IRC-Galleria

PISTE PISTE PISTEMaanantai 16.06.2008 09:26

Mietin usein miksei ihmisillä ole kauniita värikkäitä siipiä. Hyönteissiipiä. Sitten voisi lennellä vähän kaikkialle. Ihmisten elinpiiri on niin suuri. Veikkaan että hyönteisillä on paljon parempi seksielämä. Kerran murskasin oudon, värikkään hyönteisen, se haisi oudolta. Kutsuin sitä sherrykärpäseksi.

Kun kävelen, ehkä oikeastaan vain hyödynnän maapallon pyörimistä allani. Surffaan ja keinuilen, ja lopulta päädyn paikkaan. Joskun onkin vaikeaa pysyä pystyssä. Kun liikun, paikat vaihtuvat. Olisi mukava jos kaupunki rakentaisi kivoja pyöräilypolkuja metsiin.

kerran haastattelin erästä miestä, jolta puuttui juuri ne hampaat joilla ilmaistaan "oot mukava" joten kuulin vain "miksi ajattelit tulla isona?". tälläinen absurdius jättää ikävän jäljen ja puheenaihetta on syytä vaihtaa nopeasti (en tajunnut).

Olen miettinyt paljon, uimaan mennessäni, että olenko minä (vielä) sama joka tuli uimasta. Usein vastaus on kyllä. Tiedän, tiedän, pitää miettiä 'lujempaa'.


Kauneimmat sanat?

1. Cunt
2. Haistvitt
3. Painvitt
4. retkituoli
5. REKTUMTUUBI
5. sormetat?

Joskus maatessani miljoona-asuntoni lastenhuoneen lattialla, kuunnellen kauniin vaimoni ja lastenhoitajamme puuhastelua viereisessä makuuhuoneessa (tai kylpyhuoneessa), sivellintä hajamielisesti maitopurkissa uittaen minä kuvittelen, melkein voin nähdä itseni kävelemässä kahdeksaksi töihin vuoroin epävarmoin, vuoroin epäinhimillisin askelin suurta sääliä herättävä ilme kasvoillani. Usein en toivu.

Tahtoo pelata pesäkranaattia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.