IRC-Galleria

hamppis

hamppis

Lauri Hämäläinen

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.12.2005 04:38

Alunperin tämä on eräälle foorumille tehty kirjoitelma, sopii myös hyvin päiväkirjaani. Edustaahan se näkökantojani tältä päivältä.

*******


Hei.

Minua kyrsii,
k***ii.
Ottaa päähän ja kasvattaa pattia teidän muutamien tekopyhyys.
Se, että ensin itketään ku mies kattoo pornoa,
ja sitten tullaan tänne, keskelle auvoisten seksifantasioiden, tekniikoiden ja suoraansanottuna naisten TM:n foorumille.

On se ihmeellinen asia, että mies ei alastonta naista saa ruudulta katsoa, mutta nainen kyllä saa jakaa foorumilla fantasioita, joissa rakastellaan herraties mitä sotanorsua.

Voisi vähän vetää rotia, ja miettiä mikä on järkevää ja mikä ei. Ja sitten voi herranpieksut, kun pitää kysyä, että "Oisko hei ihan OK pettää ku ollaa sillee ja sillee";
P*****e, suoraansanottuna. Mistälähtien pettäminen on muuttunut puhuttavaksi asiaksi, jonka toteuttamisesta voidaan puhua. Se on väärin, jos ei kykene elämään suhteessa ilman pettämistä, voi suksia vaikka auvoiseen siperiaan ja perustaa pienen yhden hengen napasiirtokunnan.

Foorumilla on myös tajutonta tyhmyyttä, kysellään asioita, joiden perusteella on kyllä aivan ulalla sänkyhommista. Ja silti niitä pitäisi harrastaa, miksi?
En tahtoisi syyttää ketään, mutta voi hippulat, jos pitää kysyä sitä, mitä pitää tehdä ku mies sanoo "Multa tulee kohta" niin vahvalla hapella vedellään.

Tässävaiheessa Suomessa sähisee aika hemmetin monta kromosomihirmua ja minä alan pakkaamaan sissimuonaa reppuun ja valmistautumaan viikon piiloutumiseen betonibunkkeriin.

Ällöttäviä, sairaita ja moraalittomia ovat myös nämä "Nieletkö" jne. topicit, eikö ole jokaisen oma asia nieleekö vai ei, ja aivan varmasti kukaan ei kostu mitään tiedosta nieleekö toinen spermaa (joka on muuten hyvä proteiinin lähde). Joten, miksi sellaisia pitää tehdä?

Tässävaiheessa te häpykarvaveijarit sihisette ku kalkkarokäärme kuumalla pannulla, on siis aika alkaa valmistautua pakoon.

Eli aika kasata hienot loppusanat. Minua ällöttää naisten kierous, kaksimielisyys, osittainen tai täydellinen moraalittomuus ja tajuton tyhmyys tietyissä tilanteissa.

Vähän rotia hommaan, kyllä sitä omaakin päätä voi käyttää, välttämättä ihan kaikkea ei tarvitse tuoda foorumille.

Että näin, nyt kun hornankattilaan on heitetty tonneittan kerosiinia ja jokainen teistä on imenyt alushousut nielurisoihin asti alakautta, on aika paeta sinne bunkkeriin.

Adios Mi Amigos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.