IRC-Galleria

elisant

elisant

You can wait your whole life for the sun to rise. When it finally comes up, it's gonna hurt your eyes.

Selaa blogimerkintöjä

Jotain miehistäPerjantai 14.09.2007 13:50

Töissä kaimalla on pirun hyvä ääni, jopa niin, että sen ajan kun hän hyräilee ja laulelee, on sitä ilo kuunnella. Toisaalta ne kappaleet jäävät soimaan päähän, mikä voi olla hyvinkin ärsyttävä asia. Etenkään kun minulla ei ole minkäänlaista nuottikorvaa eikä lauluääntä. Siis kaiken kaikkiaan minä olen todella epämusikaalinen tapaus, mutta kuten sanonta sanoo "äänellään se variskin raakkuu".

Nyt muutaman päivän aikana päässä on soinut Jukka Pojan kertosäkeet, jota huomasin lauleskelevani Viirullekin. Neiti otti poski-ilmeen ja kehräsi kun pidin sitä sylissä ja hyräilin samalla kuinka "mun beibe saa olla pikkasen tuhti". Vaikka eihän noin saisi sanoa maailman ihanimalle kissatyttöselle, vaikka sille onkin römppä kasvanut. Minun pieni lasipalloni, täydellinen juuri tuollaisena.

Toisaalta kun tarkemmin ajattelee, saa nainen olla, jopa pitää olla naisellinen ja kurvikas. Minusta on kaunista katsoa kuinka isokokoinen nainen on ylpeästi oma itsensä, täydellinen ja naisellinen eikä epäseksuaalinen vaatehengari. Itseään pitää rakastaa, oli minkä kokoinen sitten tahansa. Ja aina maailmasta löytyy niitäkin miehiä, jotka suorastaan rakastavat naisellisia naisia, oli yhteiskunnan norminmukainen koko sitten S tai XS. Kautta aikojenhan runsasta rubenmaista naista on palvottu, ja pakanakansojen äitijumala oli hyvinkin kurvikas ja hedelmällinen. Sääli, että nykyisin aikuistuvat naiset syövät pumpulia ja pakottavat itsensä ikuiseen paastoon vain sopeutuakseen yhteiskunnan järjettömiin kauneusvaatimuksiin. Etenkään kun minä en vieläkään usko, että kaikki miehet ilman minkäänlaista poikkeusta ihannoisivat vain tietyn tyyppisiä naisia. Maailma on täynnä miehiä, erilaisia miehiä, joten heidänkin kauneuskäsityksensä naisista täytyy vaihdella. Vai mitä?

Millainen on sitten minun mielestäni todella hyvännäköinen mies? Minä en osaa ajatella asiaa noin, minun silmäni lepää erilaisissa ihmissä. Kenties minä haen jotain pintaa syvemmältä, se pelkkä kaunis ulkokuori ei riitä pitemmän päälle. Minulle ei edes hetkeksi. Jos ihmisellä ei ole muuta tarjottavaa kuin komea ulkokuori on hän hyvin nopeasti heppoiseksi havaittu ja unohdettu. Minä en kerta kaikkiaan jaksa.

Tiettyjä asioita on, jotka ovat täydellisiä turn-offeja minulle; asioita kuten sovinistisuus, käskyttely, alistaminen ja leimaaminen, julmuus, kylmyys, tai se ettei mies pidä eläimistä. Minusta välinpitämättömyys on synti, jota ei voi antaa anteeksi. Se ja tyhmyys. Monta asiaa kykenee vielä selittämään, niin itselle kuin muille, mutta nuo.. ei koskaan. Ei ole mitään syytä pitää lähellään ihmistä, jonka arvomaailma on niin erilainen kuin itsellä, että se koskee. Tähän ikään mennessä tajuaa jo, ettei toista voi muuttaa. Toisen pitää olla siihen halukas itse, mutta harvempihan on. Kaipa se on jonkinlaista sitoutumiskammoa, kasvamiskammoa, ja halua pitäytyä siinä mikä on tuttua ja turvallista. Eikä se toimi minulle. Joskus on viisautta sanoa kiitos ja heihei, jo hyvin nopeassa tahdissa. Aikaa ei kenenkään kohdalla ole tuhlattavaksi asti.

Miehen pitää siis olla jokseenkin samanhenkinen kuin minä, jotta minä näen hänessä jotain viehättävää. Kukaan ei jaksaisikaan täysin samanlaista ihmistä, mutta samankaltaisuus on tietyssä määrin jopa vaatimus. Kenties se helpottaa sitä sanattoman siteen syntyä. Mene ja tiedä.

Mutta jos ihan ulkoisista seikoista puhutaan, ja toki joskushan on jopa pakko tehdä niin, niin kaipa minua viehättää jokseenkin ei niin puleerattu miestyyppi. Mies joka uskaltaa olla mies. Mieluiten isolla alkukirjaimella. Miehessä pitää olla selkärankaa ja henkistä munaa, sellainen soturi, joka menee metsälle ja pitää prinsessansa suojassa pahalta. Jotain.. joka saa hymyilemään.

http://vagalume.uol.com.br/red-hot-chili-peppers/images/4666.jpg

http://i.realone.com/assets/rn/img/0/6/0/7/13247060-13247063-slarge.jpg

http://media.collegepublisher.com/media/paper932/stills/3dc1fef8d427b-19-1.jpg

http://blogs.voices.com/voxdaily/antonio-banderas.jpg

http://arichard.myweb.uga.edu/Johnny%20Depp.jpg

http://lord.of.the.rings.inreview.com/lord_of_the_rings.jpg

Niin.. Miehiä.

*hymy*


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.