IRC-Galleria

Against Me! - Cavalier eternalKeskiviikko 26.03.2008 13:08

Miulla meni lasit rikki tanaan, kyynel. Joku astu niitten paalle koulussa.. Kun yritin asiaa vakuutusyhtion kanssa selvittaa niin neuvoivat ristiin Tanskan ja Suomen toimistojen valilla.
Skandinaaveista kun paastiin puhumaan; Tapasin viimesella surffitunnillani kolme ruotsalaisa ja en tiija miks mut ne vaikutti hirmusen jaykilta ja toykeilta. Menin jopa oikein kohteliaasti sanomaan heille ruotsiks etta miun nimi on Anni. No ei ne osanneet surffatakaan sen puoleen... hassua vakea.

Enaa viikko ja yks paivaa ja sit meen safarille! iiks. Pohjoses tulee olemaan niin kuuma ettei naurata yhtaan. Mut ByronBay;ssa paasen taas laudalle!! pitaa varmaa vuokrata. Miun hyvalla kaverilla koulusta on lauta kanssa, mutta ollaan kummatki aika taidottomia. Tasta huolimatta ollaan suunniteltu itsemme julkista nolausta ja tarkotuksena on menna rannalle koulun jalkeen kiljumaan aaltojen keskella.

Stinen (miun rakkaan vaihtarikaverin) poikaystava tulee tanne huomenna Norjasta, oon tosi ilonen Stinen puolesta, muistan ihan ensimmaisesta paivasta asti ku tavattiin kuin haa joka paiva mainitsi Alexin ja etta kuin on ikava hanta. Miekaan en malta nyt tavata tata henkiloa kun on hanesta kuullu jo kohta vuoden! Lauantaina on tarkotus viettaa iltaa kaverin luona ja Stine meinaa tulla norjalaisensa kanssa myos.
Mei perheen piti menna HawksNest:n viikonlopuks mut nyt vaikuuttaa silta ettei siita mitaa tule, kun isa on taas sairaalassa. Saa nyt naha.

Viimeyona oli _todella_ iso ukkosmyrsky. Koko talos heras ja kavi ilmi etta salama oli iskeny n.100 metrin paahan. Talo vaa taris ja vetta tuli sisaa ikkunoista. Mutta ei naa ollu ees huolissaa, sanovat vaa etta tama on heijan normaaleja syysmyrskyja. Miuta kylla vahan pelotti...

Tiivistelmana; en ois ikina uskonu millasta pyoritysta vaihtarivuosi tulis olemaan, mutta oon tosi ilonen etta otin selvaa ! ozbeib

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.