IRC-Galleria

damaged-spine

damaged-spine

in an on loooove :) jippiii

Selaa blogimerkintöjä

Identiteetti??Maanantai 19.01.2009 22:56

Aihe joka on tuottanut varsinmielenkiintoisia kriittisiä mielipiteitä. sekä keskusteluja.

Ihminen syntyy esim kätilöopistolla ja identiteetti on silloin puhdas. tahraamaton, paitsi ehkä esimerkiksi sanat verinen, ihminen, punainen ym kuvaa päällisesti vastasyntynyttä.


No koska ihminen sitten luo tuon identiteettinsä?
Vai onko se niin että yhteiskunta ym vaikuttavat tekijät kasvuvaiheessa tekevät tälle alussa niin tahroista puhtaalle vastasyntyneelle sen identiteetin?

mitä me teemme tällä identiteetillä?
olen suomalainen olen atleettinen lihava laiha kieroutunut arka ujo sinkku naimisissa isä jne jne...

who cares? en minä ainakaan. Olen huomannut suurimman osan noista ns identiteettini käsitteellistävistä asioista tuiki turhiksi ja niiden aiheuttamat vääristyneet mielikuvat suhteessa asioihin ja toisiin ihmisiin ovat todella masentavia kun ne ymmärtää. i want to brake free. mistähän se edi von perämies merkurikin halus irrottautua?

jos tämän luettuasi ajattelet että turhaa kaunopuheista paskaa niin kyllä vain olet oikeassa =)

Kun nyt kerran tukkakin on täydellisesti porkkanan värinen ja osittain tipun keltainen. Olen syvästi harkinnut askarrella jonkinmoisen valkoisen hupparin selkämykseen tekstin. Jossa lukisi esimerkiksi seuraavaa: "(Jos tukkani väri huvittaa sinua ja erotun mielestäsi liikaa joukosta. Ehdotan heräämään huomenna kaksi tuntia myöhässä töistä koulusta tai mihin sinulla onkaan yleensä kiire, Kun saavut työ/koulu paikalle. Sanot pomolle tai opettajalle että haistaa ******, lähdet kotiin otat lopputilin. omaksut itsesi hetken verran vapaa-ajattelijana tai taiteilijana. Oivallat samalla miten tyhmiltä nuo muut yleisessä istuvat muodin mukaan pukeutuneet kelloaan stressaantuneesti katselevat ihmiset vaikuttavat! kyllä olet edelleenkin tätä lukiessasi siinä oravan pyörässä josta itse uskaltauduin pois!)" jeappis :)

Tämmöistä dialogia tälle päivälle =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.