IRC-Galleria

Tekemisen meininkiä!Perjantai 04.11.2005 13:19

Jup, sitä on tällä viikolla näkynyt. Englannintentti meni kaikesta huolimatta sen verran hyvin, että pitäisi läpi mennä ja kansainvälinen talous oli aivan läpihuutojuttu.
Keskiviikko meni oikein mukavasti laiskotellessa tv:n ja kitaran seurassa.
Eilen tuli väännettyä verkostaloutta sen mitä jaksoi ja lopulta "aamu" venyi puoli kuuteen saakka tehden Logistiikan kotitenttiä, mutta sainpahan sen valmiiksi!
Tuli kyllä tehtyä yöllä koulutöitä kaikkea muuta kuin ahkerasti. Kerkesin kahdentoista jälkeen käydä porukoiden luona, siivota, mesettää, katsoa tv:tä ja vastailla Lobin maileihin. Sitten luin taas jonkin aikaa ja noin kolmelta rupesin vääntämään sitä tenttiä. :D
Saa nähdä, että mitä tuosta kokeesta tulee. Kaiken tuon lukemisen jälkeenkin jäi kyllä hyvin hatara kuva verkostotaloudesta. Noh, jos muut kurssit menee läpi, niin yksi koe uusinnoissa on kyllä helppo nakki, joten ei hätää.
Tänään pääsee töihin lepäämään, juu, kyllä, lepäämään. :D Tämän viikon kotona "nenä kirjassa" istumisen jälkeen Helsinkiläiset humalaiset ja autiot kadut joilla voi varovasti kaahailla hyvällä autolla tuntuvat jopa houkuttelevilta.
Varokaa siis Harmaata Passattia jossa soi kovaa Radio KLF 100 ;D
Ja sunnuntaina laivalle, 900 opiskelijaa, ei siitä sen enempää.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.