IRC-Galleria

Sataa sataa.Torstai 05.04.2007 01:09

Neljä päivää on satanut. Alkais jo pikkuhiljaa riittää. Paikalliset levittelee käsiään, että onpa outo keli. Miks just silloin pitää olla outo keli, kun meillä olis aikaa kierrellä nähtävyyksiä ja tutustua neibörhuudiin! Ei tonne viimaan mielellään lähde talsimaan näillä kesähepeneillä. Ens viikolla sitten varmaan paistaa aurinko, kun pitäisi töissä olla. Onko tämäkin sitä ilmastonmuutosta?

No tämä surkee ilmasto näkyy heti mun lantiolla, hyvä jos farkut kiinni mahtuu. Ette usko miten ihania leipomoita ja kahviloita täällä on; suklaacroissantteja, donitseja, kaakaota kermalla ja muuta herkkua mahtuis rajattomasti tähän massuun. Hyvä selittää itselle, että sateisen päivän piristykseksi vain. Onneksi huomenna alkaa viiden päivän pääsiäisloma, jolloin leipomotkin on kiinni.

Tänään käytiin hakemassa kaapit täyteen ruokaa ja äsken kokattiin kämppisten kummastellessa ah niin kotoista perunaa jauhelihakastikkeella. Hassua miten meilläkin on siirtynyt illallisaika lähemmäs yhdeksää, vaikka kotona Suomessa syödään normaalisti siinä viiden aikaan. Tällä tavalla tää elämänrytmi vaan tarttuu siestoineen kaikkineen. Ja nukuttanut on hyvin, tänään noustiin ylös Suomen aikaa kahden maissa, eli yhdeltä.

Pari iltaa sitten naapurihuoneen pariskunta kokkasi meille meksikolaista ruokaa, ja luvattiin kokata niille joku päivä suomalainen illallinen. Mietiskeltiin, että olisko perunamuussi ja lihapullakastike liian eksoottista?

En tiedä mikä pakkomielle mulla on aina ulkomailla mennä kampaajalle, kun koskaan lopputulos ei oo ollut tyydyttävä. Niin kuin ei nytkään. Musta tuntuu, että se kampaaja oli sadisti, koska se ohensi ja lyhensi mun tukkaa niin paljon, että näytän ihan mieheltä =( Kateellisena katselen kun espanjoolat heiluttelee pitkiä kutrejaan...

Ollaan yritetty opiskella espanjaa: Juha opettelee sitä espanjalaisen Simpson-sarjiksen avulla (se tosin vieläkin suomentaa ekaa sivua) ja mä ostin espanjankielisen lasten anatomiankirjan. Sellaista on selvinnyt, että esposas tarkoittaa sekä vaimoa että käsirautoja?! Outoja nää espanjalaiset!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.