IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Randomness rulez tha worldTiistai 05.08.2008 23:52

Yay 8D DBTL oli kiva, samoin Catsuomaticdeath!
Olin Tuijalla melkeimpä viikon ja saatiin noiden kahen keikan lisäks tällasta aikaseks; ennakkotilattiin Uroboroksen limited ja normitilattiin cdonist kaikkee kivaa, puhuttiin ihan liikaa BFMV:n Padge x Arkin Martin juttuja, pelättiin Lou Reediä joka on selvästi puuttuva lenkki, käytiin jotain neljä kertaa Hesel, oltiin Tanjallaki yks yö (singstar, Alias ja Trivial Pursuit yay), katottiin Pet Shop Boysin -95 keikka joka oli älyttömän pelottava.

JA KAIKKIHA BONGAS MUT LAUANTAINA TURKKARISTA?

DBTL
Yay mentiin Turkuseen joskus iltapäiväl ja käppäiltiin ympäri keskustaa kunnes lopulta alettiin ihmetellä mistä saadaan liput ja sillein. Kun liput ja alue oli löytyny käveltiin suoraan The Alueelle (joka siis oli sallittu alue). Meitä ennen siellä oli vaan kaks ihmistä ja se pani jo miettimään että oltiinko tultu liian aikasin ja ollaanko väärässä paikassa tms. Lippuja (rannekkeita siis) ei tarkistettu missään vaiheessa eikä myöskään ollu mitään turvatarkastuksia. Lapko veti ite soundchekkii lavalla kun tultiin paikalle :D istuttiin siinä ja meitä haastateltiin tv:seen. Lapko ja PMMP katottiin eturivistä (suht keskelt, pikkasen oikeelt). Lapko oli hieno, pomppivat ja soittivat hyvin ja yleisö (vaikka vähälukunen olikin) oli hyvin mukana. PMMP myös oli yllättävän hyvä, tytöt oli tosi energisiä ja osasin jostain kumman syystä kaikki biisit joten kuten (soittivat Joku rajan, joka on mun ylivoimanen PMMPlemppari 8)). Näiden jälkeen mentiin pompparoimaan ympäriinsä, ostettiin jäätelöt ja sellasta. Viikate katottiin sitten myös eturivistä, täl kertaa vaan vähän vasemmalta. Hyvin nekin soittivat, hulluja faneja tuntu riittävän ja kivalta kuulosti. Scandinavian Music Grouppia ei sentään jääty kattomaan eteen, hiipparoitiin takana ja lähdettiin pois ehkä toisen biisin aikana koska ei kiinnosta yhtään mikään SMG. En osaa niistä sen enempää sanoa. Sellasta.

CATSUOMATICDEATH (+ DISCO SUCS, Delicious Orange)
Vimmaan mentiin ehkä noin tuntia ennen keikkaa, mut keikka myöhästy kolme varttia joten kyllä me aika kauan siellä kökittiin. Eturivi, vähän vasemmalla, taas kerran. Disco Sucks oli parikymppisistä rokkipojista koostuva turkulainen pikkubändi, todella söpö sellanen. Soittivat tunteella ja huumorilla ja oli ainakin mun mieleen. Ostan heti sinkun/tms kun vaan ilmestyy :D teki mieli pomppia ja riehua kun mikäkin mutten viittinyt kun muu yleisö möllötti paikallaan kuin joku tattiarmeija. Ihmisiä oli muutenkin tosi vähän, ehkä kolme riviä seisomassa ja muutamia istumassa taaempana. Orange oli vähän randomimpi, outo hippibändi joka veti japaniksi ja kuulosti muutenkin joltain j-pop/rockilta. Hyvin nekin pojat soittivat ei siinä mitään. Ostakaa niitten levy, www.kaakao.fi lopulta saatiin lavalle itse Catsuo (jalat ja kädet oli aika kuolleita siinä vaiheessa jo, en millään jaksanu taputtaa ja pomppia mukana koko aikaa). Tyypit oli pukeutunu kimonoihin ja silintereihin ja pieni yleisö ja keikkapaikka ei tuntunu ollenkaan haittaavaan menoa. Innostunutta ja hauskaa, energistä. Kuulosti tosi hyvältä, tosin liian pitkät biisit ja instrumentaalikohdat sai kyllästymään välillä. Loppua kohden meni hullummaksi vaan, yleisöä lappas lavalla valtavia määriä ja koko paikka huusi mukana CATSUO CATSUO CATSUO. Suosittelen tutustumaan näihin, musa oli oikeesti kivaa ja bändi oli hyvä :) rumpali (nainen!!!1), basisti ja laulaja/kitaristi (jonka jalat oli pelottavan mustelmaiset ja jonka naama _tippu hikeä koko ajan ja joka sylki mun päälle koko ajan möö) oli kaikki kolme tosi söpöi ja aidosti ilosii. Wee.

:3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.