IRC-Galleria

IhmetyksiäSunnuntai 08.07.2007 00:59

Itseään voimakkaasti korostavat ihmiset. Ehkä he ovat sisältään niin onttoja sitten.

Pörssi. Yritysten arvo perustuu odotuksiin, luuloon, huhuihin ja moniin keinotekoisiin asioihin. Ja hitusen myös tuloskuntoon. Mikä on minun pörssiarvoni? Luulevatko ihmiset minusta jotain muuta kuin en ole? Onko minulla jotain epärealistisia odotuksia elämästä?

Arvotyhjiö. Siellä se Jumalan valittu kansa sotii. Tai Jumalan valitut kansat siis. Mikseivät Israel ja Lähi-idän kansat sovi kurttuilunsa ja ala pelaamaan jalkapalloa keskenään?

Salsaintoilu. Kiva tanssi. Värikkäitä asuja. Virikkeellinen musiikki. Silti, miksi se on viime aikoina ollut niin muodissa ja suuren fiilistelyn kohteena? Halutaanko Suomen kaamokseen väriä? Eikö pelkkä peruna ja lihakastike enää kelpaa?

Lihavuus. Kaikki tieto on tarjolla, mutta miksi syöminen on ongelma? Minä olin joskus alipainoinen (BMI < 20) ja tämä oli ongelma monille hyvin syöneille sukulaisille. Tein kaikkeni muttei kiloja tullut. Ongelma sekin, mutta olin lähinnä luupiikkinä lihassa. Onneksi ikä ratkaisi tämänkin ongelman ja nyt saa olla tarkkana ettei käy niin kuin monille. Pienet valinnat ratkaisevat.

Kotisynnytys. Sairaaloissa on kaikki laitteet, osaava henkilökunta ja turvallinen ympäristö. Miksi siis joku haluaa synnyttää kotonaan ja siten syyllistyy suoraan lapsensa tappoon jos arpaonni ei suosi elämän pelissä? Kuolemantuottamuksesta on kyse.

Sohvalla nukkuminen. Moni mies viettää huomattavan osan öistään sohvalla. Miksi näin? Kotonaan on oikeus olla rauhassa ja rakastavassa ympäristössä. Näin ei ole jos nukkuu sohvalla. Minä en nuku sohvalla.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.