IRC-Galleria

damaged-spine

damaged-spine

in an on loooove :) jippiii

Selaa blogimerkintöjä

Elämän arvoituksia... Sunnuntai 18.01.2009 17:40


Mitä sitä ihminen etsii elämässään? sitäkö mitä haluaa? no mitä ihminen sitten milloinkin haluaa? no postiluukusta tipahtelee harvase päivä eri kauppojen esitteitä sekä tarjouksia, jotka olen ristinyt yksinkertaisesti nimellä "mä haluan lehdet" jos vilkaisenkin esimerkiksi on-offin mainosta niin joka ikisellä sivulla on jotain mitä yhtä äkkiä haluan tai vähintäänkin tarvitsen, olisi siis kiva saada uusi lelu. Minkä takia ennen lehden avaamista en tarvinnut juuri mitään? noh mitä pitää tehdä sen eteen että saa tuon minkä yhtä-äkkiä haluaa? hmm siihen tarvitaan rahaa. mitä olen valmis tekemään, että saan rahaa ja täytettyä tuon " mä haluan " tyhjiön. joka ei kyllä kokemukseni mukaan täyty noilla esineillä tms "leluilla" Etsinkö onnellisuutta noista asioista? Noh jos en saa noita leluja niin vähintäänkin tarvitsen suhteen.. eikös vaan jokainen ihminenhän "tarvitsee jakaa elämänsä ja tuntea oikeata rakkauden tunnetta?
ja sanoa että voi että kuinka rakastan varsinkin kun on siemensyöksyn partaalla? tai kun on kiireestä kantapäähän ihastuneena toiseen ihmiseen ollessaan pilvissä eli todellakin poissa todellisuudesta. kun arki palaa elämään huomaa että todellisuus ja suhde ei ollutkaan se asia mikä sai minut elämään elämäni onnellisena loppuun saakka niin kuin elokuvissa. mitäs ihmettä onko mua siis huijattu?

Tästä selkeästi pääsen tulokseen, että onnellisuus ei sitten sijaitsekkaan siellä suhteessa saati sitten uudessa autossa, hienossa tittelissä rintamerkissä tai vaikkapa siinä omakotitalossa. koska en vain yksinkertaisesti ole valmis uhraamaan elämästäni noin 33 prosenttia työhön jossa en tykkää olla... mitä olisi sellainen työ mistä pitäisin? pidänkö sittenkään työstä? haluanko opiskella hmm ainiin mähän opiskelen :D ja lähinnä opiskelen alaa josta todella pidän ja nautin.. saa valokuvata videokuvata tehdä dokumentteja pitää vaikka valokuva näyttely tai tehdä vaikka valokuvakirja poikineen... riittääkö siihen aika antaako yhteiskunnan kummalliset rattaat sijaa yksilölle ja yksilön vapauksille? siinä sitä miettimistä ;)

Ainakin osaan etsiä onnellisuutta tästä hetkestä ja itsestä sen sijaan että etsisin sitä esim kuvieni arvostelusta tai siitä mitä mieltä muut ovat minusta :D

paljon on vielä näkemättä ja tekemättä. Let there be fly ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.