IRC-Galleria

analysointia ja ylitulkintaa(?) :DMaanantai 12.02.2007 18:25

Joskus ennemminkin uomannu, että mulla on jotain samannimisiä ystäviä, kavereita tai jonkinlaisia tuttuja. Nyt vaan alkanu tuntua, että aika paljon samaa ja hajonta eri nimien ja varsinkin alkukirjainten suhteen aika pientä.

Eli siis pientä listaa...ja tässä on nyt vaan tyttöjä....

T: yht. 3kpl
*Tiina: 3 kpl (tai no varsinaisesti 2, ydellä nimen loppuosa) + ala-asteella ja jpa päiväkodisa ollut, mutta ei enää tunneta.

S: yht. 7 kpl
Sara: 2 kpl, vaikka toisen kanssa nykyän vähemmän yhteyksissä
Sari: näitä on vain yksi :)
Satu: yksi näitäkin :)
Sanna: 3 kpl varmaankin, lähinnä kavereit ja nettituttuja

H: yht. 4kpl
Hanna: 4 kpl, lähinnä nettituttuja ja yksi kielikurssikaveri jonka yhteistiedot ikävä kyllä kadonneet

Sitten on yksittäisiä kirjaimista M, K, E, joista yhdellä melkein sama toinen nimi kuin mulla (Marja - Maria)-, yksi samanniminen kuin äiti (Kirsi) ja yksi samanniminen kuin pikkusisko (Elina)

Sitten on vielä sellasiakin, joiden kanssa sen verran vaan tuttuja, etten niitä tähän laita, mutta suurinman osan niidenkin nimistä lukeutuu edellä luetelluihin kirjamiin.

Ja ei tämä etunimen alkukirjain tilastointi tähän lopu
Aloin miettiä kaikkia ihastuksiani vuosien varrelta. Kaikkia on varmastikaan muista, mutta todennäköisesti ne on sitten oleet sen verran lyhytaikaisia juttuja, että niillä ei ole olennaiesti väliä ja jakautuvat luultavasti suurilta osin seuraavan listan mukaisesti:

Noin 70 %:sti iastusten nimet on alkaneet kirjaimilla L tai J, jälkimmäistä enemmän.
Se loput 30% on kyllä aika sekalaista, mutta niistäkin korkeintaan 1/3 nimi alkaa samalla kirjaimella kuin tyttöpuolisilla kavereilla.

Mutta nyt päästään siihen varsinaiseen, eli analysointiin ja mahdolliseen ylitulkintaan. Eli onko jokin yliluonnollinen voima joka vaikuttaa ystävien, kavereiden ja tuttavien valintaan, vai valitseeko ihminen itse alitajuisesti. Siis joskus tiedämme etukäteen, joskus vasta myöhemmin, sellaisten ihmisten nimen, joiden kanssa tutustumme. Entäs sitten iastuksen ja seurustelukumppanit? Tämän listauksen ja analysoinnin perusteella 70 %:n todennäköisyydellä mun tulevan miehen nimi alkaa kirjaimilla J tai L. Eli nyt sitten vaan tutustutaan miehiin, joiden nimi alkaa kyseisillä nimikirjaimilla?

Toisaalta voi olla, että olen jotenkin yksittäistapaus, eli ekä yleensä kavereiden nimet jakautuu tasaisemmin, vai olisiko joku muu huomannut samaa? Voisi tehdä hieman tutkintatyötä, josko tällaista olisi jo joku (hullu :)) tutkinut tai sitten täytyy alaka itse tutkimaan. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.