IRC-Galleria

RuotsiPerjantai 23.03.2007 20:13

Jiihaa! Tänään oli sitten omalta osaltani viimeinen kirjoituspäivä. Tuntui oudolta, kun meitä oli melko vähän siellä salissa porukkaa, alle puolet abeista. Maanataina joukko on kyllä vieläkin pienempi, kun vain harva kirjoittaa ranskaa tai saksaa.

Mutta siis tänään oli ruotsin vuoro. Tuntui kyllä ainakin jollain lailla helpommalta kuin englanti ja on ennemmin hyvät kuin huonot fiilikset. Tekstinymmärryksen monivalinnoissa oli joitain vaikeita kohtia, piti miettiä oikeasti mikä voisi olla oikein, kun tekstin mukaan kaksi tai kolme vaihtoehtoa olisi sopineet ihan hyvin. Avokysymyksissä oli kummallisia tekstejä, kai jotain uutisia. Yhdessä joulupukki näki kun ravintolasta varastettiin apina (ei oikea elävä:)) ja toisessa uutisankkuri oli esiintynyt alaosattomissa. Kolmannessa tekstissä majavat olivat aiheuttaneet tuoa teille. Että tällaista.

Tuossa katselin netistä ja vertailin vastauksiani jonkun L:ää tavoittelevan abin vastauksiin ja oikesasti TODELLA moneen olin laittanut saman vaihtoehdon! :) Eli aika hyvältä näyttää, vaikka ne viralliset vastaukset onkin kyllä aina varmempia...

Aineen aiheet ei ollut mitään parhaita. Sain sitten kirjoitettua rusketuksesta. :D Ensin yritin kirjoittaa Suomessa järjestettävistä Euroviisuista, mutta en saanut tarpeeksi hyvää sanastoa mieleeni. Ainakin sanajärjestyksen ja taivutusten pitäisi olla oikein, jos ei muuten niin hyvä tullut.

Nyt on sitten lukio suurinpiirtein ohi. Kursseja on kertynyt melkein kymmenen yli pakollisen määrän, mutta vielä pari italian kurssia ajattelin suorittaa, kun ne viime keväänä lopulta jäivät. Muuten sitten opiskelen saksaa ja teen kaikkia tekemättömiä juttuja, jotka ovat odottaneet tätä ihanaa hetkeä. Toivottavasti pian saisi tietää kesätyöpaikoista, liikennepuistoon haluaisin NIIN kovasti! :)

Minä nautin keväästä! Lohdutuksen sana niille, joilla koulu jatkuu aina sinne kesäkuun alkuun asti (jolloin on muten tämän tytön lakkiaisetkin (uskallan uskoa, että kaikista pääsen läpi)), että kyllä se teidänkin vuoronne tulee. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.