IRC-Galleria

Vaihtoon ensi syksynä Luulajaan!Perjantai 31.03.2006 23:04

Jee!

Iltaa istumassa.Perjantai 10.03.2006 02:41

Eipäs ole pitkään aikaan tullut kirjoitettua tänne. Kiirettä on pitänyt tavallistakin enemmän.
Talvileiri saatiin hoidettua hienosti ja nyt voi keskittyä hieman enemmän fudikseen ja kouluun.
Nyt istutaan kaverien kanssa mun luona ja pojat ottaa olutta. Äsken saatiin uuteen biisiinkin
vähän sanoja. :D Huomenna mökille laittamaan keittiötä ja kasaamaan vaatekaappia.
Nyt jatkamaan paskan jauhamista, pojat tuli moikkaamasta puluja.

vituttaa...Sunnuntai 26.02.2006 21:09

Ei varmaan vaikea arvata mikä...

Lepakkoelämä jatkuu...Torstai 05.01.2006 11:53

Olin kiltti poika ja menin nukkumaan puoli kymmeneltä, että pääsee aamulla ylös. Noh, heräsin vähän puolenyön jälkeen ja tässä tämä yö on sitten mennyt. :D Ahkera olen ollut: Siivoillut, pessyt pyykkiä, vastaillut maileihin, maksanut laskuja ja partiojuttuja järjestellyt.
Voisi valvoa tästä iltaan saakka ja sitten katsoa jos saisi nukuttua koko yön.
Muutaman tunnin päästä käyn viemässä kamun lekuriin ja sitten illalla ehkä Kouvolaan moikkaa kavereita. Siellä menee varmaan koko viikonloppu.
Vaikka on paljon kaikenlaista saanut aikaiseksi parin viime päivän aikana, niin tuntuu, että hommat ei vähene ollenkaan. Osittain myös siksi, että kun saa jotain tehtyä, niin tulee monta uutta hoidettavaa juttua mieleen.
Kävi miten kävi, tänään täytyy kaivaa espanjan kirjat naftaliinista ja aloittaa lukemaan. Muuten ei hyvä heilu... Well, takaisin tiskaamaan.

aamu... Perjantai 02.12.2005 10:24

Valvoin sitten koko yön... taas...
Noh, onpahan unirytmi käännetty oikein huolella yön töitä varten.
Täytyy lähteä käymään Helsingissä ja sitten takaisin kotiin nukkumaan. Yöksi töihin, plaah... :(
Ensiviikolla on vissiin pakko mennä pariksi yöksi töihin, saisikohan siellä luettua hyvin Espanjan tenttiin. :D

Ja menoksi...

Fiksu jätkä...Keskiviikko 30.11.2005 07:10

Olipahan taas suorastaan älykästä. Kello vähän yli 5 ja meikäläinen edelleen pystyssä. Ja koko ilta mennyt kaamoillessa koneen kanssa. Huomenna melkein täysi päivä edessä eikä varmaan missään vaiheessa yhtään väsytä! Onneksi kerkiää päivällä nukkua pienet päikkärit, niin sitten voi varmaan tyylikkäästi valvoa taas koko yön. *hölmö*!
Helkutin paljon helpompaa olisi kun nukkuisi silloin kun pitää ja valvoisi päivällä.
Pitää kyllä koittaa valvoa koko päivän ja mennä tosi aikaisin nukkumaan keskiviikkona, niin ehkä jaksaa torstainkin....

LOB on ohi ja hienosti meni!Keskiviikko 23.11.2005 03:23

Syyskuun alussa alkanut projekti on nyt ohi ja ilmeisesti kaikki lobbilaiset selvinneet hengissä ainakin suomen puolella. Siitä on hyvä lähteä! Kevään risteily on jo varattu ja parin viikon päästä alkaa jo järjestelyt pikku hiljaa, joten ei tässä kovin pitkää lob-vapaata tule. Onneksi homma pysyy aika rauhallisena helmikuuhun saakka.

Tämä päivä on mennyt ihan täysin nukkuessa ja löysäillessä, huomenna joutuu jo aamusta menemään kouluun ja illalla valmentamaan. Hommaa riittää siis samantien.
Muutenkin on jotkut jutut jäänyt vähän pienemmälle huomiolle Lobin takia, täytyy tämän viikon aikana ottaa vähän kiinni noita hommia.

Aika huima risteily oli! Pitkä lista asioita pitää muuttaa ensi kertaa varten, mutta pääasia oli, että jengi tuntui viihtyvän. Kitaraa tuli soiteltua vähän liikaakin ja muutama uusi tuttavuus piristi reissua. Henkilökohtaiset enkat tuli tehtyä valvomisen saralla. Yhteensä 3 h tuli nukuttua päivällä ja sekin torkkuen samassa hytissä missä Tasmanian tuholainen Timo riehui. Hienosti jaksoi kuitenkin.
Koko Lob staffi teki hienoa työtä ja sai toivottavasti osansa niistä kiitoksista mitä meikäläiselle tulvi. Vaikka koko reissu olikin loistava, niin eniten jää mieleen tiistai aamu noin kello 6, kun hengattiin muutaman kaverin kanssa järjestäjien hytissä.
Oli hieno reissu, kerta kaikkiaan!

Nyt täytyy vääntäytyä sänkyyn, että jaksaa huomenna aloittaa normaaliin päivärytmiin palaamisen.

Lob-listat melkein valmiit!Perjantai 11.11.2005 07:29

Huh huh, Kello tikittää kohta puoli kuusi aamulla ja koko yö on mennyt tapellessa Lobin listojen kanssa. Hytit on jaettu Siljaa varten ja muutenkin homma alkaa olemaan paketissa. Nyt kun vain saisi huomisen ja viikonlopun aikana kaikki puuttuvat tiedot, niin saisi tämän hoidettua kuntoon! Viimeisimmän laskun mukaan 749 ihmistä, aika hurjan paljon. Ihan ei taideta tuplamäärä (844) saada laivalle, mutta ei niin hirveästi jäädä siitä... Onneksi on huomenna vapaapäivä, niin on aikaa tapella tuon listan kanssa. Pitäisi keretä jossain vaiheessa suunnittelemaan VJN-viikonloppu kuntoon, sovittiin onneksi Lassin kanssa, että lähdetään sinne vasta La kun on niin vähän väkeä tulossa. Kerkiän hyvin mennä siis T-91 joukkueen päättäreihin ja vaikka radalle illalla jos jaksaa. Ihan kun ei tässä ei olisi tullut oltua radalla tällä viikolla... ;)
Ehkä mä jään siis himaan soittelemaan kitaraa koko illaksi. Mutta jees, nyt nukkumaan, niin pääsee huomenna ylös joskus...

Väsynyt, mutta onnellinen...Sunnuntai 06.11.2005 09:50

Hieman painaa. Työt tehty ja lob-listat päivitetty. Nyt pitää vielä heittää noi kamat kasaan ja sitten muutama tunti levynä. Väsyttää varmaan tänään laivalla ihan miljoonalla, mutta yhden illan jaksaa vaikka väkisin. Sitten voi nukkua koko päivän.
Tiistaina takaisin kylällä, sen jälkeen alkaa lob yms hommat taas pyörimään.

Tenttiviikko ohi!!Perjantai 04.11.2005 18:46

Kyllä! Hemmetin pitkä viikko, mutta nyt se on ohi. Mikä parasta, että kaikki kokeet pitäisi mennä läpi ja jostain voi jopa tulla ihan hyvä numero. Älyttömän hieno fiilis!
Nyt pitää mennä nukkumaan univelkaa pois ja yöksi veivaamaan rattia.
Sunnuntaina laivalle! Hyvää viikonloppua kaikille!