IRC-Galleria

emmispemmis

emmispemmis

levottomat jalat, levoton sielu

viikkouutisia ja univammasuuttaLauantai 29.11.2008 12:09

Ei oikein hymyilytä.

Sain nukuttua kaksi tuntia... Sen jälkeen kun mä olen aloittanut syömään D vitaminia niin nukkuminen on hankaloitunut tosi paljon.
Piäisköhän lopettaa sen syöminen vai tottua vain ajatukseen että ei tarvii nukkua niin paljon. Mut on kaksi tuntia tosi vähän.

Mulla on kyllä koko kroppa ihan sekaisin.
Hormonit varmaan ihan sekaisin kun mielialatkin heilahtelee vähän totuttua enemmän.

Nyt on kyllä ihan kauniin näköistä meinasin l'ähteä reippailemaan kauppaan kunnes vilkaisin pakkasmittaria -26 astetta, kömmin sänkyyn ja vedin villasukat jalkaan.

No kyllä mua hymyilyttää, muuta väsy on myös kova. Mä olin alkuviikosta nukahtanut sohvalle, ja kun aamulla herää siihen että vieraat ihmiset tulee koputtamatta sisään omilla avaimillaan,pesukoneenkorjaaja, voitte kuvitella miten aurinkoinen mä niille olin.


Kävin eilen salilla, ei tuntunut hyvältä, jalat oli ihan hapoilla ja nyt ne on sitten kipeet. Mä en kolmeen päivään tehnyt mitään ja silti tuntui ihan ylikuntoisilta? Miksi? Kertokaa mulle!

Uiminen on kyllä ihanaa vahinko vaan että täällä se on kallista ja toi meidän uimalan vesi on yli30 asteista niin uippa siinä sitten matkaa. Mutta on se kyllä parempi kuin ei mitään =)

Tänään kymmenen tunnin hugi töissä ja huomenna vapaa.

Autossa uusi startti ja se ukkeli kattelee mun jarrut vielä niin saan seatin kotiin.. =) Onneksi jos pakkaset alkaa olla tälläisiä!

Mä koitan vielä vähän nukkua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.