IRC-Galleria

hiipia

hiipia

with the power to be powerful

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

day s i xSunnuntai 07.11.2010 21:37

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things that you're afraid of.
Day Six: Five people who mean a lot.
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

Hiipiä sanoo:
teenks ton nimettömästi vai en. 8<
Mindless. sanoo:
tee tosi salaperäinen ja arvuuteltava!
salakoodikieli ja!

Mielenkiinto loppui kesken, mutta hetken ajan tää oli hauskaa..!

1. Sinä. Kaipaan huomiotasi ja hyväksyntääsi ja osoituksia siitä, että olet kiinnostunut, olethan minulle luvattoman tärkeä. Tunnen itseni herkästi tylsäksi ja mielenkiinnottomaksi kanssasi ja olen havainnut, etten mielelläni ole kahden kesken kanssasi, mutta rakastan sinua silti, oi kukkapäähineinen glitterprinsessani.

2. Kirkas äänesi ja keveät hymähdyksesi saavat minut iloiseksi aina kohdatessamme, oli se sitten interaktiivisesti tai kasvokkain. Toivoisin lisää kanssakäyntiä kanssasi, olenhan hieman tyytymätön nykytilanteeseen. Kiinnostuksenkohteemme eroavat melkoisesti, mutta silti meillä riittää jutun juurta ja huumorintajumme kohtaavat. Olet hiljaisin ja syrjäänvetäytyvin, mutta silti äärettömän mielenkiintoinen persoona. Mikäli mielialasi on otollinen, on varmaa ettei vilinää ja vilskettä jää uupumaan tilasta johon saavut, olethan jotain tuuliviirin ja hyrrän väliltä.

3. Sinä suloisista suloisin ja yksinkertaisista yksinkertaisin, hämmennät minua usein poikkeavilla mielipiteilläsi ja kummallisilla mielihaluillasi. Olet valoisa persoona etkä jätä paljoa arvuuteltavaa, arvostan suorapuheisuuttasi ja mielipiteesti merkitsee minulle paljon. Olen iloinen siitä että tulen kanssasi toimeen moitteettomasti, toivottavasti kuplani ei tule puhkeamaan ja elät hattarassa minun ja sadan yksisarvisen ja kahdenkymmenen sateenkaaren kanssa.

4. Et epäröi sanoa ääneen jos jokin on vialla, vaikka joskus se tapahtuukin vähän viiveellä. Sinäkin olet ihan suloinen ja vaikutat aina kevytmieliseltä ja/tai piittaamattomalta, joten hämmennynkin jos joskus otat ohjat käsiisi ja olet suuremmassa joukossa se käytännöllinen ja pisimmälle ajatteleva tai saat ihan oikeasti jotain aikaan. On mukava huomata että vielä kaiken tämän ajankin jälkeen onnistut yllättämään, sinussa on aina jotain Uutta ja Ihmeellistä. Olet yksinkertaisesti Jännä.

5. Sinä, oi sinä. En oikein tiedä kuka olet.

Oikeesti ootte kaikki ihan tyhmiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.