IRC-Galleria

LenkilleLauantai 27.05.2006 14:56

Lähden lenkille kohta Martin kanssa. Mennään varmaan juoksemaan Pyynikille, jossa on miehekkäitä nousuja luvassa. Ei se mitään.

Lenkkeily on jotenkin tärkeää minulle. Pääsee purkamaan lihaksiin kertynyttä aggresiota jyrkkiin ylämäkiin ja puuskuttavaan hengityselimistöön. Olenkin joskus todennut, että mielenterveys on vaarassa jos ei saa rauhassa tehdä tarpeitaan vessassa eikä pääse lenkillä käymään. Perusasioista ei saa tinkiä, ainakaan pidemmän päälle.

Mirette lukee pääsykokeisiin niin minulla on hyvin paljon luppoaikaa päivisin ja iltaisin. Hyvää aikaa siis käydä lenkillä, vaikka onhan sitä vaikka pääsykokeita ei olisikaan luvassa. Käsittääkseni koitokset ovat vajaan parin viikon päästä, voin olla väärässäkin. Minä kun en tuota aikaa oikein hahmota. Taitaa iitii-rukka luulla, että rypistys loppuu pääsykokeisiin. No, ainakin taukoaa kesäksi.

Opintojen alkaessa samanlaista rypistämistä on luvassa seuraavat viisi vuotta. Tai no, samanlaisella tahdilla ehkä neljä ja puoli vuotta. Minä otin rennommin joten opintoni kesti kaksi viikkoa vaille 7 vuotta, mikä dippainsseillä keskimääräinen valmistumisaika. Tosin niin kauan ei siellä olisi kannattanut olla. Oi mikä autuus kun ei ole enää tenttejä tmv.

Joo..taidan nettailla jossain muualla ennen kuin marty tulee minut hakemaan autollansa. Siitä tulikin mieleeni, että tekisi mieleni ostaa porukoiden hyvässä hoidossa ja kunnossa oleva skoda. Ei vaan ole tarvetta. No toisaalta, kyllähän mies aina auton tarvitsee...Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.