IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Messut ovat ooohiii ja pääsin vihdoin kotiin. Nyt oonkin sit siivoillut kissojen jälkiä ja ois tarkoitus syödä jotain, vähän meinaa nälkä olla.
Lauantaina (joka oli ainoa päivä jona käytiin edes) koettiin ensimmäin Eeppinen Conimatkamme, kun ei ensinnäkään keksitty missä päin messukeskus oli meidän bussipysäkiltä ja sit rämmittiin suon ja metsän läpi polvia myöten mudassa (rakennustyömaan/urheilukenttien/joidenkin epämääräisten häkkiviritelmien lomitse) randomin tädin kanssa. Seurattiin kiltisti kylttejä jotka lupailivat että kyllä, tästä pääsee, mut sit päädyttiin sisäpihalle jonka ovi oli suljettu ranteen paksuisella ketjulla ja nyrkin kokoisella lukolla. Oli lievästi ":|"-fiilingit siinä vaiheessa, ja valmistauduttiin henkisesti missaamaan Finaali, pyörittiin hetki ja todettiin sitten että on ihan okei kiivetä aidan viereisen rakennuksen porrastasanteelle ja heittäytyä sieltä rotkoon (verkkoaidan yli). Kaikki ihme kyllä selvisivät koitoksesta ehjinä. Kuraisina, mutta ehjinä. Sit tallusteltiin paikanpäälle ja jollain taikakeinolla suoriuduttiin lippujenostosta ja musiikkimessujen sijainnin keksimisestä kunnialla ja ehdittiin sitten kuitenkin sinne ohjelmaan, bileet!
Päivä itsessään oli niinku niiin paljon kivempi kuin mihin olin varautunut, kiitokset ja kumarrukset tästä kuuluvat yksinoikeudella kivoille seuralaisille.
Niin perjantai- kuin lauantai-iltaankin saatiin ihan liikaa hupia Auran nukeista, jutut oli melkein normaalia tasoa laadukkaampia ja sain paljon hierontaa ja olin iloinen lapsi. Ihmeen hienoa, kun ottaa huomioon harvinaisen pienen ja muutenkin hassun kokoonpanon (mie, Nems, viu ja Aura. Muut tekivät oharit, homot. >( )
Automatkat oli superjees kans, en tajua itsekään miksi. Meillä oli hyvää musiikkia ja paljon juttua. Paluumatkalla ajettiin hienosti Kouvolan rampin ohi ja päädyttiin ruotsinkielisten viittojen ympäröimiksi ("EIII RUOTSIA AJA KOVEMPAA" -LUOTA MINUUN.) ja kurvailtiin sitten navigaattorin kanssa kapealla ja pimeällä mutkatiellä kunnes päästiin takaisin sivistyksen pariin.

Selvittiin kaikenkaikkiaan hirveän hienosti, oon ylpeä meistä.

(You're The Voice oli da Messubiisi, hands down.)

Minua ärsyttää...

Nimessäni: En vaan pidä siitä, tuntuu luonnottomalta edes yrittää yhdistää sitä itseeni.
Kasvoissani: Leveähkö ja pysty nenä noin hallitsivampana piirteenä.
Vartalossani: Vatsa. Reidet. Käsivarret. Kaikki? :c
Luonteessani: Jatkuva mukavuudenhalu joka saa lykkäämään asioiden tekemistä niin kauan ettei vaan voi olla enää kivaa pluuuss mustasukkaisuus joka menee aina välillä vähän liiankin pitkälle.
Vaatekaapissani: Se on tuolla toisessa kamarissa ja sinne on ihan hirveän raskasta raahautuaaaaa... Ja sen edessä on ihan sikana kaikkea kamaa mikä pitäisi raivata enkä jaksa.
Kotonani: Pielavedellä kotona on porukat ja seinät alkavat kaatumaan päälle jos siellä on hetkenkään liian pitkään. Liian kaukana kaikesta sivistyksestä ja ihmisistä jotka ois ihan oikeasti perillä miun ajatuksenjuoksusta.
Ystävissäni: Suurinta osaa näen aivan liian harvoin enkä saa tarpeeksi huomiota. >(
Perheessäni: Äiti aliarvioi, höpöttää ja huolehtii turhaan, isä ei saa mitään aikaiseksi, ei kuule yhtään mitään ja kuorsaa, sisko aliarvioi äitiäkin enemmän ja luulee tietävänsä kaiken.
Harrastuksissani: Cosplay tuo mukanaan hirvittävät läjät stressiä ja luvattoman paljon päänhajoilua ja kankaat ja peruukit maksavat ihan saatanasti.
Lemmikissäni: Kusti huutaa, kiipeilee seinille, syö kaiken mitä ei olisi tarkoitus, paskoo lattioille ja kiusaa Senaa. Sena saattaa käydä lorottelemassa sänkyyn jos siltä tuntuu ja yrittää itsepintaisesti syödä minun kukat.
Kielenkäytössäni: En osaa käyttää sitä.
Musiikkimaussani: Minun musiikkimakuni on täydellinen.
Kotikaupungissani: Lappeenranta on varmaan miun nykyinen kotikaupunki..? :< Jos oletetaan että on, niin, öö, kaikki jutut on kaukana toisistaan eikä autoa saa koskaan parkkiin mihinkään ja liikennevaloja on kaikkialla.
Ruokavaliossani: En syö muuta kuin roskaa.
Naapureissani: Niiden ohi ei pääse ilman että tulee pysäytetyksi juttelemaan ja ne kyttäävät ihan tosissaan.
Nykyisessä elämäntilanteessani: Mitään ei huvita koskaan tehdä.
Tulevaisuudessa: En tiedä siitä mitään.
Nukuttaaaaa ihan homona, tänään piti mennä kokeeseen jo puoli yhdeksäksi ja se oli yhtä helvettiä ai tel joo. Normaalistihan koulu on alkanut aina siinä kymmeneltä, et oli suhteellisen haasteellista päästä ylös noin järjettömän aikaisin. >__>

Mut nii, tänään pitäisi kiinnitellä nepparit takkiin ja sitten se olisi vihdoin valmis. Ei olekaan pitänyt tehdä tuo kuin... .. . monta kuukautta. </3 Ei ole kivaa kun putki katkeaa. Ihmetupsua pitää vielä vähän hienosäätää, kun se kerran näyttäis joistain kulmista olevan hassu.

Ei mee ihan putkeen tää opiskelu nyt, huomenna ois historiankoe ja tuotaaa. Joskus puolessavälissä kurssia opettaja ilmoitti et "joo ei tarvii tulla tunneille jos ei haluu" ja arvatkaa vaan jaksoinko muka herätä sinne enää sen jälkeen, oon lukenut kirjasta huimat 57 sivua (337:stä) ja meinasin just äsken ihan oikeasti nukahtaa kun selasin muistiinpanoja koneelta, sattui niskoihin kun pää retkahti.

Huomenna pitää kiinnittää nepparit cossin takkiin, modata peruukki (joka saapui piiikkasen turhan täpärästi tossa tänään) ja siivota et oisin sit perjantaina vapaa pakkaamaan ja valmistautumaan henkisesti Messuja varten. 'BI

Nyt voisin vaikka KATSOA MERLINIÄ ja syödä ja koettaa herätä siinä sivussa, jos sais noi muistiinpanot kateltua loppuun vielä ennen yötä.

<3

Watching me, watching youLauantai 23.10.2010 01:04

Oon pelannut Drakengardia (1) vähän reilut neljä tuntia ja tappoja on kertynyt jo 4581. Yhtään ei ole vihollissotilaita missään!

I dance with demonsPerjantai 22.10.2010 05:38

Tämä tapahtuu kun Laa ylipuhuu miut katsomaan ja dissaamaan True Bloodia ja kello on paljon. Eric on kyl kiva..!


Joshu aka Lancelot sanoo:
millokoha suomalaiset keksii tehä jonku vampyyrisarjan 8( "SALATUT VAMPYYRIT"
sit siel on Eetvartti ja Kerttuli
Eetvartti on sellane kaljamahane sänkinaamane harvahampaine örveltäjä 8(

Layra - sanoo:
50vuotta vanha vampyyri talvisodan ajoilta rakastuu Marjattaan joka on tavallinen tyttö JOKA KIRJOITTAA AJATUKSIA

Joshu aka Lancelot sanoo:
naapurin orvokki ei aavista mitä naapurissa tapahtuu...
sit siel jouset paukkuu ku jukka-pekka verilaakso puksuttaa läheisen kapakan tarjoilijatyttö hilkka marjattaa

Layra - sanoo:
ei ois eksoottista jos siel oisviikinkivampyyri. joten. siellä on oltavaaa.. mongoliavampyyri ¤-¤
joka johtaa Verigreippi-baaria ¤-¤

~

Hiipiä sanoo:
vittuh miksih
vikipedia oot pyllystäh!
miksei oo kunnon tietoja näyttelijöistä 8(( dramawiki on kätsy ku sielt näkee kaikenghg

Layra - sanoo:
niinp hips 8(
oon samaa mieltä!
wiki ei oikei osaa kertoo mitä halutaa tietää verityypistä painoon..!

~

Layra - sanoo:
193 cm
eric/alexander

Layra - sanoo:
bill/stephen --> 178
ei sekää mikää turha jätkä. toine sivu kyl sanoo 176
mut lol tääl miehet on pitkii : <
ollaanhan me sentään skandinavia
..

~

Hiipiä sanoo:
..LOL ERIC ON GEI JA TOI ON RUOTSIST
LOL
LOL
...

~

Joshu (ja minä en ole kovin viisas, vähän vasta nähnyt) sanoo:
oha se hips pyllystä jos siel vaa homoillaa hehhehhee

~

Hiipiä sanoo:
http://truebloodbites.com/wp-content/uploads/2009/08/Sports-Radio01-Aug.-21Best.jpg @_@.
mie en nyt pääse tästä yli. .. pituudesta.

Layra - sanoo:
*REE ku lisää kuvitelmissaa viel hipsin tohon kuvaan. ja viun* ;_;

Hiipiä sanoo:
sitä mieki mietin täs
*ITK* ;_;

Layra - sanoo:
yllät lantiolle ,_;

~

Hiipiä sanoo:
“That was a fantastic experience when tiny little me stood in front of the camera
and my two meter tall cast mate Alexander Skarsgard fell to
his knees in front of me. I felt the magic of
being an actor then.”

vähäks ois raju koittaa näytellä jotai
"phhhhAHAHHAHAHHA LOL 8 D"

Layra - sanoo:
''..Shookieh.. ¤--¤
- 8I .. .. pff.. .. 8'''DD pPFFAAHHHAHAHAHA 8 D

Hiipiä sanoo:
*REE*
AI sattuu kaulaan
;_;

Layra - sanoo:
'' *nappaa syliin kaataa sänkyyn vetää housut jalasta*
- 8 D

Hiipiä sanoo:
.
*niistää nenän nyt ku tyhjens sen puoliks näytölle*

Layra - sanoo:
*REE*

Hiipiä sanoo:
aa nyt meni korva lukkoo

Layra - sanoo:
hönkimine sattuu x <

Hiipiä sanoo:
JOO
You are:
slightly expressed introvert
slightly expressed sensing personality
moderately expressed feeling personality
slightly expressed judging personality

We are lucky that Protectors make up as much as ten percent the population, because their primary interest is in the safety and security of those they care about - their family, their circle of friends, their students, their patients, their boss, their fellow-workers, or their employees. Protectors have an extraordinary sense of loyalty and responsibility in their makeup, and seem fulfilled in the degree they can shield others from the dirt and dangers of the world. Speculating and experimenting do not intrigue Protectors, who prefer to make do with time-honored and time-tested products and procedures rather than change to new. At work Protectors are seldom happy in situations where the rules are constantly changing, or where long-established ways of doing things are not respected. For their part, Protectors value tradition, both in the culture and in their family. Protectors believe deeply in the stability of social ranking conferred by birth, titles, offices, and credentials. And they cherish family history and enjoy caring for family property, from houses to heirlooms.

Wanting to be of service to others, Protectors find great satisfaction in assisting the downtrodden, and can deal with disability and neediness in others better than any other type. They are not as outgoing and talkative as the Provider Guardians [ESFJs], and their shyness is often misjudged as stiffness, even coldness, when in truth Protectors are warm-hearted and sympathetic, giving happily of themselves to those in need.

Their reserve ought really to be seen as an expression of their sincerity and seriousness of purpose. The most diligent of all the types, Protectors are willing to work long, hard hours quietly doing all the thankless jobs that others manage to avoid. Protectors are quite happy working alone; in fact, in positions of authority they may try to do everything themselves rather than direct others to get the job done. Thoroughness and frugality are also virtues for them. When Protectors undertake a task, they will complete it if humanly possible. They also know better than any other type the value of a dollar, and they abhor the squandering or misuse of money. To save, to put something aside against an unpredictable future, to prepare for emergencies-these are actions near and dear to the Protector's heart. For all these reasons, Protectors are frequently overworked, just as they are frequently misunderstood and undervalued. Their contributions, and also their economies, are often taken for granted, and they rarely get the gratitude they deserve.

http://similarminds.com/big5.htmlTorstai 21.10.2010 16:53

Big Five Test Results

Extroversion |||||||||||||| 58%
Orderliness |||||||||||| 44%
Emotional Stability |||||||||||| 48%
Accommodation |||| 16%
Inquisitiveness |||||||||||| 42%


The Big Five is currently the most accepted personality model in the scientific community. The Big Five emerged from the work of multiple independent scientists/researchers starting in the 1950s who using different techniques obtained similar results. Those results were that there are five distinct personality traits/dimensions. Here are your results on each dimension:

Extroversion results were moderately high which suggests you are, at times, overly talkative, outgoing, sociable and interacting at the expense of developing your own individual interests and internally based identity.

Orderliness results were moderately low which suggests you are, at times, overly flexible, random, scattered, and fun seeking at the expense of structure, reliability, work ethic, and long term accomplishment.

Emotional Stability results were medium which suggests you average somewhere in between being calm and resilient and being anxious and reactive.

Accommodation results were very low which suggests you are overly selfish, uncooperative, and difficult at the expense too often of the well being of others.

Inquisitiveness results were moderately low which suggests you are, at times, overly small minded, traditional, and conventional at the expense of intellectual curiousity, possibility, and progress.


> SLUEN
(4.5% of women; 2.1% of men)

quick tempered, thinks winning is no fun unless people know you have one, does not keep emotions under control, prefers to do things with others, emotional, not very intellectual, prone to envy, comes alive in night life activities and crowds, vain, would not be happy if poor, prefers instant gratification, easily hurt, not very introspective, wants to be famous, seductive, does not readily admit mistakes, more comfortable when things are imperfect, would rather spend than save, feels best when others find them physically attractive, materialistic, finds ordinary tasks draining, wants things done their way, overwhelmed by unpleasant feelings frequently, spontaneous, easily frustrated, impatient, low self confidence, prone to jealousy, misbehaves, improper, acts out frustrations on others, opinionated, non known for generosity, more pleasure seeking than responsible, ambivalent regarding the suffering of others, hard to reason with, does not accept what others say, does not value solitude, unpredictable

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1 - Kari Wahlgren: Growing Wings
2 - Yoshiki Aoi: Symphonic Poem "Forbidden Prelude"
3 - Takayuki Aihara: Fifth Chapter Above Ground, One
4 - Yoshiki Aoi: Old Tombstone
5 - Yoshiki Aoi: Formidable Enemy
6 - Marina & The Diamonds: I'm Not a Robot
7 - BIG BANG: 할렐루야 (Hallelujah)