IRC-Galleria

oho hoo houMaanantai 16.11.2009 16:54

voi elämääni.
alkaa oikeesti tympii se ettei oo koulua eikä työtä :D
tää on se helvetillinen kerta ku tajuan että oma vika! ja et omat ideat ei oo ehkä aina niit parhaita. tästä päästäänkin siihen, että "miks kaikki parhaat ideat on laittomia?" saamari. lakimuutoskiitos!
koulu saattaa alkaa tammikuussa. jos pääsen johonkin ihanuuteen johon haluan.. oksettaa kyl se kämpän etsintä jo valmiiks.
miks kaikkiin ihaniin hyviin kouluihin on muuten niin sairaasti kaikkee tehtävää ja koetta ennen ku sinne päästetää? eiks ne tajua että niiden menetys ellei ne ota mua? kyl niitä sit vituttaa ku oon maailmankuulu X että'ei hitto toi haki meille mut ei otettu ku se ei osannu laskee piin ja 90asteen kulman deptivaatan neliöjuurta.." mut yritän kyl. ennakkotehtäviin uppoo varmaan rahat ja järki. no sit päästää niistäkin, ei niist muuta kun haittaa ikinä oo ollutkaa. kumpaakaan kunnei tunnu olevan ikinä tarpeeks.
työosio puolestaan.. voisin muuttaa muualle ja mennä siellä töihin mut ergh. niin saattaa kyllä käydä.. täs ois yks juttu nyt tuloillaan ja siihen saattais saada sotkettuu toisen kaupan päälle.. saa nähä. kertoilen harvoille ja valituille lisää jos niitä kiinnostaa.(tälläi välikommenttina muuten, on yliärsyttävää kun niitä muutamia harvoja ja valittuja ei aina kiinnostakaa! tai sit niit kiinnostaa mut ei ne kysy tai ne haluu tietää ja kysyy mut tyytyy mun tökstöks-vastauksiin : < lisäkysymyksillä sais toki lisätietoa..)

muttamutta.. ootellaan nyt jos tulis jotain selkeyttä johonkin tän elämän faktoihin..

tulis vaikka lottovoitto ni kaikki selkeentyis kertaheitolla: lähtisin socaliin ja se ois soronoo tälle kylmälle paikalle..ja ottaisin mukaani ne muutamat harvat ja valitut. vaikka väkisin.

näin muuten outoo unta viime yönä.. lyhyesti:
olin osa jotain lahkoa joka asui entisen yläasteeni ja lukion kellarikerroksessa(sellaista kerrosta ei kummassakaan kyllä ole..ainakaan tällästä kun mun unessa oli). asuin siis siellä kellarissa. ikkunat oli huoneissamme kyllä. semmoset pienet mistä näki koulun pihalle. pihalla oli yläastelaisia joilla oli punaset silmät ja ne oli jotenkin riivattuja. ite en siis tykännyt olla tuolla lahkossa..ja koitinkin sieltä päästä pois. mulla oli siellä myös entiset hostlapseni jotka mulle oli annettu omaksi. lahkon sääntöihin kuului että ikkunasta ei saanut karata ja päivällä nukuttiin ja yöllä elettiin. halusin lasten kanssa pois sieltä, ja koitettiin päästä pois.. onneks mun pari ystävääni ja piirretty kilpikonna ja käsinukke-kettu koitti pelastaa meitä. mutta ne pahat riivatut yläastelaiset koitti aina napata ne pelastajat ostoskärryihin! : << onneks se piirretty kilpikonna tajus:"ainii teillähän on tässä lahkossa sellanen sääntö et jos haluu lähtee ni voi lähtee kyllä, mutta ei vaan ikkunan kautta..........." sit lähettiin.
kivat unet joo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.