IRC-Galleria

night-and-dayLauantai 09.02.2008 13:37

Hemputin koha ollu nyt jo 2 viikkoo, en tajua ku kaikki kavereista yskii ihan mielettomana niinku miekin. Nyt on kyl ollu tosi kylmaa ja sateista ni ehka siks. Tanaa lamminta oli 22 ja piti oikeesti vetaa lampimimmat vaatteet paalle mita loysi; paadyin kahtee paksuun pitkahihaseen ja farkkuihin kun suuntasin lounaalle Hornsby:n ja silti tuli tosi kylma asemalta kavellessa. Voi olla et Suomen kesassa ei sieda shortseihin vaihtaa ollenkaan!
Ens viikon torstaina (ystavanpaiva muuten) taalla on telkkarissa jakso AmazingRace:sta missa ne tulee Suomeen. Yritin saaha tyypit kiinnostumaa siita, mut kaikki vaa sano et naah ei myo kahota telkkaria muuta ku Foxtel:sta. Minkas mahtaa. Kylla moni on toistuvasti uhkauksia antanu et tulevat vierailemaa miuta. En oikeestaa usko ku yhta, haa on saastany nimittain jo yli 2000$ sita matkaa varten ja viela ainakin 4kk aikaa tienata. Oisin niin innoissani jos paasisin esittelemaa Suomea ausseille!!!
Oon paattany kanssa etten anna enkun kuolla, pian sita ylla vaikka monologilla kotona. Oikeestaa en millaa malttas paasta enkun tunneille siella :D pistaa kerrankin eraalle kapeamieliselle henkilolle luun kurkkuun. Ja sit tajuta et kokeesta pamahti joku 6.
Taalla assessment:sit lahenee koko aika ja pitas tosiaa jaksaa puurtaa niitten etee. Taiteen opettaja oli tosi ilonen miun esseesta ja sano et haa oli yllattyny et oikeasti tajusin siita aiheestakin jotain! Kovat odotukset nailla... SURU-UUTISIA: Miun ihana punanen reppu, missa on semmonen "kassakaappi" metalliympyra siina pikkutaskussa, hajos. Kyynel. Olkain vaa risahti yks paiva, pitanee yrittaa korjata se. Kumminki ku tuo reppu on ollu miulla jo tokasta luokasta lahtien! Tai sit vaa ostan uuden taalta. Menipa sivuraiteille tama.
Pointti oli siis etta taalla on hirmusen KYLMA. En malta et lampenee taas ja paasee rannalle. Surffaamaanki vois uudestaa menna nytku viela muistaa miten se tapahtuu.
Tsaudi, 16 viikon paasta nahdaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.