymmärtäis.

SIIS MITEN VITUN VAIKEE ON ANTAA MULLE SE NELONEN SIITÄ KURSSISTA?!

eiksoo normistiki aina 4 jos ei kirjottele muutaku nimen ja vetelee viivoja sen merkiks että jättää kohan ns. välistä? mutta eeeeeeeeeei, elvin pitää saaha kiduttaa minua. annoin puol vuotta tän olla mutta alkaa olla kiire saaha toiki kurssi "suoritetuks". syyks se väitti että kun en ollu vastannu kaikkeen. nyt meinaan kirjotella "jag vet inte" joka kohtaan sitten.'

niin tosiaan, normikoulun jälkeen ruotsin uusintaan ja nyt mummoja tyrkkimään! hihi. EDin voimalla <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.