IRC-Galleria

elisant

elisant

You can wait your whole life for the sun to rise. When it finally comes up, it's gonna hurt your eyes.

Selaa blogimerkintöjä

Miehet ja tissimaniaKeskiviikko 19.09.2007 15:49

Joskus mietityttää mikä ihme miehiä vaivaa tämän tissimanian kanssa. Siis todella... utareet ne on lehmälläkin, etkä sinä näe sonneja ammumassa pellon laidalla! Mutta miehet... Voi pojat sitä outoutta joka miehekkeet vaivaa kun vain vähän rintaa vilahtaa jostain paidan kaula-aukosta. Onko heidät vieroitettu rintaruokinnasta liian aikaisin, vai onko kyse jostain oudosta äkillisestä paluusta takaisin lapsen asteelle muistojen siivittämänä kun he näkevät naisen rinnan? Mene ja tiedä, mutta käsittää ei voi.

Toki, kyllähän sitä naiset omalla tavallaan hyväksikäyttävät - tuota miehistä maniaa. Onhan sitä likipitäen jokaisella naisella paita tai pari, jossa on kaula-aukkoa vaikka muille jakaa. Ja ihan pötypuhetta sekin, että niitä pitsialusvaatteita hamstraisi ihan vain omaksi ilokseen. En minä sitä väitä, etteikö se olisi itsestäänkin jollain tasolla mukavaa kun tietää olevansa haluttava ja naisellinen, eli asiaa voidaan lähestyä aika monella tavalla. Loppupeleissä sitä silti kuitenkin tehdään miehen takia. Mutta nyt poiketaan jo asiasta... ja se asia oli tissit.

Rinnat nyt kuitenkin on suhteellisen luonnollinen ja oleellinen asia naisessa. Siinä ne mukana kulkee, aika vääjäämättä. Isot tai pienet, kiinteät tai liiveihin sullottavat, jokaiselle varmasti löytyy oma miehinen ihailijakuntansa, joka tuntuu menettävän kaiken kontrollin kun näkee ihailunsa kohteen.

Hassuja nuo ovat, miehet. Ja joskus niin pirun oudon suloisia ettei voi kuin ihmetellä. Ja kiittää heidänkin olemassaolosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.