IRC-Galleria

Tässä se nyt sitten on.Maanantai 15.12.2008 16:30

Jumalauta. Nyt on tilinteon hetki. Nyt on ainakin jonkin tärkeän hetki. Nyt nuori sälli puhuu suunsa puhtaaksi, puunsa nuuskaksi. Nyt on aika mällätä asiat niinkuin ne ovat. Jumalauta.

Tämä, jos mikään, on minun definitiivinen merkintäni. Nyt on tilinteon hetkin. Tämä tili ei ole rahan hajuinen, tämän on pahanhajuinen. Nyt pannaan sanat järjestykseen, nyt on jumalauta aika ottaa kirstusta lastut ja silotella ne siihen muotoon kuin kirstuntekijä ei osannut. Voi helvetti.

Tää on tilannekuvaus. Tilanteen objektiivinen kuvaus kietoutuneena välttämättömään subjektiin. Minä pukeutuneena maailmaan, siihen mitä ylipäänsä voi sanoa. Minä olin paikalla. Tämä, tämä on minun elämänkertani. Tätä ei minulta kukaan vie, vittu. Nyt syljetään naamalle.

Tästä ei enää mikään muutu miksikään. Tämä on mestariteokseni. Ainoa. Ensimmäinen ja viimeinen mestariteos ikinä missään. Se on kohta. Ja tämä on vain reunahuomautus. Johdatus. Ollaan totisten asioiden äärellä. Sukelletaan sinne missä meri on syvin. Pinnan kohdalta. Tämä on; mikään muu ei koskaan ole ollut, eikä oleva. Kaikki on tässä.

Nimittäin: Jäi aamulla purkat kotiin.

(Epilogi: Ja kengässä oli reikä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.