IRC-Galleria

27,96Sunnuntai 05.11.2006 18:36

Krapula.

Käsittääkseni join vähemmän kun yleensä. Ehkä nuo iloliemet eivät vain sovi minulle. Ehkä tällä ikää mies vain ei enää kestä rankan elämän koettelemuksia. Taidan siirtyä sunnuntaipasaajien osastoon.

Urheilu, ulkoilu, hyvä ruoka....siinä suuntaviivoja viimeiselle nuoruuden taipaleelle.

27,92vLauantai 21.10.2006 00:07

Olen kohta 28 vuotias. Suuta kuivaa. Juoksu ei kulje kuten nuorempana. Minäkään en pysty vastustamaan termodynamiikan toista lakia. Toisaalta pitäisi olla jo tähänkin tyytyväinen, sillä onhan elämä itsessään jo häiriö ja ulkoista energiaa vaativa poikkeustila.

Nopea kooste mitä pitää saavuttaa ennen kuin on 40v :

- ?

Jaa no...ihan sama. Vai onko?TulessaTiistai 10.10.2006 03:38

Kuuntelen seedeeltä flamencoa, Tomatiton kitarataiturointia. Muistuu mieleen Andalucian gitanat jotka kopsuttelivat lattiaan luoden jopa hypnoottisen rytmin. Olin tulessa.

"..mí hijo ha muerto.....y qué no sé dondé él vivió...y no sé dondé él vivió..solo lacrimas grito.."

Tahdon takaisin Andaluciaan. Mystiseen vanhaan Al-Andalusiin.

KulttuurikäännöksiäSunnuntai 08.10.2006 14:51

Kahvilassa Kieltolassa:

(asiakas jonottaa ensin 10min voidakseen kaataa itselleen kahvin kuppiin ja tarjoilla sen itselleen. Myyjä lyö hinnan kassakoneeseen ja sanoo)

- kolmekakskyt
- tosso (vastaa asiakas, katsoo alaspäin ja lähtee paikalleen jos sellainen enää löytyy)

Mañana -maassa

(asiakas menee istumaan pöytään, koittaa rentoutua ja alkaa pohtimaan, että mitähän sitä tilaisi. Tarjoilija bongaa uuden asiakkaan ja tulee hymyillen tervehtimään)

- Hyvää iltapäivää. Mitähän Teille saisi olla?
- Haluaisin yhden maitokahvin, kiitoksia.
(tähän camarero vastaa)
- Yksi kahv siis. Haluatteko vielä jotain muuta?
- Kiitos ei, kahvi riittää tällä kertaa.
- Selvä, kiitos paljon!
(kestää hetken ja kahvi tuodaan pöytään)
- Olkaa hyvä
- Kiitos oikein paljon (vastaa asiakas)
- de nada vastaa tarjoilija. Miten tuon edes kääntäisi????

Kun kahvi on juotu ja maksettu, huikataan tarjoilijalle lähdön yhteydessä, että "moimoi" johon tarjoilija myös vastaa.

Että näin.

PormestarivaalitTorstai 07.09.2006 00:38

Tampereelle valittiin siis kokoomuksen pormestariehdokas Timo P. Nieminen. Hienoa. Tampereen uusi aika alkaa!

:)

Xbox 360Keskiviikko 06.09.2006 02:06

En oikeastaan muista mitä minun piti kirjoittaa tähän. Ei kai tässä mitään oleellista ole tapahtunutkaan. No, ilmoittauduin Pirkan hölkkään. 33km olisi 1.10 edessä taivalta Valkeakoskelta Hervantaan. Pitää koittaa juosta koko matka, mutta hankalaa se tulee olemaan. Onneksi työkaveri tietää kaiken urheilijoiden ravitsemuksesta niin ehkä minulla on hiilareita ainakin ensimmäiselle tunnille.

Kauankohan tuossa matkassa menee? Jos budjetoi, että kaksi ensimmäistä 10km menee yhteensä kahdessa tunnissa ja viimeiseen menee 1h10min niin matka kestäisi siis 3h10min. Totta tosiaan, ravitsemuspuoli pitää olla hoidettu oikein.

Xbox360. Haluan sen. Haluan pelata konsolipelejä. Ei mitään järkeä...

Laura aloitti opiskelut ja minulle ainakin on tärkeää (kuten L:lle), ettei tarvitse tavata aina yöllä. Kivaa!

RMJMaanantai 26.06.2006 00:08

+ Suhteellisen vähän tappeluita
+ Alex Sandunga
+ Dance Factory Mecano Beachilla
+ sää
+ Irina
+ frendit iii
+ laura!
+ punkkaaminen heidin luona

- tuli juotua liikaa
- en muistanut entisen deittikaverin nimeä ja olin jokseenkin epäkohtelias muutenkin
- koettelin turhaan ulkomaalaistaustaisen poken huumorintajua aamuyön tunteina vitsillä mikä lähinnä raivostutti häntä
- Heidin kolmiossa ei ollut "rauhaa" riittävästi kun 9 bilehilettä nukkui siellä

ViikinsaariSunnuntai 18.06.2006 15:31

Olen todella sydämistynyt. Tänään oli tarkoitus lähteä Lauran kanssa kesäisen kauniiseen Viikinsaareen viettämään leppoista kesäpäivää - tuloksetta! Joku oli nimittäin keksinyt, että sunnuntaisin viimeinen laiva Viikinsaaresta lähtee kohti kaupunkia jo 17:30!

Kuka nuori ihminen sunnuntaisin pystyy aamutuimaan lähtemään Viikinsaareen, että kerkiäisi siellä olemaan säällisen ajan? Ehei, meidän nuorten ei tarvitse vaan voimme itse asiassa vaatia palveluita oman elämäntyylimme mukaan.

Noh, lähdemme sitten pasaamaan pitkin Pyynikin rantoja. Onhan sekin ihan mukava tapa viettää sunnuntaita. Elämä on kesäistä ja auringonpaistetta.

LokkiLauantai 17.06.2006 19:24

Eilen oli työpaikan pippalot. Oli lihaa ja juomaa. Tänään emuiri teki safkaa, osallistuin syömällä. Illalla ii__tii taikoo wräppejä. Olen lokki. Krää krää.

RavintoasiaaKeskiviikko 14.06.2006 01:07

En nyt jaksa kirjoittaa kovin perustellusti, oli töissä aika intensiivinen päivä eikä nyt jaksaisi roikkua koneen ääressä. Onneksi kävelin ja rentoilin hieman tuolla Tammerkosken niskalla. Erittäin terapeuttinen paikka.

Ravintoasiaa. Olen tässä jonkin aikaa noudattanut linjaa, että en syö mitään mitä en tunnista. Esimerkiksi leivoksia on turha syödä. Rinnastan ranskanleivän leivokseen. Teoriani mukaan mitä enemmän esimerkiksi viljaa muutetaan alkuperäisestä muodostaan, sitä haitallisempi se on ihmiselle. Esimeriksi leivokset ovat pahaksi ihmiselle, sillä vehnä on ensin jauhettu moneen kertaan jolloin siitä poistuu kaikki alkioiden sisältämä hyvä. Sokeri on kaukana sokerijuurikkaasta saatavasta sokerista. Sitä on muokattu ja valkaistu. Kaiken lisäksi teollisesti valmistetuissa elintarvikkeissa on käytetty transrasvoja joka on tyydyttyneitä rasvahappojakin vaarallisempaa.

Periaatteni: kaikkea voi syödä kunhan se on mahdollisimman lähellä alkuperäistä olomuotoaan. Tämä periaate poissulkee lähes kaikki teolliset herkut, makkarat yms. Esimerkiksi pyrin olemaan syömättä kastikeruokia. Niistä ei todellakaan tiedä mitä ne sisältää ja lihan laatu jää myös verhoilluksi vehnäjauhomössöllä. Poikkeus vahvistaa säännön. Syön suklaata ja ryynimakkaraa.

Esimerkiksi ateriani koostuu kunnon lihasta, kalasta tai kanasta ilman, että sitä on valmiiksi maustettu (=pilattu). Toinen tärkeä osa-alue on laadukkaat kasvikset joita on syytä olla riittävästi eri sorttia ja mahdollisimman paljon. Riisiä tai perunaa laitan hillitysti, ne eivät sovi yhteen lihan kanssa, tulee vain ähky olo kun elimistö joutuu hanskaamaan pitkäketjuisia hiilihydraatteja proteiinimöykyn kanssa yhtä aikaa.

Tavoitteeni on,että noin 50-60 vuotiaana en paina yli 90kg.