IRC-Galleria

A day in the lifeKeskiviikko 23.07.2008 09:01

Veli oli kylässä, kaksi yötä. Korjasi minun pyörän kun ei itse jaksanut. Näytin sille Google Earthia ja pelasi vähän xboxia. Nukkui olohuoneessa tuossa. Makuupussi haisee.

Raha vähän vaivaa. Ei ole tässä kuussa paljoa tullut. Pitäisi sitä köyhänkin syödä, eli ruuan hinta alas vaan nyt. Toimenpiteitä vaadin. Mitä itse rahaan tulee, niin sitä saisi olla enemmän. Tai sitten käyttää sitä paremmin ehh.

Mitähän noista säistäkin tulee? En tiedä uskoako tässä ilmaston-muutospr -Profeettoja vai niitä vastustajia kun on tää lyhyt lomakin niin tätä? Vettä tulee ku Esteri-enon lempihuoran esteettömän näkyvästä römpsäpyörilön alanaapurista. Sammakkotohtori eduskuntaan.

Muuten on ollut vointi hyvä, oikeastaan ei ole ehtinyt juuri huttu tasoittua kun on tätä kaikkea tässä, pyörimistä ja pyöräilyä. Unirytmi, ja maksa-arvot, päin vittua.

Kitaraankin tartuin taas, sitten Iron Maidenin heinäkuun alussa 2005! Nyt ei mitään kummempaa jysäyttäjää asiassa ollut, vaan vähän kun tuumailin ja puntaroin taas kitaran painoa sylissä, monejakin kehuja toki saaden. En ole nyt oikein jaksanut mitään lukea, paitsi Alien Trilogyn alkua vähän matkaa. Kirjaastonki sakot prkl.

No moroooo päiväkirja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.