IRC-Galleria

"Be nice to me: I doanated blood today." Keskiviikko 05.03.2008 12:52

^ PostModern Frame kuvisharjoitus, opettaja sano etta nayttaapa skandinaaviselta! haha


Kavin sitten luovuttamassa tanaan verta!
Koulu jarjesti mahdollisuuden osallistua punaisen ristin veripankkiin ja mika jottei; 600ml jalkeen sai ilmaisen pirtelon, kekseja, tarroja ja kahden viikon paasta tulee luovuttajakortti.
Hyva tunne kun tietaa, etta oon auttanu jotain ihmista selviamaan hengissa. Ne sano siella, etta 600ml verta pelastaa keskimaarin kolmen ihmisen hengen.
En pyortyny enka mitaan, ei ees tuntunu niin epamukavalta ku olin odottanu. Sanovat ne tadit etta olin oikein hyva luovuttaja, silla alle 5minuutissa sain pussin tayteen ja oli hyva flow.

Huomenna sitten rannalle koulun jalkeen kun loppuu aikasin, wuhuu.
Hirmusesti nyt asioita meneillaan, viikonloppuna ois naapurin kihlajaisjuhlat, elokuvissa kaynti, surffausta ja juustokestit. Ens viikonloppuna sitten suomalaisten piknik ja Billy Elliot - teatteriesitys.

Ilmakin lampeni takasin entiselleen, tanaan oli 28C. Mutta kesa on vaistamatta ohi, kuukauden ensimmaisena paivana vaihdettiin virallisesti vuodenaika syksyksi. Sen tuntee tuulesta, tuntuu erilaiselle.
Perjantaina ois multicultural day koulussa, mutta Stinen kanssa ei saatu mitaan skandinaavista jarjestettya. Saahaan kumminkin pukea jotain meidan maasta muistuttavaa; Riikan tekema ihana harmaa Mokoma-paita lentaa paalle hyvin akkia. Ja pitas se varmaan sit villasukat jalkoihin ahtaa.
Taalta voisi ostaa Marimekon tuotteita mutta hinta huimaa ja heiluttaa. Kumminkin kun samaa tavaraa saa kotoa sitten.

Viimeisena viela varoitus; hyvat suomen kansalaiset kun matkustatte ulkomaille jattakaa se jurous ja epakohteliaisuus taakse, suomalaiset vaikuttavat hyvin toykeilta verrattuna minka muun tahansa maan kansalaisiin. Antakaa meista hyva kuva kun paatatte ryhtya turisteiksi, kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.