IRC-Galleria

alle 22h vuotta 2009 jäljellä.Torstai 31.12.2009 04:19

En todellakaan aio kirjottaa tänne mitään suurta sepustusta miten kaikkea tapahtui vuoden 2009 aikana.
Sain kavereita, olin kännissä, pidin hauskaa, matkustin 2kertaa suomeen ja kerran usaan, muutama usan sisänen lento, paljon uusia vaatteita, uusi upea idiootti muistoissa, uusi tatuointi, roadtrip..yes hieno vuosi. Yksi hienoimpia, mutta nyt tulin avautumaan tosta uudesta vuodesta.
Mua vituttaa se.
Mä koen ihan hirveen vaikeeks pakottaa itteni olee jollain tuulella. Joulu vielä onnistuu kun sillon ei tarvii ku hymyillä, syödä ja kattoo Lumiukko telkkarista. Mutta entäs uusi vuosi? juhannus? itsenäisyyspäivä? jotkut synttärit ja ristiäiset? Olen hyvällä moodilla jos siltä tuntuu! Juon jos tuntuu siltä. On aivan törkeen väärin sanoa toiselle että pilaat tän X'n tunnelman. Ehm? Käykö, että soitan ku olen tuulella A,B,C tai D ja sovin siten Jouluun..Juhannukseen..Uuteen Vuoteen. Okei?
Ei oloa voi pakottaa kun lääkkeillä. Ja mä juon ja juhlin joko spontaanisti, surusta tai ilosta. Eli piristeitä tai masentavia tiskiin kiitos.
Tollaset juhlat on muutenkin niin teennäisiä ja turhia. Joku sanoi mulle, että oon muuttunu kun en oo 2kk ennen Uutta Vuotta jo suunnitellu paikan, ihmiset ja juomistahdin sekä vaatetuksen tuoksi juhlapäiväksi. Anteeks, en mä kovastikaan muuttunut, päätin vaan lakata olemasta teini ja kulkemasta teidän sääntöjen mukaan.
Mitä nyt sitten teen uutena vuotena? Ah, argh. En tiedä. Sitä mimmonen olo tulee. Ja en todellakaan tiedä miltä musta tulee tuntumaan. Ehkä laitan Inglorious Basterds'n tai Weedsin tai New Moonin pyörimään ja syön cocktail tikkuja. After all, vuonna 2009 opin arvostamaan itteäni, omia mielipiteitäni, oloani, halujani ja välttämään pahaa krapulaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.