IRC-Galleria

oi elämä.Sunnuntai 22.11.2009 00:59

taas hienosti sujuu kaikki.
torstaina mentiin kattoo inan kans new moon. ah mitä upeutta nähä se vihdoin. paljon minuuksia oli mut oli pari isoo plussaakin. en jaksa alkaa saarnaa niistä mut siis kannatti mennä 00.02 näytökseen vaikka noh, viereemme sattu tietenkin teatterin ainoat taliaivot joiden piti meluta ja esittää siinä vieressä..anyway. new moon was effin awesome! kotona olin joskus 3 aikaa... ja sain nukahdettuu vasta joskus 4.30 tai 5 aikaa..ja seuraavana aamuna(perjantaina) heräsin kello 8 ja valmistauduin lähtee Turkuun. Ja nii lähin. Menin sinne ja shoppasin ittelleni huulirasvan Body Shopista. Ja wtf. 9,30€ yhdestä huulirasvasta wtf. Ei paha järkytys. Mut ainaki toimii saatana. Kävin ostaa myös uusimman Usan Elle-lehden..Ellen otin koska uusinta InStyleä ei oo VIELÄKÄÄN tullu mihinkää lehtipisteisii >:( wittu. ostin myös salmiakkia. ja kävin Arnoldsissa donitsilla ja limpparilla. Siihen sitä rahaa upposki jo yli 20e! Sitten vielä 6,66€ kolmesta Gin-tölkistä. Sain myös pienen käsihoidon ilmaseks sellasesta esittelykojusta.. Menin Saanan tykö pikkujuhliin. Olin 3h aikasessa ni tein sitten joulutorttuja, leikkasin kurkkua ja paprikaa. Olin siis hyödyllinen. Myöhemmin muutkin vieraat tuli ja ilta meni jeesisti. Lähettiin ajaa sieltä about 12 aikaan ja Eurassa oltiiin joskus kello 1 jälkeen.. ja hortoilin kotona vielä hetken ja sain nukahdettua about 3 aikaan. Noh kello 7 heräsin ekan kerran.. sit 7.20.. 7.30..ja hetken päästä taas ja sit nukuin ehkä tunnin hyvin ja sit pian jo heräsinkin.. Päivällä en tehny mitään oikeen. Tai no tein mut en mitää suurta mut ei mul ollu tarkotuskaan. Illalla piti mennä Osmaan mutta se vähän nyt jäi.. Ensinnäkin tajusin että joutuisin kävelee yössä 5km. Ja mulla oli enää 1 Gin-tölkki. Ja Alko on kii. Ja olen persaukinen melkeen. Ja alkoi vituttaa niiiiin rankasti parin tyypin toiminta.. okei about 4 henkilön. Ja kun sellanen joka ois iltaa sinne mun kanssa lähteny viettää ni koitti mua kontaktoida ni mitä mä teen? Koisin tietenkin semmosta tasasta unta sängyssäni ja läppään jotai nappulaa vaan ku puhelin ääntelee.. vihdoin tuskastuin siihen ääntelyyn ja tajusin kattoo et oho se on puhelimeNI.. Tosiaan mun omani.. aina en tajuu et se on mun puhelin joka ääntelee ku vaihdan ääniä ja puhelimia melko usein..(kahden puhelimen välillä.. parempi pränkkää : < ) Ainii joo. Mun yks kynsi katkes. Nyt näytän idiootilta 9 suht pitkän kynnen ja 1 syperlyhyen kynnen kanssa. Kiitos Eli! :/ sen esittelemä erikoiskynsihoito(jonka se teki yhdelle kynnelle vaan) pyyhki mun kynsilakan pois ja unohdin lakata sen uudelleen ni nyt se oli heikko itsensä ja katkes :< nyyh. mut hei, ei jäädä tulen makaamaan!
On taas hienosti aseteltu kyllä tää mun juttuni tässä mut ei se haittaa ku omaksi ilokseni(joojoo tää tekee mut iloseks)

AINIIIIIIIN
NÄIN TÄHDENLENNON!
Ja sanokaa vaan hulluks mutta luulin nähneeni niitä 4 tai ehkä 5!! Se eka oli ihan varma ja isoki, muut oli ehkä pääni tuotetta ja pieniä. Mutta siis. en muista koska viimeks olin edes nähny tähdenlentoa<3 toivoinki jopa! eka toivoin sitä mitä olin just ajatellu ja sit olin melkee ääneen et eiku tää.. eiku tääpä!! eiku hei tämäpä on mun toive!! toivottavasti kaikki toteutuu :D kerron jos joku toteutuu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.