IRC-Galleria

Lepakkoelämä jatkuu...Torstai 05.01.2006 11:53

Olin kiltti poika ja menin nukkumaan puoli kymmeneltä, että pääsee aamulla ylös. Noh, heräsin vähän puolenyön jälkeen ja tässä tämä yö on sitten mennyt. :D Ahkera olen ollut: Siivoillut, pessyt pyykkiä, vastaillut maileihin, maksanut laskuja ja partiojuttuja järjestellyt.
Voisi valvoa tästä iltaan saakka ja sitten katsoa jos saisi nukuttua koko yön.
Muutaman tunnin päästä käyn viemässä kamun lekuriin ja sitten illalla ehkä Kouvolaan moikkaa kavereita. Siellä menee varmaan koko viikonloppu.
Vaikka on paljon kaikenlaista saanut aikaiseksi parin viime päivän aikana, niin tuntuu, että hommat ei vähene ollenkaan. Osittain myös siksi, että kun saa jotain tehtyä, niin tulee monta uutta hoidettavaa juttua mieleen.
Kävi miten kävi, tänään täytyy kaivaa espanjan kirjat naftaliinista ja aloittaa lukemaan. Muuten ei hyvä heilu... Well, takaisin tiskaamaan.

aamu... Perjantai 02.12.2005 10:24

Valvoin sitten koko yön... taas...
Noh, onpahan unirytmi käännetty oikein huolella yön töitä varten.
Täytyy lähteä käymään Helsingissä ja sitten takaisin kotiin nukkumaan. Yöksi töihin, plaah... :(
Ensiviikolla on vissiin pakko mennä pariksi yöksi töihin, saisikohan siellä luettua hyvin Espanjan tenttiin. :D

Ja menoksi...

Fiksu jätkä...Keskiviikko 30.11.2005 07:10

Olipahan taas suorastaan älykästä. Kello vähän yli 5 ja meikäläinen edelleen pystyssä. Ja koko ilta mennyt kaamoillessa koneen kanssa. Huomenna melkein täysi päivä edessä eikä varmaan missään vaiheessa yhtään väsytä! Onneksi kerkiää päivällä nukkua pienet päikkärit, niin sitten voi varmaan tyylikkäästi valvoa taas koko yön. *hölmö*!
Helkutin paljon helpompaa olisi kun nukkuisi silloin kun pitää ja valvoisi päivällä.
Pitää kyllä koittaa valvoa koko päivän ja mennä tosi aikaisin nukkumaan keskiviikkona, niin ehkä jaksaa torstainkin....

LOB on ohi ja hienosti meni!Keskiviikko 23.11.2005 03:23

Syyskuun alussa alkanut projekti on nyt ohi ja ilmeisesti kaikki lobbilaiset selvinneet hengissä ainakin suomen puolella. Siitä on hyvä lähteä! Kevään risteily on jo varattu ja parin viikon päästä alkaa jo järjestelyt pikku hiljaa, joten ei tässä kovin pitkää lob-vapaata tule. Onneksi homma pysyy aika rauhallisena helmikuuhun saakka.

Tämä päivä on mennyt ihan täysin nukkuessa ja löysäillessä, huomenna joutuu jo aamusta menemään kouluun ja illalla valmentamaan. Hommaa riittää siis samantien.
Muutenkin on jotkut jutut jäänyt vähän pienemmälle huomiolle Lobin takia, täytyy tämän viikon aikana ottaa vähän kiinni noita hommia.

Aika huima risteily oli! Pitkä lista asioita pitää muuttaa ensi kertaa varten, mutta pääasia oli, että jengi tuntui viihtyvän. Kitaraa tuli soiteltua vähän liikaakin ja muutama uusi tuttavuus piristi reissua. Henkilökohtaiset enkat tuli tehtyä valvomisen saralla. Yhteensä 3 h tuli nukuttua päivällä ja sekin torkkuen samassa hytissä missä Tasmanian tuholainen Timo riehui. Hienosti jaksoi kuitenkin.
Koko Lob staffi teki hienoa työtä ja sai toivottavasti osansa niistä kiitoksista mitä meikäläiselle tulvi. Vaikka koko reissu olikin loistava, niin eniten jää mieleen tiistai aamu noin kello 6, kun hengattiin muutaman kaverin kanssa järjestäjien hytissä.
Oli hieno reissu, kerta kaikkiaan!

Nyt täytyy vääntäytyä sänkyyn, että jaksaa huomenna aloittaa normaaliin päivärytmiin palaamisen.

Lob-listat melkein valmiit!Perjantai 11.11.2005 07:29

Huh huh, Kello tikittää kohta puoli kuusi aamulla ja koko yö on mennyt tapellessa Lobin listojen kanssa. Hytit on jaettu Siljaa varten ja muutenkin homma alkaa olemaan paketissa. Nyt kun vain saisi huomisen ja viikonlopun aikana kaikki puuttuvat tiedot, niin saisi tämän hoidettua kuntoon! Viimeisimmän laskun mukaan 749 ihmistä, aika hurjan paljon. Ihan ei taideta tuplamäärä (844) saada laivalle, mutta ei niin hirveästi jäädä siitä... Onneksi on huomenna vapaapäivä, niin on aikaa tapella tuon listan kanssa. Pitäisi keretä jossain vaiheessa suunnittelemaan VJN-viikonloppu kuntoon, sovittiin onneksi Lassin kanssa, että lähdetään sinne vasta La kun on niin vähän väkeä tulossa. Kerkiän hyvin mennä siis T-91 joukkueen päättäreihin ja vaikka radalle illalla jos jaksaa. Ihan kun ei tässä ei olisi tullut oltua radalla tällä viikolla... ;)
Ehkä mä jään siis himaan soittelemaan kitaraa koko illaksi. Mutta jees, nyt nukkumaan, niin pääsee huomenna ylös joskus...

Väsynyt, mutta onnellinen...Sunnuntai 06.11.2005 09:50

Hieman painaa. Työt tehty ja lob-listat päivitetty. Nyt pitää vielä heittää noi kamat kasaan ja sitten muutama tunti levynä. Väsyttää varmaan tänään laivalla ihan miljoonalla, mutta yhden illan jaksaa vaikka väkisin. Sitten voi nukkua koko päivän.
Tiistaina takaisin kylällä, sen jälkeen alkaa lob yms hommat taas pyörimään.

Tenttiviikko ohi!!Perjantai 04.11.2005 18:46

Kyllä! Hemmetin pitkä viikko, mutta nyt se on ohi. Mikä parasta, että kaikki kokeet pitäisi mennä läpi ja jostain voi jopa tulla ihan hyvä numero. Älyttömän hieno fiilis!
Nyt pitää mennä nukkumaan univelkaa pois ja yöksi veivaamaan rattia.
Sunnuntaina laivalle! Hyvää viikonloppua kaikille!

Tekemisen meininkiä!Perjantai 04.11.2005 13:19

Jup, sitä on tällä viikolla näkynyt. Englannintentti meni kaikesta huolimatta sen verran hyvin, että pitäisi läpi mennä ja kansainvälinen talous oli aivan läpihuutojuttu.
Keskiviikko meni oikein mukavasti laiskotellessa tv:n ja kitaran seurassa.
Eilen tuli väännettyä verkostaloutta sen mitä jaksoi ja lopulta "aamu" venyi puoli kuuteen saakka tehden Logistiikan kotitenttiä, mutta sainpahan sen valmiiksi!
Tuli kyllä tehtyä yöllä koulutöitä kaikkea muuta kuin ahkerasti. Kerkesin kahdentoista jälkeen käydä porukoiden luona, siivota, mesettää, katsoa tv:tä ja vastailla Lobin maileihin. Sitten luin taas jonkin aikaa ja noin kolmelta rupesin vääntämään sitä tenttiä. :D
Saa nähdä, että mitä tuosta kokeesta tulee. Kaiken tuon lukemisen jälkeenkin jäi kyllä hyvin hatara kuva verkostotaloudesta. Noh, jos muut kurssit menee läpi, niin yksi koe uusinnoissa on kyllä helppo nakki, joten ei hätää.
Tänään pääsee töihin lepäämään, juu, kyllä, lepäämään. :D Tämän viikon kotona "nenä kirjassa" istumisen jälkeen Helsinkiläiset humalaiset ja autiot kadut joilla voi varovasti kaahailla hyvällä autolla tuntuvat jopa houkuttelevilta.
Varokaa siis Harmaata Passattia jossa soi kovaa Radio KLF 100 ;D
Ja sunnuntaina laivalle, 900 opiskelijaa, ei siitä sen enempää.


Voihan englanti!Tiistai 01.11.2005 01:07

Yep, ilta on mennyt englannin parissa, eikä mitään tunnu jäävän päähän.
Huomisesta kokeesta tulee luultavasti aikamoinen farssi, mutta aina on uusinnat. :D
Keskiviikkona on sitten kansainvälisen talouden koe, joten huomisesta päivästä tulee
lukemisen kannalta vähintään yhtä tiukka kuin tästä. Sitten on onneksi hieman enemmän aikaa kun vasta perjantaina on seuraava koe.
Tästä koeviikosta on toiveet korkealla, kaikki kokeet mitkä menee läpi on plussan puolella. ;)
Laskeskelin vähän rahatilannetta ja pieniä toiveita on, että voisi olla varaa lähteä ewtekin risteilylle messiin ensi su. Olisi hieno tapa juhlia tenttiviikon päättymistä, 900 opiskelijaa lähdössä! Hieman mietityttää kun en tunne juurikaan ketään koko koulusta, mutta eiköhän siellä porukkaan tutustu. :D

Ajattelin hieman vielä siivota ja sitten vetäistä viimeisen repäisyn tuon englannin kanssa. Sen jälkeen jätetään homma Herran haltuun ja luotetaan, että opettaja on ymmärtäväisellä tuulella. ( Mikkonen? Not!) Jos en mitään muuta ole tästä englanninkurssista hyötynyt, niin ainakin Incoterms 2000 on opiskeltu hyvin.
EXW, FCA, FAS, FOB, CFR, CIF, CPT, CIP, DAF, DES, DEQ, DDU JA DDP. ( Hienosti ulkomuistista) Sitten kun vielä muistaisi, että missä helkutissa ne rajat meni...

Yep, nyt tiskit, englantia ja sitten tutumaan. Öitä.

äh, tenttiviikko alkaa!Maanantai 31.10.2005 02:59

Huh, olipas helmi viikonloppu. Eilen olin loistavissa Halloween bileissä ja kuteet oli sen mukaiset. Jossain vaiheessa pääsee "ihastelemaan" kun saan jonkun hyvän kuvan.
Viimeisen viikon aikana mua on meikkailtu niin paljon, että ei tarvii sitä kestää enää ennen ensi halloweenia. :D
Huomenna on vapaapäivä koulusta, joten voi käyttää sen lukemiseen. Tai noh, jos saisi edes jonkun verran luettua, niin pääsisi jonkun kokeenkin läpi. On kolme koetta, yksi kotitentti ja yksi isompi työ vielä tehtävänä ensi viikon aikana, joten kiirettä riittää.
Ensi viikonloppu menee duunissa ja sitten mahdollisesti laivalle Su-Ti. Ainakaan ei tule tylsää. Jos joku meikäläinen sattuu eksymään tänne, niin hauskaa tenttiviikkoa.