IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Tekemisen meininkiä!Perjantai 04.11.2005 13:19

Jup, sitä on tällä viikolla näkynyt. Englannintentti meni kaikesta huolimatta sen verran hyvin, että pitäisi läpi mennä ja kansainvälinen talous oli aivan läpihuutojuttu.
Keskiviikko meni oikein mukavasti laiskotellessa tv:n ja kitaran seurassa.
Eilen tuli väännettyä verkostaloutta sen mitä jaksoi ja lopulta "aamu" venyi puoli kuuteen saakka tehden Logistiikan kotitenttiä, mutta sainpahan sen valmiiksi!
Tuli kyllä tehtyä yöllä koulutöitä kaikkea muuta kuin ahkerasti. Kerkesin kahdentoista jälkeen käydä porukoiden luona, siivota, mesettää, katsoa tv:tä ja vastailla Lobin maileihin. Sitten luin taas jonkin aikaa ja noin kolmelta rupesin vääntämään sitä tenttiä. :D
Saa nähdä, että mitä tuosta kokeesta tulee. Kaiken tuon lukemisen jälkeenkin jäi kyllä hyvin hatara kuva verkostotaloudesta. Noh, jos muut kurssit menee läpi, niin yksi koe uusinnoissa on kyllä helppo nakki, joten ei hätää.
Tänään pääsee töihin lepäämään, juu, kyllä, lepäämään. :D Tämän viikon kotona "nenä kirjassa" istumisen jälkeen Helsinkiläiset humalaiset ja autiot kadut joilla voi varovasti kaahailla hyvällä autolla tuntuvat jopa houkuttelevilta.
Varokaa siis Harmaata Passattia jossa soi kovaa Radio KLF 100 ;D
Ja sunnuntaina laivalle, 900 opiskelijaa, ei siitä sen enempää.


Voihan englanti!Tiistai 01.11.2005 01:07

Yep, ilta on mennyt englannin parissa, eikä mitään tunnu jäävän päähän.
Huomisesta kokeesta tulee luultavasti aikamoinen farssi, mutta aina on uusinnat. :D
Keskiviikkona on sitten kansainvälisen talouden koe, joten huomisesta päivästä tulee
lukemisen kannalta vähintään yhtä tiukka kuin tästä. Sitten on onneksi hieman enemmän aikaa kun vasta perjantaina on seuraava koe.
Tästä koeviikosta on toiveet korkealla, kaikki kokeet mitkä menee läpi on plussan puolella. ;)
Laskeskelin vähän rahatilannetta ja pieniä toiveita on, että voisi olla varaa lähteä ewtekin risteilylle messiin ensi su. Olisi hieno tapa juhlia tenttiviikon päättymistä, 900 opiskelijaa lähdössä! Hieman mietityttää kun en tunne juurikaan ketään koko koulusta, mutta eiköhän siellä porukkaan tutustu. :D

Ajattelin hieman vielä siivota ja sitten vetäistä viimeisen repäisyn tuon englannin kanssa. Sen jälkeen jätetään homma Herran haltuun ja luotetaan, että opettaja on ymmärtäväisellä tuulella. ( Mikkonen? Not!) Jos en mitään muuta ole tästä englanninkurssista hyötynyt, niin ainakin Incoterms 2000 on opiskeltu hyvin.
EXW, FCA, FAS, FOB, CFR, CIF, CPT, CIP, DAF, DES, DEQ, DDU JA DDP. ( Hienosti ulkomuistista) Sitten kun vielä muistaisi, että missä helkutissa ne rajat meni...

Yep, nyt tiskit, englantia ja sitten tutumaan. Öitä.

äh, tenttiviikko alkaa!Maanantai 31.10.2005 02:59

Huh, olipas helmi viikonloppu. Eilen olin loistavissa Halloween bileissä ja kuteet oli sen mukaiset. Jossain vaiheessa pääsee "ihastelemaan" kun saan jonkun hyvän kuvan.
Viimeisen viikon aikana mua on meikkailtu niin paljon, että ei tarvii sitä kestää enää ennen ensi halloweenia. :D
Huomenna on vapaapäivä koulusta, joten voi käyttää sen lukemiseen. Tai noh, jos saisi edes jonkun verran luettua, niin pääsisi jonkun kokeenkin läpi. On kolme koetta, yksi kotitentti ja yksi isompi työ vielä tehtävänä ensi viikon aikana, joten kiirettä riittää.
Ensi viikonloppu menee duunissa ja sitten mahdollisesti laivalle Su-Ti. Ainakaan ei tule tylsää. Jos joku meikäläinen sattuu eksymään tänne, niin hauskaa tenttiviikkoa.

Juhlimaan tänään...Lauantai 29.10.2005 16:04

Mä olen varmaan oikeasti joku maanis-debressiivinen. Mielialat pomppii edes takaisin, eikä välillä oikein itsekään tiedä, että onko hyvä olo vai ei. Kurja olotila. :(
Kohta puoliin pitää ruveta jo liikkumaan, illalla on kovat bileet tiedossa. Viinalakko katkesi eilen, en tosin juonut kuin kaksi mutta silti. Tänään on pakko juoda vähän enemmän, on sen verran rajut vetimet päällä illalla. Kaikkea sitä heikkona hetkenä menee lupaamaan. ;) Koeviikko lähestyy ja varmaa on, että tällä fiiliksellä ei tenteissä hyvä heilu. Lukeminen on sujunut ainakin NÄIN *levittää kädet* hyvin...
Juuh, elämä jatkuu ja LOB lähestyy jatkuvasti. Pitäisi koittaa saada tämä elämä juoksemaan oikeilla raiteilla ennen sitä niin ei tarttisi siellä kärsiä. Taitaa tosin olla mahdotonta, mutta eiköhän siitä ihan hyvä risteily tule joka tapauksessa.

Luin äsken kutsun Laureamkon vaaleihin. Sinne on jo pitkään ollut halua, mutta alkaa tuntua, että musta ei ole siihen hommaan tässä kunnossa. Varmasti löytyy joku joka pystyy hoitamaan sen paremmin, joku joka on tasapainossa itsensä kanssa.
En sitten tiedä. Jos ei sinne hae, niin jossain vaiheessa se ärsyttää varmasti mutta toisaalta en halua hakea mihinkään mitä en pysty hoitamaan.

Usein tuntuu kuin olisi vanhentunut 20 ja olisi punnukset jaloissa koko ajan. Tuntuu kuin tekemistä olisi niin paljon, että alkupäätä ei näy ollenkaan vaikka se ei edes ole niin! Jotenkin ei vain saa asioita aikaiseksi niin kuin ennen, tai jotain...

Heh, mä ainakin löysin tälle blogille merkityksen elämääni. Tämähän on melkein kuin terapeutilla kävisi... :D Ehkä nämä tekstit vähenee sitten kun itsellä sujuu paremmin. Nyt tämä liikkuu ja ottaa edes hetkeksi englanninkirjan käteen.väsy...Torstai 27.10.2005 05:58

Väsyttää niin pirusti, kohta syöksyn pesemään Halloween meikit veke ja sitten sänkyyn. Voi teitä kaikkia naisraukkoja, jotka joutuu tekemään tämän joka kerran. NIIN paljon helpompaa, kun voi vain kaatua sänkyyn ja nukkua.
Tosiaan Halloween-partyissa Hyvinkäällä oltiin, meikäläinen kuskina.
Viimeinen viikko mennyt ilman alkoholia eikä kyllä haittaa ollenkaan.
Ajattelin jatkaa tätä viinataukoa vielä jonkin aikaa, Lobillakin voisi ottaa vähän kevyemmin. Jos ei muun takia, niin todistukseksi L82:selle, että en ole alkoholisti! (Vielä) :D
Oli kivaa nähdä kavereita Pietarin reissulta ja muutenkin oli tosi huba ilta. Varsinkin lähtiessä eräs kaveri osoitti, että välittää. Se tuntui hienolta!
Ja nyt sinne meikkien pesuun!

Hyvä meininki jatkuu!Keskiviikko 26.10.2005 16:17

Tänään ollut kyllä tosi tulessa. :D Saanut koulujuttuja eteenpäin ja virtaa tuntuu riittävän vaikka vuorien siirtämiseen. Englannin työ meni kaikesta huolimatta ihan hyvin eikä edes koko päivän jatkunut räntäsade ole masentanut. Kaikki muut mun ryhmäläiset tuntui koulussa tosi väsyneiltä, mun pirteys ei kauheasti niitä tuntunut lämmittävän. ;)
yksi eilen sattunut juttu on pitänyt hymyä huulilla koko eilisen illan ja tämän päivän.
Yksi kaveri puhui mulle ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kokouksen jälkeen normaalisti ja se tuntui äärettömän hyvältä. Ehkä se on antanut vihdoin vähän anteeksi, vaikka ei oikein ole ollut tilaisuutta pyytää sitä. Toivottavasti asiat on paremmin sen suhteen nyt. *heh, kuulostaa tosi teiniltä* :D Jos luet tän, niin lähdetään kahville joku päivä?


Syysmasis hellittää jo...Keskiviikko 26.10.2005 03:24

Hieman se pääsi kuitenkin tänä vuonna yllättämään. Parin viikon verran oli älyttömän vetämätön olo ja tuntui ettei mitään saa aikaiseksi. Dedlinet puski päälle joka suunnasta ja vapaa-aika kului meikäläiselle oudolla tavalla tv:tä tuijotellen.
Toisaalta, sattuihan sitä kaikenlaista samaan aikaan joka painoi fiiliksiä alaspäin. Onneksi niihinkin asioihin on saatu vähän selvyyttä ja elämä tuntuu taas rullaavan mallikkaasti eteenpäin. :D
Seuraavat pari viikkoa menee tiiviisti koulun parissa, töiden palautukset ja tenttiviikko pitää huolta siitä. Huomenna alkaa myös T-91 tyttöjen kausi jossa olen vastuuvalmentajana, joten hommaa riittää. Tänään menee myöhään enkun työn kanssa, mutta siitä ei voi syyttää kuin itseään. Sitä paitsi, niin kuin usein totean, "unihan on vain kofeiinin korviketta" Nyt on aika todistaa se!
- Vanhemmat »