Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

ARGHAAAHTiistai 23.02.2010 01:43

Pian on taas Oscarit!! Iiihanaa.
Ihanaa olis myös jos mulla ois Weedsien muut kun ykköstuotantokausi. Ja Project Runwayt. Ja Gossip Girlit, vaikka en oo koskaan yhtään kokonaista jaksoa kattonutkaan. Loput How I met your mother-DVDt. True Blood.
Ja juttu paranis aivan huimasti vielä, jos mulla ois toimiva DVD-soitin! Mulla on toki tämä läppäri. Ja tv. Ja DVD-soitin. Mutta.. tässä läppärissä on joku vika cd-aseman ja näytön välissä. Ja toi on vaan yks monista tän ongelmista nykyään. Tarvis laittaa koko kone uusiks. mutta ei onnistu niin helposti, koska mun ulkosen kiintolevyn amerikkalainen töpseli ja sen adapteri ei oikein suostu pitkään yhteistyöhön, vaan niitä tarvis painaa yhteen eräässä tietyssä asennossa niin kauan kun sitä haluaa käyttää..= mahdotonta. Ja kokelin jo laittaa tollasen liimapuristimen tai jonku handy manny -työkalun niiden ympärille.Ei toimi. Eli en voi laittaa kaikkia tietoja pois koneeltani talteen, että saisin koneen uusiks ja sen DVD-aseman toimimaa.
DVD-soitin taas eräänä päivänä päätti, että hänen oma kaukosäätimensä ei enää sovi hänelle..eli tekstejä, audiota yms asetuksia ei voi käyttää. No, tässä tämän vuoden puolella hän päätti myös, että hän ei tahdo toistaa ääniä. Ainakaan ihmisten. Mutta metsän havinan, meren kuohunnan ja taustamusiikin hän toistaa ihan mielellään! Eli out of the question tämäkin.

FUCK MY FUCKING LIFE.

Ei ollu suunnitelmissa tai budjetissa kyllä DVD-soitinta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.