IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Jos vainTorstai 21.06.2007 14:25

jollakin jonkin kumman mielenhäiriön takia tekkee mieli nähä mua tässä lähiaikoina nii puhe-elintä kättee ja soittoa ko kohta voi olla liian myöhäistä! meikästä tullee mukamaste saakkelmanni! München kutsuu heinäkuun lopulla tahi elokuun alulla ja odotan tästä kesästä sosiaalisuuteni huipentumaa, sikäli jos se on mahdollista. Saksassa menneeki sitte vuosi että pitkä aika olla ilman minun ihastuttavaa seuraani jos sattuup kaipailemaan, moi!

[Ei aihetta]Tiistai 10.04.2007 22:03

toiset vaan ei ole laumaeläimiä ja nykyään sellaista luonnollista erakoitumista ei ole

siitä vaan aina syyllistetään jos vaan ei halua tunnustaa muita ihmisiä lajitovereikseen...

[Ei aihetta]Maanantai 09.04.2007 04:06

Me olimme vapaita ja sekaisin kuin Sid ja Nancy

[Ei aihetta]Tiistai 03.04.2007 18:43

enää ei voi syntyä 1900-luvulla :)

[Ei aihetta]Torstai 08.02.2007 10:46

Heräsin tänään aamulla ja totesin: "mitää en o ottanu"

Oon saletisti: " "

Kiljaisin eilen kaupungilla: "veljekset"
Nyt sitten asun yksin - isän läppiksen omistussuhteesta ei päästy yhteisymmärrykseen niin nyt sitten elän koneetta ja aina joutessani käväisen vanhempieni luona tai koulussa näpräämässä tällaista elektronista yhteydenpitovempainta. Lieviä vieroitusoireita oli huomattavissa tänään näpytellessäni pöydän reunaa, mutta ehkäpä se on tarpeellista addiktion lievittämiseksi. Mutta siis en liene yhtä aktiivinen nörettäjä kuin ennen, tosin enpä minä mikään ultimatekiihkoilija ollutkaan. Mutta kiitos ja kumarrus - näkemisiin. Jos kiinnostaa yhtään mikään niin kysykäätte - sikäli mikäli - vastailen kykyni - ja haluni - mukaan.

Rakkaani väärin- sekä runsain mitoin käytetty ajatusviiva. :D
Eli minäpä päätin tehdä jotain elämälläni:

askel 1) Oman tilan hankkiminen, jotta pohdinta seuraavaa askelta varten olisi mahdollinen.

Status: Completed

"Minulla on vuokrasopimus, eikä hajuakaan siitä, miten tulen pärjäämään taloudellisesti, mutta minulla on tilaa."

Liitteet: Rakastamani sitaatti Tove Janssonilta:

"Laulua ja omenia ja vapaus nukkua pitkään aamulla, se vasta on jotain. Eikä kukaan kuljeskele hokemassa, että ne ja ne asiat ovat tärkeitä ja että ne täytyy hoitaa eikä niitä voi siirtää... Minä annan niiden hoitaa itse itsensä parhaansa mukaan!"

Kommentit: OON MIELISSÄÄN!

god bless the wikipedia o.0?Tiistai 02.01.2007 19:30

Mene Wikipedian nettisivuille ja etsi syntymäpäiväsi (esim. 1. maaliskuuta). Etsi kolme tapahtumaa, jotka tapahtuivat kyseisenä päivänä sekä kolme syntymää, kolme kuolemaa ja kaikki juhlapäivät.

3 tapahtumaa:

1945 - Toinen maailmansota: kaksipäiväiset rajut Dresdenin pommitukset päättyivät.
1978 - Sarjamurhaaja Ted Bundy jäi kiinni Floridassa.
2003 - Yli kuusi miljoonaa ihmistä 600:ssa kaupungissa ympäri maailman protestoi suunnitelmaa hyökätä Irakiin.

3. syntymää:

1564 - Galileo Galilei, italialainen astronomi, matemaatikko ja fyysikko
1945 - Edward Vesala, jazzmuusikko (k. 4.12.1999)
1954 - Matt Groening, Simpsonien luoja

3 kuolemaa

1145 - Paavi Lucius II
1637 - Ferdinand II, Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan keisari (1619–1637) (s. 1578)
1965 - Nat King Cole, muusikko (s. 17.3.1919)

KerrostalopsykedeliaaMaanantai 20.11.2006 21:32

Eräässä keskustelussa psykedeelinen liitettiin vahvasti huumeisiin. Itse kokisin että huumeet ovat vain tapa vahvistaa psykedelian elämystä, nykyään kai ihmiset ovat niin konkreettisia. Jatkuva järjellisyys puuduttaa, mutta senhän me jo tiesimmekin. Jarkko Martikainen sanoi kutakuinkin että nykyään annetaan liian vähän mahdollisuuksia hengittää puheessa ja että vaikeneminen on usein fiksumpaa. Toisinaan vaiteliaana henkilönä voin sanoa sen fiksuuden vain tekosyyksi sille ettei todellakaan ole mitään sanottavaa. Sitä sitten vaikuttaa ylimieliseltä ja saa halveksuntaa osakseen.

Mietiskelin tässä (jokin aika sitten) myös antiikin ajan tiedonhalua ja sen haihtumista keskiaikaan mennessä kuin eetteri saharaan ja pieru kämmeneltä. Eipä siinä, kirkkolaitos kai tappoi tieteelliset tavoitteet jo silloin, vai vähensikö se kenties vain elämisen tuskaa? Kunnes päästiin renessanssiin, jolloin ihmistön loputon angstaus haudattiin prameiluun, mikä huipentui barokin aikaan... AAAAAHAhaa... Ehkäpä meillä onkin vain käsissämme tieto, jonka mukaan kukin taplaa tyylillään. Luultavammin tiedämme että joku, joka valmistautuu kirjoituksiin luulee olevansa kovinkin fiksu. Jah?

Ja tänään koulussamme kävi mies luennoimassa taitavasta opiskelusta. Fiksua asiaa, charmanttia esiintymistaitoa, hauskoja juttuja sekä itsensä toistoa, tarpeetonta superlatiivien hoentaa ja mikä kummastutti minua eniten: "legendaarinen OSYK" ja "eliittikoulu"! MITÄ VITTUA? Osyk on legendaarinen omattuaan nimensä melkein puoli vuotta (on kyllä kyse historiallisia vaikutteita saaneesta nimestä, mutta silti) ja siinä vaiheessa kun koulun koko kaksinkertaistui niin ne pienimmätkin elitismin rippeet haihtuivat jonnekin. Elitismin koko idea on muutoinkin melkoisen kyseenalaistettavissa, mutta ei siitä tällä kertaa. Tai no sen verran että kaikki eliittinen minkä ihminen saa osakseen on vain henkilön omien korvien välissä ja pyhä seurakunta voi olla siitä montaa mieltä, että kuinka pyhästä eliitistä onkaan kyse. Ei enää e-sanaa... Nyt käytetään vaikka nenäapinaa.

Nysse loppui... Nyy...Perjantai 17.11.2006 19:47

"Hyvää yötä piltit,
nalle silmät sulkee.
Lapsosista näkee nalle monta unta."