IRC-Galleria

omgTiistai 13.02.2007 01:46

Severus keitti jotain suuressa keskuspadassaan. Mitä se oli, kaikki tahtoivat tietää. Mutta Severus vahti pataansa kuin kanaemo tipujaan, eikä antanut kenenkään edes katsoa sitä. Kuinka limaisesta liemimestarista oli yhtäkkiä tullut näin kyylätty? Miksi kaikki tahtoivat tietää hänen patansa salaisuuden? Vastaus oli yksinkertainen. Joku oli löytänyt kaksi jästiä hoipertelemassa Tylyahon reunamilla hokien nimeä Severus yhtenäisenä mantrana.

Yhtäjaksoinen "Severusseveruseveruseverusseveruuuuus.." saisi tyhmemmänkin päätymään tulokseen, että muistinsa menettäneillä raukkaparoilla on jotakin tekemistä juomamestarin kanssa. Severus murahti jokaiselle, joka häneltä asiaa kysyi, että omapa on asiani, lällislää. Hän ei tietenkään tajunnut (sosiaaliset kyvyt ZERO), että moinen vastaus vain pahentaisi asiaa. Itse rehtori lyllersi Potter taluttajanaan kyselemään asiasta. Severus vastasi jokaiseen Dumbledoren esittämään kysymykseen:

"Emt."

Lopulta professori Dumbledore kyllästyi severuksen hokemiseen, ja toi pölkkypäiset jästit Severuksen asuntoon. Se kirvoitti juomamestarista kiljahduksen, jonka ansiosta jokainen varmasti juoksisi hänen asuntonsa oven ulkopuollle salakuuntelemaan salaista keskustelua, jota "ei-koskaan-käytäisi". Kun jästit huomasivat Severuksen, heidän ääntelynsä muuttui kiimaisten hirvien kutsuhuudoilta kuulostaviksi ähkinnäksi ja murinaksi, joka aiheutti lievää nauruhysteriaa oven takana salakuuntelevien oppilaiden joukossa. Juomamestari oli kuin ei olisi kuullutkaan, mutta se oli vaikeaa kun kummassakin hihassa roikkui lemmenkipeä jästi.

"Voldemortin pitsisen myssyn tähden, lopettakaa!" Severus karjaisi, ja kas kummaa, se loppui.

Kuului kliksahtava ääni, ja jästien silmät alkoivat loistaa punaista valoa. Heidän suunsa avautuivat ja hienoinen savuhöytyvä purkautui ilmoille. Heidän kurkustaan kuuluva ääntely oli jo hieman selkeämpää, juomamestari tiesi nyt, mitä jästit olivat. Se "severusseverus"-mölinäkin oli ollut vain epätoivoista kutsua hänelle. Piru periköön Voldemortin ja hänen uudenaikasten viestintävälineidensä! Miksi hän ei voinut vain tyytyä tavallisiin pöllöposteihin? Ja miten hitossa hän pääsisi eroon puolesta linnan asukkaista herättämättä sen kummempaa huomiota kuullakseen herransa käskyt?

Jästit alkoivat jo puhua:

"sdfliuee yee tzoor'tt bnoi? vmoeit wpii fiiels giutam", ja se sai Severuksen huokaisemaan helpotuksesta. Voldemort oli kuin olikin muistanut ottaa lääkkeensä! Hän oli muistanut käyttää salakieltä, jonka vain hän ja hänen kuolonsyöjänsä tunsivat. Toisin kuin viime kerralla.. Sitä liemimestari ei edes halunnut ajatella, se miellyttävä pikku kohtaaminen lumotun lohikäärme-viestinviejän kanssa oli päättyä siihen, että Severuksesta olisi tehty grilli-Severusta.

Nyt hänen täytyi vain harhauttaa Dumbledore huoneesta, jotta voisi ottaa yhteyttä patansa kautta herraansa.

"Ahhahah-hahah-hahaa! Olipas tämä hauskaa", Severus nauroi tekonaurua, "pilailla nyt vanhan kunnon liemien opettajan kustannuksella! Onpas joillain nimeltä mainitsemattomilla oppilailla ollut hauskaa.." hän jatkoi ja kyräili Potteria yrittäen saada tämän näyttämään syylliseltä. Se onnistuikin ja Potter kiljaisi:

"En se minä ollut!" erittäin epäuskottavan kuuloisesti. Rehtori mulkaisi rillipäätä synkästi ja manasi: "Voi hyvän ja paisuneen perseeni tähden..."

"Potter! Kuulustelu! Huoneessani! Nyt!" Dumbledore kiljahteli kuin perseeseen ammuttu marjakarhu. Hän nappasi Potteria korvanlehdestä kiinni viis välittämättä hienoisesta "au.. aijjjaiijjaijiajiaaaiiih"- litaniasta. Olipas ilta ollut runsas litanioitten suhteen, Severus mietti.
Rehtori avasi oven ja hautautui samassa oppilasmassan alle. Hän rääkyi heitä nousemaan, mutta se ei onnistunut, sillä he olivat tarttuneet hänen parrassaan roikkuviin toffeeklimekseihin. Juomamestarilta paloi hermot ja hän loitsi:

"Siirtyös kasa oppilamus", ja siirsi heidät kaikki Dumbledoren kansliaan. Sielläpä muhisivat.

Severis palasi jästien tykö ja kopautti taikasauvallaanheitä päähän. Kuuliaisesti he toistivat sanomansa "sdfliuee yee tzoor'tt bnoi? vmoeit wpii fiiels giutam". Heetkinen. Mitäs tämä tarkoittikaan. Viimeisestä Voldemortin kontaktista oli jo aikaa. Alku kuului näin:

"Hei Severus. Söin vähän huonosti ja nyt turvottaa.
Voisitko mitenkään tuoda minulle jotain terveysvaikutteista sukkamehua?
Mielellään porkkanalla maustettuna? Olet niiiiin mahtava liemien keittelyssä <3<3<3"

Se jatkui:

"Arvaas mitä, olin tänään vammaisten mm-juoksukisoissa! Voitko kuvitella,sijoituin ensimmäiseksi!!11 Tosin minun täytyi kampittaa eräs polvillaan juokseva vame ja kirota pari epämääräistä käsillä itseään eteenpäin vetävää neekeriä, mutta minä tein sen! Koska olen niin hyvä, haluan, että sinä järjestät minulle bileet, jossa tyrät rytkyy jytisten! Siitä tulee hubaa! Soittelehan minulle, t: Voldemort, herrasi."

Severus huiskautti sauvaansa kohti epämääräistä ja synkkää pataansa, ja jästit hujahtivat sinne vihreän mönjän sekaan. Hetkessä he jo upposivat sinne. He havahtuivat ja huutelivat:

"Äläälä! Äläälä!"

Mutta severus oli säälimättömällä tuulella, ja koska hänen täytyi saada yhteys Voldemortiin padan kautta, jästien oli häivyttävä näköyhteyden tieltä. He plumpsahtivat jonnekkin, Severusta se ei voinut kiinnostaa pätkääkään.

"E.V.V.K", hän mutisi ja kirahti, "H.V.V.H!" eli Ei Vois Vähempää Kiinnostaa, Haistakaa Vittu Vitun Homot!

Jästien häivyttyä juomamestari heilautti sauvaansa ensin myötäpäivään, viisi kertaa, sitten vastapäivään, kuusi kertaa. Kuin taiottuna - se olikin taikaa! - pataan heijastui Voldemortin käärmemäinen profiili. Hän oli peilailemassa itseään kietoutuneena silkkiseen tanssijaismekkoon; se oli punainen. Hän keikisteli peilin edessä ja katseli pakaroitaan.

"Hmm.. ei paha, ei paha.." hän mutisi ja hätkähti kun huomasi Severuksen ottaneen yhteyttä, "Vähän yksityisyyttä, kiiiiitos!"

"Anteeksi herrani, tahdoin vain sanoa, että voisin pitää pikku bileet sunnuntaina. Miltäs kuulostaa?"

"Ei pienet, Suuret! Aivan liian hapokasta! Olen juuri voittanut Vammaisten Vamekarnevaalijuoksumaratoonin 2007, ja sinä sanot, että PIENET juhlat! EI, ei ja EI!" Voldemort korotti ääntään.

Hän huohotti joutuessaan pitämään noin pitkän puheen ja hapuili kädellään happiautomaattia. Hän painoi naamarin kasvoilleen ja hengitti syvään. Pian hän selvisi jo sen verran, että pystyi sanomaan yhden sanan:

"E-ei!"

Severus huokaisi. Hyvä on pidetään sitten Suuret Bileet. Hänen mielessään risteili jo monia ajatuksia juhlahuoneen sisustuksesta - boxereita seinillä.. aah. Tästä voisi sittenkin kehteytyä jotakin ainutkertaista.

"Hyvä on herrani, tahtosi toteutukoon. Järjestän suuret bileet ja lähetän kutsukortit jokaiselle kuolonsyöjäkermaan kuuluvalle kuolonsyöjälle ja heidän perheilleen. Lupaan myöskin pitää tanssiaiset, tiedän, että pidät niistä."

Voldemort hihitti, ja räpsytteli viehkosti ripsiään. Severus oli katkaisemaisillaan yhteyden kun kuuli heikon flirttailevan äänen:

"Ja Severus.. Olethan sitten kavaljeerini? Ja muista sitten sukkamehuni! Ja..."

"Tottakai herrani, tottakai. Kokeilkaa te vain eri mekkoja, tuokin punainen silkkipitsiunelma pukee teitä erittäin hyvin! Suljen nyt yhteyden, nähdään sitten bailuissa!"

Liemi lirahti kun Severus katkaisi yhteyden kiirehtien. Voldemort söpistelytuulella. Aijaij. Ei sitä valmiiksi hullukaan kestäisi kauaa. Vielä hetkeä ennen sulkemista hän kuuli kammottavan hihityksen 'hihih-hihi-hehahaa-höhööö' takaansa. Hän sulki silmänsä ja mietti tulevaa sunnuntaita. Se tulisi olemaan katastrofi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.