IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

In the back, uh huh, I can't crackMaanantai 31.05.2010 05:02

Aaaa vittuh, jalat ja kädet on kuolleet ja on ihan tolkuttoman pöljä olo... Ja ikävä Lappeenrantaan jo nyt. 8D/ Mut joo, oli muutto tossa takaisin tänne keskelle ei-mitään, muuttokuorma oli vetävää autoa isompi ja silleen mut päästiin ehjinä perille kaikki. Kissat oli hämmentäviä ja hönöttivät koko matkan ääntäkään päästämättä, vaikka huutavat normaalisti vähintään sen puoli matkaa.
Kamat on sisällä, kone kasassa (tärkeysjärjestys! Äiti pakotti hoitamaan sängyn/sohvan ensin, mut tietokone tuli heti toisena), pleikkari kytketty, peruukit kaivettu esiin... Vielä on se satamiljoonaa laatikkoa tuolla pitkin taloa, puran tässä yön mittaan, toivon et pääsen nukkumaan johonkin aikaan (vedin unta ihan täyttä päätä varmaan kaksi tuntia matkalla) ja pääsen sit jotenkin muuten kuin pää kainalossa tiistaina kahdeksaksi töihin jee..! Ja cossin tekoa sen jälkeen sit. Sounds like a plan.

Yhyy.

Oon jo kohdannut hullun hyttysparven, kaks yöperhosta (LUOJAN KIITOS niin Kusti kuin Senakin ovat metsästäjiä, kiipeilisin muuten seinillä koko yön) ja hämähäkin. Ja täällä on aika tosi kylmä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.