IRC-Galleria

TäsmällisyydestäMaanantai 10.07.2006 01:12

Älä myöhästy siitä mihin pitää ehtiä.
A.A. Milne

Tää mun ois pitäny tänään muistaa kun olin lähdössä töihin ja siinä matkalla kun juoksin viime metrit tukka hulmuten ja lahkeet heiluen... Meinaan myöhästyin hurjat 5min. mut yleensä oon aina ajoissa ja tapiohini ei kuulu myöhästyä siitä mihin pitää ehtiä. joten siinä oli eka moka.

tai oikeestaan toka, koska olin (joskin hieman kompensoivasti)(melkein kompostoivasti) koirakoulussa tänään puoltuntii liian aikasin. Mutta oltiin kekseliäällä päällä Miisan kanssa ja vietettiin se aika sitten läheisessä metsässä :) ja kivaa oli. ja harjotuksetkin meni yllättävän hyvin. Miisa jotenkin tuntu hieman tsemppaavan sais tehä sitä hiukan useemminkin... mut on se silti ihana vaikka ei kauheesti aina jaksa keskittyykään. mut siis positiivista oli se että se koulutus oli tänään eikä menty sinne taas turhaan.

en nyt sit keksi muita mokia mitä oisin tänään tehny, joten siihen loppui kootut mokat tältäpäivältä...

Ja sitten päivän muihin aiheisiin (lue uutistenlukija äänellä, Urpo on paras!) :
Toisten russeliomistajien rohkaisemana, yllyttämänä ja hieman ehkä patistamana uskaltauduin vihdoin nyppimään hieman Miisaa... eli sehän on tunnetusti Hyvin Karvainen koira ja ajattelin sitten hieman sitä siistiä kuten jo taisin mainita. aloitin kyljistä, koska niistä tuntui karva lähtevän helposti, ja kyllä se sitten lähtikin, ja nyt sitten (koska Miisalla on tunnetusti hieman lyhyt keskittymiskyky) sillä on sellaiset hyvin ihanat laikut lyhyttä karvaa kyljissä. näyttää oikein hienolta :) sillä on selässä irokeesi :) ja huomenna mennään koirarannalle toisten russeleitten kanssa... täytyy varmaan nousta kuudelta nyppimään sitä lisää ...

Mutta onneks sentään (pienenä lohdutuksena) tuntuis Miisalla olevan aika tosi paksu pohjavilla, koska luin jostain että joillekin oli tullu kaljuja kohtia eka nypinnässä kun ei ollu pohjavilla.... eli ei sentään ole tarvetta alkaa kaivamaan tupeeta esiin huh!

Petri on hassu, se sano yks päivä kun söi, että ruoka oli niin hyvää että oikeen huulet heilu syödessä. :9 mitä sekin sitten tarkotti, siitä lisää tuonnempana :)

mutta nyt täytyy mennä nukkumaan koska on taas uni.

ja loppuun hieman hyviä tapoja:

Näkemiin-ja-kiitos-oli-oikein-mukavaa

toivottavasti-taas-tavataan.
(oma hieman ontuva lopetus, viisaan nallen sanoihin lisäyksenä)

kiittäää ja kumartaaa.

öitä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.