IRC-Galleria

SupahKeskiviikko 29.04.2009 12:42

Olen maailman huonoin pakkaaja.
Syitä tähän saattaa löytyä siitä, että pakkaustilanteessa olen yleensä ainakin jotain näistä:

a) darrassa
b) univelkainen
c) helvetillisessä kiireessä (pakkaaminen etukäteen olisi liian keski-ikäisen järkevää, nimenomaan siksi että äiti suosittelee)
d) yleisesti saamaton
e) epäjärjestelmällinen
tai
f) tietokoneella eh heh.

En myöskään osaa pakata kompaktisti ja valita vain niitä tavaroita joita oikeasti tarvitsen. Onko kellään muulla aina pakatessa mielihalu kaivaa kaapin pohjalta ne käyttämättömät ja epäsopivat vaatteet, ihan vaan "jos niitä nyt tulisi käytettyä"? (ei muuten tule.) Örrrr. Ratkaisen ongelman hylkäämällä optimisen (realistisen) kokoisen repun ja heitän kaiken tyhjyyttä kumisevan isoon laukkuun.

Aaaaaaaaaa!!Keskiviikko 22.04.2009 19:10

Kiitos Fullsteam Agency, kiitos Pitkä kuuma kesä '09!np. CunninLynguists - MexicoKeskiviikko 22.04.2009 02:58

Viime keväänä halusin että seuraava kesä olisi ollut kuin Morcheeban Sao Paolo, nyt haluaisin että seuraavasta kesästä tulisi kuin tämä biisi.

Past borders with waters as clear as your glass,
so let's go down Mexico, where the reefer is cheaper and sex is slow.
Viikon mittaisen tehottomuuden jälkeen tänään olen ollut koulujuttu-tehokas, siivous-tehokas, pyöränkumin paikkaus- tehokas, juoksulenkki-tehokas ja asioiden järjestely-tehokas. Syyllisyys slash morkkis slash ylipitkät yöunet toimii joka kerta.

We're not going to die like this!Torstai 16.04.2009 19:40

Inhoan niin syvästi sitä, että täytyy olla riippuvainen asioista ja aikatauluista, joita ei pysty itse kontrolloimaan. Tekisi mieli heittäytyä luovaan kaaokseen ja näyttää keskisormea tälle rat racelle. Kesä on yksi iso kysymysmerkki, töistä tai asuinpaikasta ei ole aavistustakaan, rahasta nyt puhumattakaan - jonain toisena päivänä se varmaan ahdistaisi minua, mutta tällä hetkellä muistaa that you don't have to figure out everything at once.

Nyt laitan egoaurinkolasini päähän, kuulokkeisiin Feistiä&Asaa&Raappanaa&Jamiroquaita& ym. musiikkia joka on moneen kertaan todettu olevan juuri tätä fiilistä varten (myös tämä: http://www.youtube.com/watch?v=lXAStBDZRsI ) ja harhaudun jonnekin.
Kuka sanoi että oli hyvä idea mennä Boomeihin eilen? Nyt pitäisi pakata, siivota, käydä suihkussa ja raahautua juna-asemalla, vaikka liikkeelle lähteminen tuntuu absurdin raskaalta koetukselta ja ylipäänsä erittäin huonolta idealta. Note to self, tulevaisuudessa suosi ennakoivaa ajankäyttöä vastaavissa tilanteissa.
Nojaa, mutta Ähtärin kutsu käy.

[Ei aihetta]Tiistai 07.04.2009 10:48

Outoa miten neuroottinen olo tulee kun kännykkä ei toimi.
Mua ei siis saa puhelimella kiinni hetkeen tai pariin, Sonera ftw!

EDIT: oikeesti mitä porukat ei pystyisi tekemään? laitoin niille 5 min sitten sähköpostia että tämä on tilanne, soittakaa Soneralle. kahdessa sekunnissa kaikki toimii taas. ah, ihanaa.

EDIT 2: no ei toimikaan. vittu. älkää yrittäkö soitella

EDIT 3: toimii epäsäännöllisesti ja epämääräisesti. kaikki ne työtarjoukset ja lottovoitot ym. voi ehkä kokeilla soittaa nyt.

I've got soul but I'm not a soldierLauantai 04.04.2009 14:29

En ole kipeä (vaikka aamulla niistinkin tervaa), ulkona paistaa aurinko, ei ole darraa, on kivat kengät Stockan varauksessa, näen Aulia tänään, eilen oli ihan hiton hauskaa, pitäisi ehkä siivota ja syödä, mutta kyllä sitä ehtii.

Miten tämän biisin on voinut unohtaa? http://www.youtube.com/watch?v=Hw2vBYBE24Y

Love to say I told you soPerjantai 03.04.2009 15:15

Voisin vaikka lyödä vetoa siitä, että huomenna tähän aikaan olen taas 40 asteen kuumeessa ja yskin keuhkojani pihalle, sillä itseni tuntien n. 12 tunnin päästä pidän pelkkaa lakanaa täysin riittävänä pukeutumisena mennessäni toogabileissä tupakalle ("ei tääl ees oo kylmä!") ja näin siinä käy sitten taas, fukedi fu. Sitä odotellessa, mens sana in corpore sano ja niin edelleen.

OtsikkoTorstai 02.04.2009 00:38

1. Nyt kyllä lakkaan sairastamasta: menen ja addiktoidun johonkin substanssiiin, ihmiseen, biisiin tai tunnelmaan! Olisi se jo aikakin.
2. Keväisen maanisen/itsetuhoisen/typerän/vastuuttoman olon kehittelymusiikkia on jo monta vuotta ollut Tv on the Radion New Health Rock.

(3. Vietin aamulla tunnin googlatessani "it's not about keeping it real, it's about keeping it right"- lainausta ja voi niitä kaikkia sivupolkuja joinne [edit: vai 'jonne'? mietin tätä vieläkin. edit 2: JOILLE] se veikään.)