IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 31.05.2007 23:36

"Saksassa on ihan kesä jo tähän aikaan vuodesta." my ass.

Sain flunssan eikä minulla ei ollut tarpeeksi lämpimiä vaatteita mukanani. Suomeen palaaminen oli kuin helteeseen vaihtaminen.

Muuten oli kiva reissu.

[Ei aihetta]Perjantai 25.05.2007 18:38

Pimppasin housuni. Piti korjata lahje mutta kaikessa siinä perusteellisessa työssäni en huomannut että ompelin sitä lahjetta kiinni toiselle puolelle. Peruuttelin ja siksakkasinkin vielä oikein kunnon, ettei varmasti irtoa.
Tein niistä shortsit sitten.

Opin tänään myös ettei Olavinlinna sijaitse Turussa. (Vaikka ne kyllä sopisi yhteen: "Turun Olavinlinna") Valitettavasti opin sen vasta sen jälkeen kun olin kirjoittanut sen koepaperiin. Noh.

Kaikille jotka eivät sitä vielä tienneet (muitakin kuin minä täytyy olla!) tiedoksi: se on Savonlinnassa. Toisaalta se on ihan epäloogista, koska Savonlinnassa pitäisi olla SAVONlinna jos nimessäkin kerran niin sanotaan.

[Ei aihetta]Torstai 24.05.2007 17:30

Pari juttua jotka pitää tehdä ensi kesänä:

- mennä pelaamaan värikuulasotaa
- opetella ajamaan autoa
- voittaa bikini-kammo
- käydä Särkänniemessä vielä kun se huvittaa edes vähän
- tienata rahaa
- viettää aikaa hyvässä seurassa (EI pelkästään kotona tietokoneella)

ja jotain muuta.

[Ei aihetta]Maanantai 21.05.2007 19:37

Huvittaa harvinaisen vähän lukea kokeisiin.

[Ei aihetta]Maanantai 23.04.2007 18:02

Kuuntelin taas pitkästä aikaa CMX:sää. Alkoi häiritsemään aamulla kun en muistanut onko se Kuoleman risteyksestä "kymmenen" vai "kolme" virstaa pohjoiseen. Kolme se sitten oli.
Olen tullut siihen lopputulokseen että Elokuun kruunu on henkilökohtainen suosikkilauluni CMX:ltä. Kuuntelin sitä koko viime kesän, se tuntui silloin niin sopivalta.

Väsyttää uskomattoman paljon.

Ps.Torstai 19.04.2007 23:50

Hc Depeche Mode- faneille tiedoksi että pidän monia yhtyeitä vielä huonompina kuin armasta deeämmää. Mutta se ON sellaista löysää henkäily-laulantaa ärsyttävän tilulilu- synkan päälle ja jotenkin aivoja raastavaa.

Vaikka Enjoy the Silence on varmaan ihan ok joskus laskuhumalassa.

[Ei aihetta]Torstai 19.04.2007 23:42

Jollei ole älyttömän nätillä päällä sitä pitää kompensoida sillä että pitää ihan poskettoman hauska. Jollei ole hauskallakaan päällä niin pitää olla luova ja piirrellä kyyneleitä ja palavia sydämiä. Jollei osaa edes sitä niin pitää mennä omaan huoneeseen tai vaihtoehtoisesti johonkin muuhun suljettuun tilaan, joka ei käsitä tulenarkoja objekteja kuten 1)peilejä 2)kännyköitä 3)läksyjä 4)muita ihmisiä (varsinkaan perheenjäseniä tai poikaystäviä) ja 5) TIETOKONETTA. Mutta jos kaikesta huolimatta sellaisessa tilassa eksyy tietokoneelle,vihonviimeinen asia joka kannattaa tehdä on selata galleriaa kaksi ja puoli tuntia, etsien jonkun 92-syntyneen ernutytön kuvia,jonka haluaisi vain nähdä voidakseen tuntea ylemmyyttä ja perverssiä tyydytystä siitä ettei ole koskaan pahimmassakaan teini-iässään sortunut niin kornille tasolle. Ei kannata kysyä miksi juuri sen tytön kuvat tuottavat niin suurta vahingoniloa, sillä 80 prosenttiahan koko gallerian kuvista ajaisi saman asian, kenties jotkut vielä tehokkaamminkin.
Näinkin syvälle upotessa ei tunnu enää missään se että on saavuttanut sellaisen galleria-lobotomian tilan,joka ei salli mitään irc-galtsun ulkopuolista kontaktia. Varsinkaan sellaisten ihmisten kanssa jotka asuvat toisella mantereella ja ovat kanssasi samaan aikaan messengerissä ehkä kahtena päivänä vuodessa. Kannattaa vaan iskeä "Poissa"- titteli nimen perään ja antaa itseinhon loistaa ja kohota. Siinä vaiheessa ei ole enää edes väliä, että viimeisen tunnin olet kuunnellut aivan käsittämätöntä shaissea Winampistasi vain siksi ettet jaksa vaihtaakaan kappaleita. (Joskus itsetutkiskelun aikaan kannattaa myös rehellisesti kysyä itseltään, miksi on ikinä edes ladannut Panic! at the discoa tai jotain muuta paskaa. Kuten Depeche Modea!) Kannattaa myös unohtaa miksi alkujaan edes tuli koneelle.
Ihan pian iskee kunnon veret seisauttava stressi koulujuttujen takia, mutta ei hätää koska ihan pian alkaa myös Teho-osasto eli tehari (sanooko kukaan oikeasti "tehari?" I do). Kumpikohan ehtii ensin.

NP. DEPECHE MODE - JUST CAN'T GET ENOUGH

[Ei aihetta]Tiistai 17.04.2007 18:57

Joskus on sellaisia päiviä että mihin ikinä koskenkaan, se hajoaa. Ihan konkreettisesti.
Vituttaa.

Terv. "Hyvästit uusille KOSSin kuulokkeille."

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.04.2007 00:19

Ärsyttää kun monissa shampoissa lukee "anna vaikuttaa 1-2 min ja huuhtele." Mitä niinä parina minuuttina siellä suihkussa odotellessa sitten tekee? Jos hoitoaineen antaa vaikuttaa kunnolla niin siinä on jo viisi ylimääräistä kulutettavaa minuuttia jotka voi käyttää jalkojen ym. sheivaamiseen, hampaiden pesuun,jalkojen staattiseen venyttelyyn jne.. Jos nämä jutut tekisi shampoo-minuuttien aikana, hoitoaineen odotteluun ei jäisi mitään tekemistä.
Sitäpaitsi siellä tulee kylmä, jollei anna veden virrata koko sitä aikaa, mutta sitähän ei kukaan tiedostava ja maailmantuskasta kärsivä nuori voisi tehdä.
Jos nämä minuuttimäärät vielä pidentyvät, otan suihkuun mukaan lukemista.

[Ei aihetta]Tiistai 03.04.2007 21:44

Tämä koeviikko on tuntunut aivan epätavallisen pitkältä ja vittumaiselta.