IRC-Galleria

elämää rajan toisella puolellaLauantai 21.10.2006 18:19

xar heräsi ja venytteli makeasti. hän oli saanut kerrankin nukutuksi, ja hän tunsi olonsa erittäin virkistyneeksi verrattaessa edellisvuosien unettomuuteensa. hän nousi sängystään, mutta tunsi päänsä raskaammaksi kuin se oli yleensä. mitä ihmettä? hän nosti kätensä koetellakseen päätään, ja huomasi, että hieno untuvatyyny oli tarttunut hänen pukinsarviinsa. voi ei, hän ajatteli. taas yksi tyyny pilalla. xar heitti sen huoneen nurkkaan toisten tuhoontuneiden tyynyjen joukkoon ja viis välitti siitä höyhenvanasta, joka pursusi sarvensa tekemästä reiästä ja levisi lattialle. hän lausui sanan ja hänen yöpukunsa muuttui hienoksi mustaksi kaavuksi, joka lainehti hetken hänen ympärillään. kaapunsa taskusta hän kaivoi esille erään vanhan herätyskellon, joka oli hänellä porttiavaimena tarterukseen, ja aktivoi sen. hänen täytyi päästä näkemään herransa.

xar asetti punaisen herätyskellon romun lattialle välittämättä roinasta, jota oli kertynyt ryöstösaaliidensa yhteydessä. hän oli puoliksi demoni ja puoliksi ihminen, ja koska hänen ihmispiirteensä pyrkivät useimmiten esiin, hän oli vuokrannut kaupunkiasunnon los angelesista ja oli asettunut sinne. sen tähden hän tarvitsi porttiavainta vieraillakseen toisella olemassaolon tasolla, joka oli hänen toinen kotinsa.

portti avautui räsähtäen keskellä hänen makuuhuonettaan. se pyörteili hetken punaisena, mutta asettui sitten ja näytti hänelle maiseman tarterukseen, joka oli erilaisten demonien tyyssija. heti portin avauduttua monet erikokoiset ja näköiset kourat yrittivät kammeta oikeaan maailmaan, he olivat nälkäisiä, he tahtoivat tuhota ja kiduttaa näitä kurjia ihmisolentoja. xar oli voittanut tuon alkukantaisen tuhoamisviettinsä, ja pystyi olemaan samassa huoneessa ihmisen kanssa repimättä tätä palasiksi, toisin kuin raa'at sukulaisensa. hän vilkaisi portin kahtia halkaisemaa yöpöytää ja kohautti olkapäitään. onneksi sentään sänky oli säästynyt tuholta. hän astui portista työntäen samalla isommat demonit tieltään. demonit kunnioittivat häntä; hänellä oli enemmän harkitsemiskykyä ja älyä laatia nerokkaita suunnitelmia ja maagista voimaa voittaa kuka hyvänsä noista kurjista sukulaisistaan, sillä hänen isänsä oli ollut mahtava arkkimaagi, jonka succubus oli vietellyt. xar syntyi tarteruksessa, ja pian hänen syntymänsä jälkeen hänet määrättiin erään drowjumalan palvelukseen. juuri nyt hän oli matkalla sovittuun tapaamiseensa varkaiden jumalan, vhaeraunin kanssa.

vhaeraun odotti tyynesti valtaistuinsalissaan. hän istui valtaistuimellaan rennosti, ensimmäinen jalka roikkui käsinojan päällä ja toinen ensimmäisen päällä. hän oli toisin sanoen hyvällä tuulella, ja xarin myöhästyminen ei haitannut häntä. nähdessään ykköspalvelijansa astuvan saliin, hän heilautti notkeasti jalkansa käsinojalta ja kohentautui tuolissaan. hän kiinnitti palavan katseensa vartijahenkiin, jotka olisivat kompuroineet peloissaan pois, jos heillä olisi ollut kiinteät jalat joilla kompuroida. nyt he tyytyivät vain sulautumaan pikavauhtia seinien läpi toiselle puolelle palatsia. xar käveli kahden metrin päähän herrastaan ja polvistui.

"kutsuitte minua, lordi vhaeraun?" hän kysyi nöyrästi ja piti katseensa maassa.

vhaeraun nyökkäsi, mitä xar ei tietenkään voinut katse lattiassa nähdä, joten nähdessään palvelijansa mitäänsanomattomuuden, hän ärsyyntyi tämän nöyristelyyn, joka toi hänen mieleensä sisarensa llothin typerät papittaret, ja heidän matriarkaalisen järjestelmänsä... lopulta hän karjahti:

"nouse ylös ja lopeta tuo pyllistely! aivan kuin en olisi ennen nähnyt sinua täällä, ethän sinä olekaan palvellut minua kuin 450 vuotta!" hän jatkoi lempeämmin, "nouse xar, ja anna täysi selonteko viimeisimmästä tehtävästäsi llothia vastaan."

puolidemoni totteli, pudisteli magmapölyä kaavustaan ja taikoi itselleen tuolin, johon istui kysyttyään ensin luvan herraltaan. hän alkoi kertoa kuinka oli soluttautunut drowiksi muuntautuneena akatemioiden päättöjuhlaan, ja murhannut siellä tulevat llothin papittaret ja muutaman miespuolisista asiaansekaantujistakin. hän kertoi kuinka matriarkka triel oli muuttunut punaiseksi naamaltaan heidän lämpöäaistiville silmilleen tämän tutistessa raivosta tapahtuman mennessä pieleen. samaan aikaan matriarkan veljen, gromphin hulttiovelhotytär oli keksinyt tavan viedä drowien magia yliseen yöhön, ja hän oli päässyt karkuun tuulenkävijä- medaljongin ja jonkun surkean iblithimiehen kanssa. xar kertoi kuinka oli seurannut heitä ruathymiin, odottanut heidän kaivertavan riimunsa ikivanhaan puuhun, ja heidän luovuttaessaan riipuksen oikeille omistajilleen, hän oli anastanut sen tuodakseen herralleen. viimein vhaeraunin lapset voisivat käyttää synnynnäistä magiaansa ylisessä yössä sijaitsevassa tukikohdassaan, joka heidän oli tätytynyt siirtää lirielin tuhotessa edellisen pääkallosatamassa. tai eihän hän ollut paikkaa tuhonnut, mutta heidän johtajansa kylläkin, joka musersi toisten drowien taistelutahtoa. niinpä xar oli asettunut henkiin jääneen porukan johtajaksi, ja luotsannut eilistraeen drowien teurastuksesta selvinneet vhaeraunin palvelijat erääseen synkkään metsään, joka sijaitsi kaukana kaikesta ja oli täydellinen paikka uudelle naamioherran ylisen yön tukikohdalle. sen jälkeen xar oli palannut ulottuvuuksiavääntävällä porttiavaimellaan los angelesin kotiinsa, ja nukkunut sikeästi puolitoista viikkoa putkeen.

vhaeraun kallisti päätään, ja hymyili vienosti.

"hienoa. missä tämä tuulenkävijä nyt sitten on?"

xar veti vyöltään pienen nahkaisen pussukan ja toi sen naamioherran kutsuvasti ojennetulle kädelle. vhaeraun avasi pussin ja kiljahti ilosta. hän alkoi tanssia sulavasti ympäri valtaistuinsalia, ja jostakin huoneeseen pelmahti synkkää, mukaansatempaavaa musiikkia, joka kajahteli seinistä. hän veti xarin mukaansa ja he tanssivat kuin mielipuolet tuossa mielipuolisessa valtakunnassaan, joka kuhisi demoneja ja karkotettuja henkiä. tuollaiset tunteenpurkaukset eivät olleet harvinaisia, xar tiesi. tämä loppuisi aikanaan, ja sitten alkaisivat suunnitelmat vhaeraunin maanpäällisen tukikohdan kasvatukseen.

~

öh. what can i say? kjäh. ees itte saa selvee tosta :o
vammasen kirjottamaa, vammasen vammasia ajatuksia jostain muusta, olemattomasta, joka joskus saa tuollasen vammasen tekstin muodon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.