IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

;_;Maanantai 20.11.2006 01:10

Ei saatana mä oon koko päivän noit dirui angstannu. Mikä niil o, onks ne vähä tyhmii.. Ei ei, mä rakastan dirui.
O_O
Tänään mä lopultakin tajusin, että Malice ihan oikeesti on parempi ku Diru. Siis, dirut on mahtavia ja mmun elämäm on täynnä niitä. Rakastan äijien ulkonäköä, soittotaitoa; erityisesti tossun ja shinin, kyon ääntä, koko tyyliä ja asennetta, videoita, kaikkea.
Mutta toi biisi jonka nimeä mä en enää halua mainita koskaan. Sen vika. Siis se on kiva biisi ihan, semmosta massaheviä jota syydetään varsinkin meille suomalaisille erikoisemman musan ystäville joka tuutista. Siitä tulee mulle mieleen ehkäKorn. Pikkusen.
Kun Cleverikin oli jo vähän liian karjumista o.o' miten tohon sitten pitäis suhtautua. Kun siinä ei oo pientäkään kohtaa, missä meitin Kjoo laulais. Esim cleverin ja noi pelastaa just se kun niissä on myös laulua. Ja onha Kyon karjuminen aika jees.
Se on vaan niin massa biisi, samaa mättöä kokonaan.
Ja mä viellä tykkään hevistä, mutta ei.. ei ei ei ei ei eieieieieeieieieieieieiieieieieiei.

Tänään mulle iski kuin salama kirkkaalta taivaalta että missa ei enää koskaan palaa. Että dirpat ihan oikeesti ei enää oo visual. Ja se on tosi masentavaa.
Turon kaa ollaan pitkään jo pohdittu, miten Tossu on nykyään niin ruma houssan .. Tai siis ei ruma, vaan että se on eniten rupsahtanut. Miksei se pikkuneiti aja partaansa ja väännä meikkejä naamaan?
Miksei Diruja meikata niin ku Gakutoa........
Ja Shinya. Miks hitos se on ruskettunu niin paljon? Soos, onha se kaunis ja nätti ja söpö. Mutta, ei sen tartte käydä solariumissa. Ei ihan oikeesti.
Kun mä olin jo hyväksynyt Kyon parran... MUtta.. ÄÄdasdas1234567890. Se on sexy aragorn parta.
Ehkä kaikkein eniten mua masentaa ajatus Diestä ilman punasia hiuksia. Mä ymmärrän kaikkien muiden hiusvärit, mutta Dielle en tuu antamaan niin helpolla anteeksi.
Kaorusta ei puhuta.

Sitten tosiaan juu. Sehän on ihanaa, että Kyo-chankun on lopettanut tupakoinnin. Herran ääni on mukava sinällään, kyllä mä ne livet annan anteeksi. Kitarat on kahdella herralla kehittynyt aivan valtavasti, oon ylpee niistä. Shinyan kompit on paljon monipuolisempia kuin joskus. Ja tossun bassosta oon aina pitäny, en nyt oo huomannu mitään ertyistä kehitystä (älkää koskaan unohtako Raisonin bassosooloa <3).

Dirut on kyllä kehittynyt ja paljon. Tämä on siis vain yhden biisin haukkumista (ja se on vaikeaa, sillä biisi ei minusta ole sinällään HUONO, vaan se ei ole Dirua. Se on tasapaksua peruspaskaa), ja rakastan herroja ja heidän musiikkian koko sydämmestäni.
Pelkään vaan millainen siitä seuraavasta levystä tulee.. Mutta, jos Dirpat muuttu tasapaksuksi peruspaskaksi, niin sille ei sitten voi mitään. Rakastan niitä silti, ne on vieny vuoden multa ja mä oon silti niille velkaa.
Ja aina voi lohduttautua kaikella jännällä.


Moi, toivotaan että tulevalla levyllä on sitten myös joku ain't afraid to die kakkonen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.