IRC-Galleria

OSS*Perjantai 23.02.2007 11:02

Älä lue. Henkilöt eivät ole kokonaan omaa käsialaani, jotkut tietävät, jotkut ei :DD Noh, enivei.

Pääasiallisesti...

Risto/Elvi
Kalevi/Sami

Pitää yrittää tunkee mukaan vielä...

Heikki/koulupojat

Tähän tuli laitettua ny joitain noita insidejuttuja, kuten luokkamme rikkinäinen pulpetti, Smolanderin kuulo-ongelmat, matikan henki ja jne. Elkee kuiteskaa antako sen häiritä :D


Osa 1.

Elvi käveli jurona ympäri luokkaa sössötellen ärtyneesti suomenruotsiaan, josta kukaan ei koskaan mitään tajunnut. Elvillä oli ollut huono viikko; hänen niskansa oli jumissa ja se teki hänet aggressiiviseksi. Nytkin hän ihan huvikseen potki eturivin tyhjästä pulpetista kannen irti ja oli sitten niin kuin mitään erikoista ei olisi tapahtunut.

Hillitäkseen vihamielisyyttään hän oli käynyt säännöllisesti hieroja Napa Korun vastaanotolla hierottamassa pahaa oloaan pois. Nuorella miehellä oli niin hellät kädet... Hän hätkähti ajatuksistaan ja karjahti:

"Tyst nu!"

Jotkut oppilaista säikähtivät ja sulkivat suunsa, mutta suurin osa ei tajunnut tästä lausahduksesta mitään. He jatkoivat pälpätystään ja tuskin vilkaisivat opettajaa. Elvi ei voinut enää kestää sitä vaan lopetti tunnin hurjat KAKSI minuuttia ennen aikojaan ja ryntäsi niin nopeasti kuin pystyi ulos luokasta, ja palasi pian hakemaan pienen, elintärkeän opettajien korin. Sitten hän köpötti masentuneena ulos.

Hän itki vuolaita kyyneliä, kun yhtäkkiä törmäsi itsekseen puhuvaan Ristoon, joka yleisemmin tunnettiin Smolkkuna.

"Mtäh?" Smolkku kiljahti Elvi päällään liikehtien.

"Anteeksi rakas Risto, se oli vahinko", Elvi niiskutti ja hieroi räkäistä naamaansa Smolkun rintaan.

Smolkku ei saanut sanaa suustaan, hän vain ähki kiihottuneena kun Elvin roikkuvat rinnat ja haiseva eritys saivat hänen housunsa pönköttämään. Tilanne oli nolo - mitä Smolkku nyt tekisi? Hän kiepsautti Elvin salamannopeasti alleen, käyttäen suuuuuren Matikan Hengen taitojaan. Sitten hän nousi ylös, juoksi vessaan ja palasi viiden minuutin kuluttua otsa kiillellen ja raskaasti hengittäen.

Elvi ei tajunnut mitä juuri oli tapahtunut, hän oli liian masentunut ymmärtääkseen enää yhtään mitään.

"Ähh.. niin Elvi.. Tulisitko luokseni vaikka te-te-te-te-te-te-teelle... ta-ta-tai jotain.. Voit kertoa minulle kaikki murheesi!" hän kiljahti, kun Elvi meinasi lähteä kotiin.

He kävelivät Riston asuntoon ja ohittivat pari epämääräistä toisiinsakietoutunutta tyyppiä, jotka paljastuivat lähemmän tutkiskelun jälkeen Hinkki-Samiksi ja Kaleviksi. Samilla oli yllään musta verkkopaita, korkeakorkoiset, mustat saappaat ja kireät nahkahousut. Hänen hiuksensa liehuivat auki kuin shampoomainoksessa. Kalevi yritti epätoivoisesti kiinnittää Hinkin huomiota hyppelehtien alasti pili kädessään, kun Hinkkis kirkui hevin tahdissa hevisormimerkkiä näytellen.

Elvi ja Smolkku katselivat tätä näytöstä monttu auki ja hiippailivat olohuoneen ohi keittiöön miettimättä kertaakaan miksi Hinkki ja Kalevi olivat Smolkun asunnossa.

"Istuudu, pyydän", Smolkku pyysi Elviltä. Elvi katseli penkkiä epäluuloisesti - siitä puuttui yksi jalka ja oli suoranainen ihme, että se pysyi kasassa.

Smolander lorautti vihreää juomaa Elvin kuppiin ja katseli häntä. Elvi istuutui nopeasti alas - eikä penkki edes sortunut! Hätäisesti hän selitti ongelmansa Ristolle. Tämä kuunteli hiljaa kuin tatti ja sanoi sitten:

"Mitä?"

Kuuliaisesti Elvi toisti koko tarinan.

"Anteeksi, en tainnut kuulla mitä sanoit, tuo örinä olohuoneesta sotkee kuulokojeeni mikropiirien säteilyt", Smolkku sanoi hämmentyneesti keskellä otsaansa olevaa pattia rapsutellen. Hän sääti hieman kuulokojettaan ja jatkoi:

"Kertoisitko vielä kerran", hän pyysi lannistuneella äänellä.

Elvi meinasi jo karjahtaa ruotsalaishomon aksentillaan, "Tyst nu!", kuten oli luokassaankin tehnyt, mutta itseasiassa hän piti Hinkkasen hevikirkunasta. Se oli jotenkin niin... miehekästä ja samalla niin seksikästä. Elvi tunsi ruskeiden mummoalushousujensa kastuvan ja hän tunsi pakonomaista tarvetta hinkata jalkojaan toisiaan vasten.

Smolkku tuijotti sanattomana Elvin miltei huomaamatonta liikehdintää - Elvihän vain tärisytti pöytää niin, että kupit pomppivat mielipuolisina ylös alas. Ei tuollaista voinut mies rauhallisena katsoa! Hän huomasi Elvin liikkuvan rytmikkäästi rumpusoolon ja Hinkin huutojen tahtiin. Jokin alkoi taas pahaenteisesti nousta hänen vanhoissa farkuissaan. Voi ei! Mutta Elvi oli niin kiihottava...

Elvi alkoi taianomaisesti liikkua kohti Samia ja tämän ympärillä tanssivaa Kalevia, joka kerjäsi yhä huomiota. Hinkkanen ei edes huomannut häntä huutaessaan ekstaasissa ja työntäessään porkkanaa anukseensa. Pian Elvikin liittyi Kalevin joukkoon tanssimaan Hinkin ympärille. Smolander katsoi kiihkoissaan ähkiviä kollegoitaan ja vilkasi pystyssä törröttävää sepaluksesta ulos tunkeutuvaa pikku veikkoaan, jonka hän oli nimennyt Roopeksi. Risto ja Roope, se oli joskus teininä ollut hänen tavaramerkkinsä. Nyt Roope kuitenkin tuntui seuraavan Elviä magneetin tavoin paikasta toiseen. 'Voihan virtapiiri', Risto ajatteli Roopen vetäessä hänetkin tanssilattialle.

He kaikki pyörähtelivät piirissä Hinkin ympärillä, vaikkakin Smolkku hyppeli välillä vasten Elviä.

"Niin Elvi...ääh.. Kertoisitko vielä asiasi?" Smolander anoi.

Elvi ei kuunnellut, vaan kiskoi Kalevia Riston makuuhuoneen puolelle. Smolkku oli vihainen, mustasukkaisuus kalvoi häntä kuin tuhat makkarasta taistelevaa koiraa, ja hän tarttui Hinkkasen hiuksista kiinni. Hinkki älähti ja kirkui:

"Mitäää-ää-ää sä siinä riehuuuuuuuuuuuuut? Jaujjauj!"

Risto ei piitannut Samin vastaanänkyröinnistä, vaan kiskoi tämän hernelihaksillaan kohti makuuhuonettaan. Talossa oli vain yksi sänky, ja se sänky oli hänen! Elvihän ei pettäisi häntä jonkun..jonkun li-likaisen pitkän matematiikan opettajan kanssa, olivathan lyhen matikan opettajat paljon paremman näköisiä! Eikö niin?

Smolkku käveli huojuen, sillä vastaan täysillä hevimiehen voimillaan laittava Hinkkis oli kova vastus. Joskus he rysähtivät vasten seinää Hinkin heilauttaessaan hiuksiaan laajassa kaaressa. Smolkku sai silti säilytettyä otteensa tämän hiuksista. Sami huusi välillä 'Perkele!' tai 'saatana!' , kun Smolander sai kiskottua hevaria eteenpäin. Tämä varmaan johtui siitä, että Hinkkanen piti jääräpäisesti sormiaan heviasennossa, ja taisteli vain hiuksiaan apuna käyttäen. Lopulta Hinkki väsyi ja käveli kiltisti Smolkun perässä mutisten jotain itsekseen.

Makuuhuoneen ovella Smolkku yhtäkkiä pysähtyi, ja Hinkkis törmäsi häneen kaatuen samalla taaksepäin. Smolander kaatui tietenkin hänen päälleen.

"Vittuuuuuuuu..!" Hinkki kirkaisi ja jatkoi:

"Väisty päältäni sinä mato, tai kirveeni saa maistaa luopion verrrrtasi! Tulkaa veljet ja sisaret, kunnia on oleva meidääääääääänn!"

Smolkku tuijotti Hinkkiä pää hieman kallellaan. Hän naputti sormellaan kuulovehjettään ja kysyi sitten onnettomana:

"Mitä sinä sanoit? Kirkumisesi rikkoo aina kuulokojeeni mikropiirit!"

"En mitää, kuulostaa vaa siltä, että muijas ja mun Kalevi on päässy hommiin", Hinkki huomautti kirkumatta kertaakaan tällä kertaa. Makkarin puolelta kuuluvat äänet sekoittivat totaalisesti Smolkun naiivin pään, ja hän kiskaisi Hinkin ylös.

"Ja mehän menemme ny-ny-ny-ny-ny-nyt ja nä-näytämme heille ku-ku-kuinka se todella tehdään!" Smolander uhosi kuuntelematta Hinkin vastaväitteitä.

Hinkki oli asiasta toista mieltä. Hän vetäisi hiuksistaan, salaisesta kätköstään pienen tikarin ja uhkasi matalalla äänellä:

"Pysähdy, tai leikkaan lettini! Perkele!"

Uhkaus oli vakava. Kukaan ei ollut koskaan nähnyt Sami Hinkkasta lyhythiuksisena. Tullessaan kouluun ensimmäiselle luokalle, oli hänellä jo ollut ruskea, olkapäiden yli ulottuva letti. Hän oli ollut perus reipas, angstaava, itseäänviiltelevä seitsenvuotias kovis. Smolkku muisti kuinka oli katsellut häntä nurkan takaa. Hinkkiksellä oli ollut päällään Black Sabbath paita, ja Smolkku muisti kuinka oli kussut housuunsa tämän uuden pojan nähdessään.

Hän tunsi jotain lorahtavan housuihinsa. 'Voihan virtapiiri! Älä-älä-älä nyt hana ala vuotamaan!' Smolander ajatteli. Eihän Hinkkis enää ole niin pelottava, eihän?

Vilkaisu Hinkkaseen osoitti toista; tämä näytti murhamieheltä mustissa vaatteissaan ja ilman taistelussa pois lentäneitä lasejaan, joiden alta paljastuivat pistävät, siniset silmät. 'Omg apua!' Smolkku panikoi ajatuksissaan, mutta tuijotti yhä puukkoa hiuksillaan pitävää Samia. Smolkku ei ollut muistanutkaan, että Hinkillä oli ollut noin ilkeännäköiset silmät.. Toisaalta niitä korosti vihaisesti kurtistuneet kulmakarvat ja heviasentoon jumittuneiden sormien kahden pystyssä sojottavan sormen väliin tungettu puukko.

Smolanderin vanhojen farkkujen etumus kastui. Se oli hänestä epämiellyttävää, mutta hän ei voinut päästää Hinkin hiuksista irti - Hinkkanen ei ollut ainoa, jonka sormet olivat jumittuneet.

"Eikö sana kuulu vai eikö se tehoaaa-aaaah!? Vittuvittu!" Hinkkis kirkaisi falsettiäänellään.

Hinkki leikkasi hiuksensa kuin hidastetussa elokuvassa hieman leuan alapuolelta. Smolkun käsiin jäi tuppo epämääräistä hevimiehen karvaa. 'Olisikohan se miten arvokasta', Smolkku pohti ja tunki tupon taskuunsa. Hinkkanen tuijotti ilmeettömänä eteenpäin. Smolkun taskuun katosi juuri puoli metriä Hinkin entistä elämää.

"Iiiiiääääärrrggh öööööröröröööööö!" Sami kirkui ja viskasi puukkonsa turhautuneena vastakkaiseen seinään.

Se upposi kahvaa myöten seinään ja lävisti seinän takana salakuunnelleen Kervisen. Heikki hätääntyi ja alkoi huutaa möreästi rintaansa takoen:

"Mun päässä on reikä! Mä kuolen, enkä kerennyt edes raiskata sitä uutta oppilasta! Iiiiiiiiiii!"

Smolkun ja Hinkin siinä tuijottaessa Kalevi pyyhälsi ulos Smolkun makkarista pelkkä nahkaliivi yllään, hän ei ollut suostunut luopumaan siitä edes toimituksensa ajaksi. Elvi makasi raukeana Riston kapealla, yksipaikkaisella vuoteella.

"Pois tieltä, taikaliivini auttaa aina!" Kalevi huusi ja vetäisi sen yltään. Hän kietoi sen Kervisen pään ympäri. Hetken oli täysin hiljaista. Pian liivin alta kuuluva korina paljasti muille, että Heikki oli yhä hengissä. Tukehtumisen äänet olivat niin tuttuja heille kaikille..

"Näittekö, se toimii! Hahhah hah hahhaa!" Kalevin mielipuolinen nauru kaikui heidän ympärillään. Silmät paistoivat päässä kuin hullun Frankensteinin professorin! Kervinen nousi ylös ja mulkoili Kalevia vihaisena.

"Tästä me tulemme vielä keskustelemaan", raiskaajan maineeseen ansaitusti kohonnut Kervinen uhosi hiljaa. Kalevi kalpeni ja juoksi perse hyllyen makuuhuoneeseen pukemaan ylleen salaperäisesti kadonneita vaatteitaan. Hinkkanen jäi yksin itkemään olohuoneeseen, kunnes Smolkku tarjosi katkennutta hiustupsua takasin ja ehdotti hiuspidennyksien hankkimista.

"Tai saahan tuosta hyvän peruukinkin", hän sanoi ja päätti mennä suihkuun. Kyllä hän vielä Elvin saisi.






(* opettajien salatut suhteet)

Semmosta paskoo tänää. ja virheitähän ei jaksa korjata :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.