IRC-Galleria

viikonlopun hauskuudetMaanantai 05.02.2007 20:48

Olipa taas vaihteeksi hauska viikonloppu. :)

Perjantaina vain kolme tuntii koulua, sitten illalla Antti Tuiskun keikalle. Hyvä keikka, ihuna Antti :) Ja olihan se kiva kun sai höpötellä ja purkaa angstejaan enemmän ja vähemmän rasittavia ihmisiä kohtaan :)

Lauantaina sain siivouspuuskan ja siivosin huoneeni oikein kunnolla - ja oikun on mukavaa kun on taas siisti huone. Illalla sitten leffaan katsomaan leffaa, joka VIHDOIN tuli tännekin. Marie Antoinette. Oli kyllä hyvä leffa. Osuva naispäähenkilövalinta, sopi mielestäni erittäin hyvin rooliin. Ja leffa sai taas kiinnostumaan historiasta, että mitenkäs tuo juttu nyt taas menikään.

Sunnuntaina sitten oli serkun 3-vuotissynttärit. Oli se aika sulonen :) Ja syliin tahtoi koko ajan, harmittaa hiukan kun en ole ehtiny käydä katsomassa tätä neitiä ja pikkusiskoaan, joka on kummityttönikin.

Toki ehdin sitten tehdä hieman sitäkin mitä oli tarkoitus, eli koulujuttuja, erityisesti matikkaa. Huomenna kun on preliminäärikoe ja vielä pitäisi paaljonon kerrata, että olisi enemmän vaihtoehtoja mitä laskuja laskee. Mutta onneksi ylppäreihin on vielä aikaa, ehtii laskea vielä paljon. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.